FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ti si kralj godinu dana jedno te isto pišeš. Ko kike budalike. Koji džep, prvi red,drugi džep, krompir

Nadam se da se nece ponuditi novi ugovori Zecu i Bekricu. Uz duzno postovanje hvala i sretno u penziji
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Jel fkt moguće da je Dizdarević upao u kristalnih 11 prije Bendera?

I da osvojite kup nista nam ne znaci
molim lijepo da se pogledaju scene s poljuda, i vrati film na nase osvajanje kupa.. 

Ja mogu za sebe reci da sam slavio svaki Zeljin trofej ali drugaciji je to skroz kontekst. Hajduk konstantno napreduje u sportskom dijelu, to se i iz aviona vidi. Postavili su prave ljude na vazna mjesta i to njihovo osvajanje kupa je plod tog dobrog rada u sportskom segmentu.
Sa druge strane mi smo u tom periodu bili bez plana i vizije, cak su nas i seljaci poput Musije zajebavali, kakav je to cirkus bio. Zeljo oprosti naknade za treniranje Hirosa i jos dvojce a on nama dadne Arezinu i to na posudbu

Najzalosnije je to sto smo se u tom periodu, bahato bacili milione KM na autobuse losih igraca i trenera i izgubili titule na one tragicne i nevjerovatne nacine. Kad se sjetim da smo trebali u gostima dobiti Krupu i Radnik kuci da bi bili prvaci i da su to debili uspjeli prokockati ili ono protiv Zrinjskog 3:3 i onda je normalno da navijaci nisu zadovoljni osvajanjem samo kupa(posjeta u finalu je puno toga rekla), kad su ko najveci debili prokockali skoro pa sigurne titule..
Odlazi Adjeme
-
- Kontakt:
Ozeni mi Vildanu...Ne spominji mi ga na temi..
Samo ce mi biti zao sto necu moc da vidim facu hulaglupka kad se konacno i ubrzo objavi vijest o E.D iz SAD-a… pa da na miru citam forum

FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
Evo konkursa i za nove trenere u omladinskom pogonu.
Konačno je krenula dugo očekivana reorganizacija Kluba u svim segmentima.
Konačno je krenula dugo očekivana reorganizacija Kluba u svim segmentima.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Hoće li biti konkurs i za glavnog trenera i stručni štab,jer je dokazano da su ovi trenutni ublehaši i neznalice, izuzev Kene Hasagića ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Možda ga i imamo samo što vuče konce iz pozadine.
Hidić nas je napustio i otišao u Libiju, Mulaosmanović vodi juniore (trenutno), što se tiče Edisa i Omera moraju odraditi analizu polusezone i dostaviti u klub pa će onda u klubu odlučivati o njihovoj sudbini. Po meni su podjednake šanse da idu ali i da ostanu, prema pričama u klubu zadovoljni su radom, zalaganjem i treninzima ali ne baš rezultatima i Edisovom tvrdoglavošću, smatraju da su se neke utakmice morale uzeti (Rudar, Radnik) bez obzira na okolnosti. Dolazak novih ljudi će isto tako utjecati na odluku, sve u zavisnosti o tome šta imaju u planu za narednu sezonu. Hasagić je jedini siguran ovdje i to potpuno opravdano.StrikeWarzone je napisao/la: ↑27 maj 2022, 09:00Hoće li biti konkurs i za glavnog trenera i stručni štab,jer je dokazano da su ovi trenutni ublehaši i neznalice, izuzev Kene Hasagića ?
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, kontra, relativizam, WeekendOffender i 53 gosta.