FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Reakcija vecine nas koji decenijama pratimo Zelju na insajdere:
barem smo uvjek imali smisla za humor, i to na vlastiti racun 

- manijacikonjic87
- Kontakt:
hebase me insajderske i zeljina igraCrazySouth1987 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 11:01Može li neko konkretno napisati bez okolisanja više ? Sta se spominje za 5 dana, sta se spominje 1.6, sta se spominje evo ovaj brat sutra s terapijom završava, budite direktni hebo ga, Eldin dolazi 1.6????????

Mi smo Željini, Željo je naš !
Novinar Gazzete spominje da je samo pitanje vremena kada ce ozvaniciti transfer. Navodno 7 miliona eura, od toga Zelji bi pripalo 1,4 miliona eura.

@igrajlopte 🐦
Ne vjerujem da ce ovi platiti odmah 7 miliona, vjerovatno kroz rate, bonuse. Nisu talijani toliko dobrostojeci
Bilo bi dobro dati priliku Durakovicu barem u ovoj zadnjoj utakmici da vidimo sta moze. Mislim da je trebao i ranije dobiti neku sansu. Kad se pisalo da ga je zimus kontaktirao Ivkovic tad su se svi digli, a kad je ostao i tu je sa ekipom, onda niko nista. Meni je to malo cudno.
Baš ga je kontaktirao a neki dan na pressu rekao kako samo Kocevic ima potencijala, a da ostali mladu ne mogu igrati. To znam ja a nisam stručnjak ko Ivkovic.
Spahiću obrij pichku Veselim
Blazevic ode, @braco se vrati. Slucajnost? Ne bih rekao 
Nek je sretno Blazevicu u Levskom..

Nek je sretno Blazevicu u Levskom..
Čuo da će biti para uskoro, pa se ponovo vratio da preda kandidaturu sa mjesto SD.
mosa lošmi stićko tit-ula!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
moSa ljoŽe
A jest mi drago radi Blaževića k'o da mi je brat. Lik će prvi put nakon 4 godine vidjeti kakav je osjećaj platu primit, ne znaš ko je veći kokuz, mi ili Čelik.

Ti si mi konkurencija za tu poziciju, vidim da si aktiviro temu za transfere.

Dobrodošao nazad, a funkciju prepuštam tebi. Ja ostajem još uvijek na ovoj insajderskoj.

-
- Kontakt:
Ja ne znam ko me vise j e b e ,zena , KANA ili 1921 boy.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑28 maj 2022, 11:01Može li neko konkretno napisati bez okolisanja više ? Sta se spominje za 5 dana, sta se spominje 1.6, sta se spominje evo ovaj brat sutra s terapijom završava, budite direktni hebo ga, Eldin dolazi 1.6????????
Ma ima da gori tema za transfere ovo ljeto, samo moramo uvesti pravilo da ne predlažemo krila koja daju golove jer nam izgleda u statutu stoji:

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Lokomotifa, Orvel, Tarapi i 68 gostiju.