1. HNL
Re: 1. HNL
Jako glup drugi zuti.Svakako ne bi Livaja nista mogao uraditi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
jaka san glava ko marko livaja 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Čestitke, nadam se sljedeće sezone da Dambrauskas donosi i ligu. Jako gotivan lik i veliki znalac.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jutros dosao kuci... Prelijepa vecer, odlicna atmosfera, slavlje poslije jos bolje
Sto se tice utakmice, potpuno zasluzena pobjeda Hajduka. Prvi zuti nisam vidio dobro, cini mi se da je Smolcic zbog prigovora dobio zuti? Drugi karton je stvarno bio los potez... Hajduk svakako bolji i prije i poslije crvenog. Kad sam vidio da nema Kale, mislio sam da ce biti mucenje ali na kraju je Melnjak bio glavni spic

Sto se tice utakmice, potpuno zasluzena pobjeda Hajduka. Prvi zuti nisam vidio dobro, cini mi se da je Smolcic zbog prigovora dobio zuti? Drugi karton je stvarno bio los potez... Hajduk svakako bolji i prije i poslije crvenog. Kad sam vidio da nema Kale, mislio sam da ce biti mucenje ali na kraju je Melnjak bio glavni spic

Čestitam svim iskrenim navijačima Hajduka,koji su uvijek bodrili i vjerovali u svoj klub na osvojenom kupu!!!
A dušmanima,papanima i ostalim "dušebrižnicima" poručujem nek' mi ga dobro popuše
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
A dušmanima,papanima i ostalim "dušebrižnicima" poručujem nek' mi ga dobro popuše

HAJDUK ŽIVI VJEČNO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kakva utakmica, prije svega odlična organizacija, a onda nogomet, atsmofera na tribinama. Sve na vrhunskom nivou, Europskom. Hajduk sasvim zaslužena pobjeda, bolji od prvog minuta, više su i željeli igrati nego Rijeka.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Tako je to kad "ulica vodi klub",rekli bi naši dušebrižniciNisamInSajder je napisao/la: ↑27 maj 2022, 12:05Kakva utakmica, prije svega odlična organizacija, a onda nogomet, atsmofera na tribinama. Sve na vrhunskom nivou, Europskom. Hajduk sasvim zaslužena pobjeda, bolji od prvog minuta, više su i željeli igrati nego Rijeka.

Svako tko je sinoć gledao ili još bolje bio na utakmici je vidio kakva atmosfera vlada u i oko kluba!Sljedeće godine očekujem 100.000 članova,osvajanje titule i samo nebo nam je granica!

-
- Kontakt:
Drmić u Dinamu
Pa dobra organizacija jer je na glupane policija morala pucati pa znaju ako zaseru zatvorit će splitsku separaciju fekalija,poljud

Normala...sve su to dinamove filijale!rijeka,osijek,lokomotive...šta god vrijedi u dinamo!
Još da im je nekako Livaju nagovoriti da pređe

- NisamInSajder
- Kontakt:
Šta sam ja napisao prije gotovo mjesec i pol dana? Drmić je tad završena stvar bila.NisamInSajder je napisao/la: ↑09 apr 2022, 13:07Drmić od ljeta novi fudbalera Dinama. Ponovo će napasti i na Ojedu. Pregovarat će i sa još dva ili tri bivša igrača. Vjerovatno ide i novi trener da zatvori krug.
Čačić bi zbog svojih rezultata i ono što je uradio u svlačionici mogao i ostati kao trener i narednu sezonu. Ali, ako se ne odluče za njega i dalje su glavni kandidati Tomić i Jakirović.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Pa lik prelazi besplatno, kakve veze ima Rijeka sa njim trenutno.
Volio bi kad bi napali na Pjacu, ako koljena mogu izdrzati siguran sam da bi bio strasno pojacanje za desnu stranu.
Nadam se Tomicu kao treneru, zelio sam ga kad je odlazio nakon one dobre sezone u Lokomotivi.
Volio bi kad bi napali na Pjacu, ako koljena mogu izdrzati siguran sam da bi bio strasno pojacanje za desnu stranu.
Nadam se Tomicu kao treneru, zelio sam ga kad je odlazio nakon one dobre sezone u Lokomotivi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
Goran Tomic sluzbeno napustio Rijeku
Dinamo?
Dinamo?
- NisamInSajder
- Kontakt:
Moguće, kao što napisah jutros kandidat jeste, ali Dinamovin čelnicina dokazao se i Čačić, pa oni razmišljaju da njemu ponude jednogodišnji ugovor. Dakle, u Dinamu vagaju između Čačića i Tomića. Dok, Tomić ima i ponude iz Austrije i Mađarske, kao i iz Azije. A ugovor sa Rijekom je raskinut na inzistiranje Tomića.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- CROtorious
- Kontakt:
Steta to se takvi treneri spominju za klupu Dinama, ili ipak meni kao navijacu Hajduka je drago. Realno nijedan ni drugi trener nisu kalibar za vodit klub koji cilja na LP i osvajanje naslova.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
-
- Kontakt:
Ante Cacic ostaje na klupi Dinama jos jednu sezonu
Odlicna odluka Modrih
Odlicna odluka Modrih

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.