Naravno, svi smo svjesni toga ali treba nam i dobar trener ofc.feniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:46I da dodje Hus ( ne do Bog ) i da dodje sad Jupp Heynckes slicne bi rezultate imali. Cak i da nekog od ans izaberu. Igraci su ovdje problem.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam stvarno šta čekaju sa raskidima, to je vec danas trebalo početi čistiti.Ahmetović, Velkoski i Hebibović moraju biti prva trojica, oni su trenutno največi kancer među škartom.feniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:46I da dodje Hus ( ne do Bog ) i da dodje sad Jupp Heynckes slicne bi rezultate imali. Cak i da nekog od ans izaberu. Igraci su ovdje problem.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ja ću biti baš iznenađen ako se mi ikoga od ovih rijesimo sem igraca kojima isticu ugovori nazalostLucas je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:55Ne znam stvarno šta čekaju sa raskidima, to je vec danas trebalo početi čistiti.Ahmetović, Velkoski i Hebibović moraju biti prva trojica, oni su trenutno največi kancer među škartom.feniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:46I da dodje Hus ( ne do Bog ) i da dodje sad Jupp Heynckes slicne bi rezultate imali. Cak i da nekog od ans izaberu. Igraci su ovdje problem.
Boga mi vi ko da mislite da smo mi ozbiljan klub koji će se tek tako riješiti igrača. Hebu i sl. gledaćemo dok im ugovor ne istekne ili oni sami ne budu tražili raskid ugovora. Koliko god mi silno željeli da se ugovor raskine sa njima to se teško može ostvariti jer ako raskinemo ugovor mora ćemo ih isplatiti što će se teško desiti u kakvoj smo situaciji.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Uzjogunili se brisaci suza, namirisali cvaju
vade se zastave iz ormara 
Miky, jes Munja bio u Besiktasu, nazalost po njega, na srecu po nas, nije ostao. Fica je poseban igrac, 43 gola u 30tak utakmica je umjetnost.
Miky, jes Munja bio u Besiktasu, nazalost po njega, na srecu po nas, nije ostao. Fica je poseban igrac, 43 gola u 30tak utakmica je umjetnost.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne moraju gore trojica navedenih ni dobiti raskid ugovora (ako će nas to zadovoljstvo skupo koštati), ali mogu biti treća opcija na svojim pozicijama. Dobijati šanse kada su opcija 1 i 2 povrijeđeni ili kartonirani.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Tonci Mujan
Nemanja Nikolic
To su dvije zelje naseg SD-a. Dobri igraci, ali glupo da se SD interesuje, a jos nemamo trenera. Mozda se novom treneru ne svidjaju ili ne uklapaju u stil igre...
Nemanja Nikolic
To su dvije zelje naseg SD-a. Dobri igraci, ali glupo da se SD interesuje, a jos nemamo trenera. Mozda se novom treneru ne svidjaju ili ne uklapaju u stil igre...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Bile bi to najskuplje trece opcije na svijetu.Ahmetović bi me najviše razočarao ako pristane na to.Osigurao si egzistenciju, svjestan si da vec dvije godine nisi ni blizu potrebnog nivoa za igranje u največem klubu u zemlji, svako vidi da ne možeš više ni hodati po terenu, pa budi majstore čovjek i sam se povuci i reci da je dosta.Odigraj bez ikakvog pritiska i za svoju dušu jednu sezonu u Slobodi ili Bosni iz Kalesije i završi karijeru.
Mujana i Zrinjski ganja koliko sam pohvatao,njima cak i gori za tu poziciju lijevog krila sto on i igra primarno.
Ali slazem se sa tim sto kazes za trenera.Nikako SD nemoze na svoju ruku igrace dovoditi,njegovo je samo da uradi i dovede ono sto mu trener kaze da mu treba nikako da on slaze ekipu po svom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Imas Suljic sta ce ti Mujan. ne treba meni igraci iz SB.Nemanja dosta lose pricao kad je otisao iz Sarajevo isto mi ne treba.
ali vidi se da je se Emir vratio.
ali vidi se da je se Emir vratio.

Pa ako ih zanimaju ti polovnjaci ala Mujan necemo ni dogurati daleko.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
A zasto Hadzic dogovara igrace, ako jos uvijek nije dogovorio SSS? Opet nenormalno ponasanje i kontra logika.
- FKS -
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jest ali jesmo li u mogućnosti ih plaćati, a znamo da ne igraju za rajsengle da ti budu treća opcija
Nekako bi i prešao Husref trener ali ova trojica nikako
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma svi ce oni ostati ne zavaravajte se da ce neko raskidati ugovore i isplacivati im basnoslovne sume. A niti da su oni neke dobricine da ce pristati da se odreknu para. Bas ce ih nasekirat ako im kazu da nisu u planovima, jos im bolje, sjedit na tribinama a plata kapa. Bosnian dream.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Jasta, ugovori isticu Lazicu, Bodulu, Cmiljanicu i Bagaricu. Ako nista rijesit se ove trojice a ja bi zadrzao Lazica bar jos godinu dana. Jedino se za nadat da Merso ispadne gospodin i Hebibovic sporazumno raskine ugovor ali tesko.spezial je napisao/la: ↑30 maj 2022, 22:39Ma svi ce oni ostati ne zavaravajte se da ce neko raskidati ugovore i isplacivati im basnoslovne sume. A niti da su oni neke dobricine da ce pristati da se odreknu para. Bas ce ih nasekirat ako im kazu da nisu u planovima, jos im bolje, sjedit na tribinama a plata kapa. Bosnian dream.
Kakav Husref, sumnjam da bi i on došao.
-
- Kontakt:
Zato sam ja rekao da se Sabrina pudlica nije trebala vracati nikako,nama je cak i ona kao direktorica produzavala ugovore igracima,(Velkoski,Heba )dok trenera nije bilo,a da nece celava mafioza,mora se sta ugrabiti na vrijeme mozda bude kasno kad trener dodje

E moj Mirvicu ogulit ce te neces ni znati.
- ElCartel11
- Kontakt:
Mora celava ubleha nekog iz Srbije dovesti, usrao bi se kad to ne bi uradio.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Lik napisao 2 imena i vi se odmah upecate ko da su zavrseni. Na forumu svako sto i sedmo ime se pogodi u prijelaznom roku. Nadam se da tonci mujan nije 107. 
Jel nemanja nikolic onaj mladi desni bek sto je iz mladosti otiso u olympiacos? Ako jest sta znam mozda se i moze zaradit na njemu ako se nametne mada bih licno sevelja vratio na beka.

Jel nemanja nikolic onaj mladi desni bek sto je iz mladosti otiso u olympiacos? Ako jest sta znam mozda se i moze zaradit na njemu ako se nametne mada bih licno sevelja vratio na beka.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, pierce i 49 gostiju.