Zar do sad nije bilo svako gazenje linije ide kazna bez obzirao presao ili ne
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Vec poceli plakati iz Ferarija aaaa
Forza Max 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Izgleda da će se gledati da li je neko prešao cijelim točkom ubuduće, mislim ipak da su uslovi bili suhi da bi dobio kaznu, nekako imam osjećaj da je malo to igralo ulogu.
Meni je na prvu djelovalo da je Lec bio u retrovizoru, odmah sam pomislio da je kazna. Ovako kad se pogleda, udaljenost prevelika, jasno da nije imao namjeru dirati liniju, nema elemenata za kaznu.
Max Allegri
Imas liniju, ne smijeg gaziti po njoj u suprotnom dobijes kazu. Ako oni na ovom jasno definisanom pravilu rade nekakve kompromise ne treba ni cuditi kada krenu raditi komprimise kada se desi incident
- AshburtonG
- Kontakt:
Realno, Ferrari nakon onog maloumnog pit stopa za Leclerca i nije zasluzio ovdje nista. Medjutim, dobro bi bilo da konacno uniformisu ova pravila. Nemoguce je da jedan tehnicki sport poput F1 ima vise mjesta za interpretaciju od fudbala ili kosarke.
Ili uvedi da se ne smije ni dodirnut linija ili napravi barijere pri izlazu i to je to.
Ili uvedi da se ne smije ni dodirnut linija ili napravi barijere pri izlazu i to je to.
Kad pogledas premala stvar za uzeti nekom pobijedu, ali opet pravila su pravila i ako ih imas onda ih se drzis. Vidjeli smo prosle sezone sta se je sve desavalo bas zbog kompenzacija.
Meni jos uvijek nije jasno da jedan takav profi tim ovo napravi svom vozacu. Od lagane pobijede, poslati lika na 4 poziciju.
Meni jos uvijek nije jasno da jedan takav profi tim ovo napravi svom vozacu. Od lagane pobijede, poslati lika na 4 poziciju.
⚽FK Garaže⚽
Ma da je suho bilo kazni ga, ali mislim da nije svjesno išao da gazi, meni ne djeluje, i sam je rekao da je morao biti malo riskantan, ali eto opet, vidjećemo kako će se ostatak sezone tretirati slične situacije.
Iskreno grozan vikend, niti si šta mogao upratiti da valja, Strolla prikazuju dok Vettel umalo ne kupi Sainza, mali Mick se zabio, 2 minute je kadar na sektoru 1, a žuta u trećem. Režiser sve što je mogao, zakasnio ili svjesno izbjegao, katastrofa iskreno, vjerovatno najlošiji racing weekend dosad, čak je u Džedi bilo sigurnije
Iskreno grozan vikend, niti si šta mogao upratiti da valja, Strolla prikazuju dok Vettel umalo ne kupi Sainza, mali Mick se zabio, 2 minute je kadar na sektoru 1, a žuta u trećem. Režiser sve što je mogao, zakasnio ili svjesno izbjegao, katastrofa iskreno, vjerovatno najlošiji racing weekend dosad, čak je u Džedi bilo sigurnije
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
To jest. Pisalo nas je par i tokom prijenosa o reziji. Ono je meni malo nevjerovatno koliko je covjek bitnih stvari promasio. Neki cudni kadrovi, jos cudnije tranzicije, bas ono kao da je glavni reziser bio na odmoru, pa neko neiskusan preuzeo.AA23 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 22:19Ma da je suho bilo kazni ga, ali mislim da nije svjesno išao da gazi, meni ne djeluje, i sam je rekao da je morao biti malo riskantan, ali eto opet, vidjećemo kako će se ostatak sezone tretirati slične situacije.
Iskreno grozan vikend, niti si šta mogao upratiti da valja, Strolla prikazuju dok Vettel umalo ne kupi Sainza, mali Mick se zabio, 2 minute je kadar na sektoru 1, a žuta u trećem. Režiser sve što je mogao, zakasnio ili svjesno izbjegao, katastrofa iskreno, vjerovatno najlošiji racing weekend dosad, čak je u Džedi bilo sigurnije![]()
Ja sreca gledam na njemackom Sky-u(nisam morao Paju trpit, pogotovo Paju bez Ercega), medjutim i oni su danas imali jedno 15ak minuta problem sa tonom. Znaci, nista danas nije funkcionisalo.
Sreca uze Rafan, pa da se malo vikend popravi.
Nije uopste ostvarena prednost sto je gazio liniju. Ne ide bas kazna za tako sitnu stvar jbg. Nije uopste neka situacija da se previse polemise i analizira, ali razumiljivo da je Ferrari ulozio zalbu.
Monako nazalost nece letit nikad iz kalendara, ne zbog tradicije, vec zbog elite koja iskoristi vikend da se okupi, provodi, uziva na jahtama i sl.
Monako nazalost nece letit nikad iz kalendara, ne zbog tradicije, vec zbog elite koja iskoristi vikend da se okupi, provodi, uziva na jahtama i sl.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nece Monaco ukinuti ako nista zbog ovog partija poslije. Nema ko nije tamo.
Skaka i Monako 
Ima tradiciju Monako, ali je outdated za današnje bolide. Highlight dana Zhouovo spašavanje žive glave poslije tunela, msm govori sve ybg.
Ima tradiciju Monako, ali je outdated za današnje bolide. Highlight dana Zhouovo spašavanje žive glave poslije tunela, msm govori sve ybg.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma ima i gorih trka od Monaka iskreno, samo zbog subote ne mogu reći da je najgora. Nedjelja kad se ništa nepredvidjeno ne desi jeste ekstremno dosadna ali se to rijetko dešava pa bude bar nekog uzbudjenja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
zivote kurvo
vidi Skake debila
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Jeste on je bas debil, a vi ste pametni sto glasate za njega pa da on moze lagano u Monako.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahahhahaha izjava skake jucer :"bas mi je zao sto je kisa pokvarila utrku moto gpa"