De ti nama brate Munju završi 43 gola za sezonu nije šala

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
De ti nama brate Munju završi 43 gola za sezonu nije šala
I tamo ko savjetnik neki
Njegova nova destinacija je Mađarska gdje će raditi u Honvedu. Njegova nova funkcija bit će savjetnička na poziciji stručnog konsultanta, a savjetovat će novog sportskog direktora Honveda Chrisa Dochertyja.
Mozda ti imas demenciju ili si godina koje to ne pamte, ali se malo raspitaj. Mada ja mislim da placipicku nece vratiti, nisu budale tolike....SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑30 maj 2022, 19:07Svasta mozes ovdje procitatiobrijanopile je napisao/la: ↑30 maj 2022, 17:48Husref je osoba koja je pokušala uništiti FK Sarajevo, kada je otišao, u Dzerzelez, i sa sobom poveo nekoliko igrača, Husref je osoba koja je uzela 200 hiljada, i neka je, a on voli Sarajevo.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑30 maj 2022, 17:40Pa poredite Husrefovu trenersku karijeru sa 38 godina koliko sad ima Bašić i Bašićevu ako hoćete realnu ocjenu. Pa normalno da neko od 38 godina ne može imati uspjehe kao neko od 60.
![]()
![]()
![]()
Kakve smo sve teorije zavjere slusali, ovomozda i ima nekih 5% sanse da se desi
Fica je zabio 43, Munja je manje, mozda k'o vas Comaga
Tako smo tebra govorili i za Hadziju kad se vracao za SDGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2022, 19:09Ako je husref novi trener, Ismir sam nek napusti klub. Ali cisto sumnjam, bas bas ne vjerujem u to.
Mah to smo pisali i kad se Hadzic tek spominjao i na kraju nikom nista.Nek dovede 2 dobra igraca svi ce ga opet dizati u nebesa.Ocigledno je da Ismir ne yebe mahalu ni 2%,ali je previse okruzen ljudima koji ga pogresno savjetuju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2022, 19:09Ako je husref novi trener, Ismir sam nek napusti klub. Ali cisto sumnjam, bas bas ne vjerujem u to.
Podigni Dizdi,Suljicu,Avramu
Ma vala i to mi je diskutabilna odluka. Ali ako husrefa dovedu, slobodno nek ode iz kluba ne bi se ni sekunde dvoumio niti ga zalio.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 19:43Tako smo tebra govorili i za Hadziju kad se vracao za SDGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 maj 2022, 19:09Ako je husref novi trener, Ismir sam nek napusti klub. Ali cisto sumnjam, bas bas ne vjerujem u to.![]()
Jel to onaj momak iz Stupčanice što je bio u Turskoj na probi, slagaću jel Bešiktaš haha
To je ovaj drugi ,mjesam ih ja Munja i Fica bem li ih
I garant bi oborili rekord po broju članskih, jer svi vole hurefa, pa jelbordobijeli je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:10Kad bi Husrefa vratili mislim da bi pao rekord ispisanih stranica na forumu u jednom danu![]()
![]()
Drug moj, znamo mi ko je lagan na suzama.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:24Sad bi najviše volio Husrefa zbog eventualnih silnih prolivenih suza na ovom forumu a svakako ni Dudic ni Basic nisu nista bolji od njega![]()
1. Akrapovic
2. Husref
3. Basic
4. Dudic
pa svi ostali![]()
Ne bi je poderao, ali bi je kulturno izvadio iz novcanika i ostavio na stolu da kupi prašinu. A Ismiru bi rado drzao s obe ruke otvorena vrata da izađe sam iz kluba( ne pita me se, ali bi rado u takvom ishodu imao zelju da to uradim
Ja sam je izgubio, možda i na vakat
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bordobijeli, keli, muhamedhulk, samirr i 68 gostiju.