Sport i TV
Re: Sport i TV
Jbt ljudi su se maksimalno izbrukali sinoc. Pa najgori zvuk bas u finalu. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Mislim da je bio gori za PSG Real ili Real City.
Hajd sve al ljudi to vec 10 meceva nisu u stanju popraviti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Od kako se SK fudbalski praktično ugasio, opet sam počeo pratiti F1, dakle uvijek ima nešto pozitivno.
41:34
- akisarajevo92
- Kontakt:
gradjani ce to fino vratiti, ipak su dobili PL na AreniTelekom Srbija srlјa u propast: Dug uvećan za milijardu i 150 miliona evra
Don't believe the hype.
.
Zadnja izmjena: Miron, dana/u 01 jun 2022, 02:33, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Stari podatak, to je bilo na kraju 2021., raste to sada i rast će.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 00:34gradjani ce to fino vratiti, ipak su dobili PL na AreniTelekom Srbija srlјa u propast: Dug uvećan za milijardu i 150 miliona evra
Pitanje je objektivnosti je taj inetrvju sa tim Lucicem, pa nije nece niko izjaviti kako je uspio napraviti za 2-3 godine dug od milijardu i po. Kakva bi to samopromocija bila.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
SK će u Hrvatskoj prenositi LN uglavnom na SK1 i SK 7-10. Ukoliko ostanu sve iste verzije kanala SK 2-10, onda će u Srbiji i BiH morati biti zatamnjeni jer tu ekskluzivna prava ima TV Arena Sport. U suprotnom, UM čeka tužba i strašna kazna 

- westsideSB96
- Kontakt:
Stvarno gledam ovo, sk najavljuje prenose ln veceras, a a
Kazu uzela ih arena, haj bas da vidimo ovo u 6 kako ce proci
A moze li ovaj arenin mentol objasniti kako je hrt2 prenosio fibale lp a prava u bosni su na arenama????
Kazu uzela ih arena, haj bas da vidimo ovo u 6 kako ce proci
A moze li ovaj arenin mentol objasniti kako je hrt2 prenosio fibale lp a prava u bosni su na arenama????
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Da, na SK 1 Hr najavljeni su Poljska-Vels i Italija-Argentina večeras. Baš me zanima hoće li nam zatamniti Telemach svoje vlastite kanale

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hoće. I od sutra ostale tekme LN na SK 7-10, moguće da će samo u Hrvatskoj ići kao neke druge verzije kanala (svakako u BiH ti SK kanali imaju samo srpski audio). Ako ostanu isti svi kanali morat će biti zatamnjeni.
A čekaj majke ti, kako je uopšte došlo do situacije da LN u Hrvatskoj prenosi SK, a kod nas i u Srbiji Arena? Zar se ta prava ne prodaju operaterima/televizijama, odnosno ne vežu se za svaku državu posebno?
Ovako laički pitam, ne razumijem se u to nešto specijalno, samo mi je čudno da Arena i SK prenose isti događaj ali raspoređeno po državama.
Ovako laički pitam, ne razumijem se u to nešto specijalno, samo mi je čudno da Arena i SK prenose isti događaj ali raspoređeno po državama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa od kako je Vučić upetljao prste u ovo, sve je moguće.
I znači SK će biti zatamnjen. Ovo niđe na svijetu nema da plaćaš kanale ali ne možeš sve gledati na tim kanalima hahahaha
I znači SK će biti zatamnjen. Ovo niđe na svijetu nema da plaćaš kanale ali ne možeš sve gledati na tim kanalima hahahaha
41:34
Pa Telekom Srbija uzeo za Srbiju, BiH, CG i Mkd a UM za Sloveniju i Hrvatsku. Mislim da i njihov prijašnji ugovor za Hrvatsku je bio duži nego za ostale pa Hrvatska repka ostaje na Novoj dok će SK raditi dio ostalih utakmica.Raonffa je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:31A čekaj majke ti, kako je uopšte došlo do situacije da LN u Hrvatskoj prenosi SK, a kod nas i u Srbiji Arena? Zar se ta prava ne prodaju operaterima/televizijama, odnosno ne vežu se za svaku državu posebno?
Takvo je tržište, znalo se i prije desiti da F1 u Hrv ide na Areni a u ostalim na SK. Opet je to malo drugačije sa klupskim fudbalom gdje se integralno uzme za sve gdje je dostupna ta televizija.
Neka je, hvala mu.
Jesi ti platio te kanale ali ti kanali nisu platiti to nešto za BiH.
Ja ja, kontam.Miron je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:37Pa Telekom Srbija uzeo za Srbiju, BiH, CG i Mkd a UM za Sloveniju i Hrvatsku. Mislim da i njihov prijašnji ugovor za Hrvatsku je bio duži nego za ostale pa Hrvatska repka ostaje na Novoj dok će SK raditi dio ostalih utakmica.Raonffa je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:31A čekaj majke ti, kako je uopšte došlo do situacije da LN u Hrvatskoj prenosi SK, a kod nas i u Srbiji Arena? Zar se ta prava ne prodaju operaterima/televizijama, odnosno ne vežu se za svaku državu posebno?
Takvo je tržište, znalo se i prije desiti da F1 u Hrv ide na Areni a u ostalim na SK. Opet je to malo drugačije sa klupskim fudbalom gdje se integralno uzme za sve gdje je dostupna ta televizija.
A de mi reci onda, vezano za Novu, hoće li onda npr. Hrvati biti na ovoj našoj Novoj pošto znaš da je Nova BH radila prenose hrvatske i srpske repke, ili to samo vrijedi za Nova HR?
Samo na NovaTV HR. Imaš ih u petak na AS1/AS4 BiHRaonffa je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:40Ja ja, kontam.Miron je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:37Pa Telekom Srbija uzeo za Srbiju, BiH, CG i Mkd a UM za Sloveniju i Hrvatsku. Mislim da i njihov prijašnji ugovor za Hrvatsku je bio duži nego za ostale pa Hrvatska repka ostaje na Novoj dok će SK raditi dio ostalih utakmica.Raonffa je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:31A čekaj majke ti, kako je uopšte došlo do situacije da LN u Hrvatskoj prenosi SK, a kod nas i u Srbiji Arena? Zar se ta prava ne prodaju operaterima/televizijama, odnosno ne vežu se za svaku državu posebno?
A de mi reci onda, vezano za Novu, hoće li onda npr. Hrvati biti na ovoj našoj Novoj pošto znaš da je Nova BH radila prenose hrvatske i srpske repke, ili to samo vrijedi za Nova HR?

Inače, Arena ne prenosi tekme ekipe Kosova* a SK u Hrv da

Okej, hvala ti.Miron je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:45Samo na NovaTV HR. Imaš ih u petak na AS1/AS4 BiHRaonffa je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:40Ja ja, kontam.Miron je napisao/la: ↑01 jun 2022, 16:37
Pa Telekom Srbija uzeo za Srbiju, BiH, CG i Mkd a UM za Sloveniju i Hrvatsku. Mislim da i njihov prijašnji ugovor za Hrvatsku je bio duži nego za ostale pa Hrvatska repka ostaje na Novoj dok će SK raditi dio ostalih utakmica.
A de mi reci onda, vezano za Novu, hoće li onda npr. Hrvati biti na ovoj našoj Novoj pošto znaš da je Nova BH radila prenose hrvatske i srpske repke, ili to samo vrijedi za Nova HR?![]()
Inače, Arena ne prenosi tekme ekipe Kosova* a SK u Hrv da![]()
A to za Kosovo, evo baš me čudi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.