Nije dobar psuje previse.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:43Ne bi ni Kodro nista specialno napravio. Previše je mekan za ove balkanske krkane. I u prvom mandatu ga je to kostalo.
Da je samo mladji i u dobrom zdravlju Ciro bi zaveo red i rad u ekipi i bio bi najbolje rjesenje.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Memorijalni turnir u malom fudbalu “Vedran Puljić” počinje sutra u 10h, na pomoćnom terenu stadiona Asim Ferhatović-Hase.
Dođite na druženje i roštilj u organizaciji UNFKS.
U ponudi će biti i proizvodi marketinga (majice, stikeri)

eto braćo druženje sutra pa bujrum

eto braćo druženje sutra pa bujrum

1946
Lolumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:41Da je doveden ozbiljan SD, lakše bi bilo dovesti dobrog trenera.
-
- Kontakt:
Ma brate u tome je i poenta.Nama ne treba ozbiljan trener sa ozbiljnom pripremom tekme,nekom malo jacom i zahtjevnijom taktikom,dobro uigranim akcijama.Nasim mahalcima odma to smijesno i krenu se sprdati s njim,jos ako je mekan opale mu bojkot.To je mentalni sklop "Ta ce ba on meni govoriti"umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:41Da je doveden ozbiljan SD, lakše bi bilo dovesti dobrog trenera.
Njima treba neko ala Husref/Ciro ko ce skociti i yebati im od-do kad se krenu zayebavati na treningu i utakmici i otjerati na tribine.Nisam ni ja nesto previse odusevljen Dudicem,Dzeno sa 4 treninga rasturio ga prvo i dobar dio drugog poluvremena.Ali Dudic najvise od ovi kandidata odgovara ovom gore opisu,i dobro poznaje ligu.Prije bi i njega nego opet neke eksperimente sa trenerima iz komsiluka,o Varesanovicu,Trivunovicu i sl.da ne pricam
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 27 maj 2022, 16:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pored Rangersa za Kovu su još zainteresirani: Lech, Legia, Bologna, Augsburg i Antwerp.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Mislio sam da ce i Red Army biti , ili sam nešto pogrešno shvatio?Daidza8 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:49Memorijalni turnir u malom fudbalu “Vedran Puljić” počinje sutra u 10h, na pomoćnom terenu stadiona Asim Ferhatović-Hase.
eto braćo druženje sutra pa bujrum![]()
-
- Kontakt:
Nije Rangers ipak. Bila je netacna informacija

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Bologna ili Augsburg.Ovo ostalo mu je fula
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samozdravlje i Tobe u grupi D..Daidza8 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:49Memorijalni turnir u malom fudbalu “Vedran Puljić” počinje sutra u 10h, na pomoćnom terenu stadiona Asim Ferhatović-Hase.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la: ↑27 maj 2022, 16:11Samozdravlje i Tobe u grupi D..Daidza8 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:49Memorijalni turnir u malom fudbalu “Vedran Puljić” počinje sutra u 10h, na pomoćnom terenu stadiona Asim Ferhatović-Hase.

1946
Kodro i Vinko su preveliki gospodini da se ponovo vrate nakon što su onako otjerani.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:43Ne bi ni Kodro nista specialno napravio. Previše je mekan za ove balkanske krkane. I u prvom mandatu ga je to kostalo.
Da je samo mladji i u dobrom zdravlju Ciro bi zaveo red i rad u ekipi i bio bi najbolje rjesenje.
-
- Kontakt:
E da Ti recem nesto o @SamozdravljuMortemHz je napisao/la: ↑27 maj 2022, 16:11Samozdravlje i Tobe u grupi D..Daidza8 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:49Memorijalni turnir u malom fudbalu “Vedran Puljić” počinje sutra u 10h, na pomoćnom terenu stadiona Asim Ferhatović-Hase.

U osnovnoj dzeparac mi bio od vrsnjaka da igraju, dolazio da se upisem na Kosevo,Sead Jesnkovic i Miljenko Bajic odabirali. Kad sam vidio njih dvojicu odustao(bilo me stid), a malo je reci da sam znao "lopte".
Dalje: Iz Svrakina i po C.Vili nakupim starih novina za sjedenje i zaradim da valja, donosio pola rahmetli majci

Nikad na Grbavici nisam "radio"(a pred nosom mi bilo)

Sad u 65-toj kao penzionisani ing. mas. se svama nadmudrujem.
Nagledao sam se ja svega od Titule do ponora, visili da ostanemo u ligi. Jednom nas prosirenje spasilo. Ono sto znam kad su igrali Akademci

PS. Ima li @Tobe na forumu ili se bavi nekim biznisom. Da nije gosp. Mirvic, gos.@Tobe

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sto ga vako nije htjelo u finalu Kupa pa da odbrani jos neki

- PapirnaMarka
- Kontakt:
Kako niko ne moze vise da shvati razlog sto je Kodro otjeran. Doveden je tamo kad smo tek krenuli s Tanom. Pod njim smo igrali jedan o najboljih fudbala nakon rata.fks74 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 16:29Kodro i Vinko su preveliki gospodini da se ponovo vrate nakon što su onako otjerani.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:43Ne bi ni Kodro nista specialno napravio. Previše je mekan za ove balkanske krkane. I u prvom mandatu ga je to kostalo.
Međutim, šta nije valjalo u njegovo doba su razultati. Naredao je par losih rezultata, ne igre, igra mu je i kod losih rez.bila dobra. A mi ko navijači - jako objektiva sarajevska publika al u kkurcu. Nismo naravno trpili da nema titule da nema trofeja i ovi mu daju nogu. A mogli smo sačekat ko sto je recimo zrinjski sacekao sa Jakirevićem. Al jok...
Moramo se malo vise spustiti s vrha... Mi navijači prije svih...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Jesu ovo dvije ekipe odustale? Ybg mi okasnili sat vremena sa prijavom, kaže onaj momak, maloprije se popunilo sveDaidza8 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 15:49Memorijalni turnir u malom fudbalu “Vedran Puljić” počinje sutra u 10h, na pomoćnom terenu stadiona Asim Ferhatović-Hase.

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Što Dzeno ne miriše Hamzu nikako
Dizdarevic,Hebibovic,Dupovac,Palic,Mujakic,Kapic,Secerovic,
Varesanovic,Ramic,Suljic,Ahmetovic

Dizdarevic,Hebibovic,Dupovac,Palic,Mujakic,Kapic,Secerovic,
Varesanovic,Ramic,Suljic,Ahmetovic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Bitno je da su mu u ekipi Hebib, Dupovac, Palic i Ahmetovic.
Od starta 4 igrača manje i to znaci, da cemo popusiti lijepo.
Tipujem 2:0 za Velež.
Od starta 4 igrača manje i to znaci, da cemo popusiti lijepo.
Tipujem 2:0 za Velež.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Još samo Kobiljar fali, al haj valjda zaigra u drugom.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Dave, Hajdeee, insimadop, JimmyPage, JuricaSpindl, keli, laznokrilo, ledesma, misstianopenaldo, mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, pitara, ronaldo99, SAMO BORDO, Seipronto, Suki46, Tatamata1946, UltraSa46, Vanja8 i 175 gostiju.