FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fedja Dudic ce ostat u vrapcicu jer jednostavno on se boji velikog izazova i veliki klubova. Velez njemu daje finu platu (sigurno su mu dali finih para za euro utakmice sa i za kup) i vukovi siti i ovce na broju.
Netreba Fedju dizat u nebesa, jer 100% nebi evropu igra ni prosle ni ove godine, da je FK SARAJEVO zeljo bili ba nivou.. mi smo bili bankrotirali 4 mjeseca zeljo vec 2 godine podpisiva bankrot, i to je fedja iskoristio i to je to..
Pogledajte Poraze veleza pogledajte tabelu bodove itd finale kupa docete do zakljucka da je Husref bolje vodio kita city nego fedja velez..
Nebi imao nista protiv Fedje da dodje ima fin stil igre, pokupiti arhivirat svu njegovu sportsku gradju i ako nebud prvak u roku za 3 godine nogirat ga i dovest nekog trenera koji ima slican stil igre ko fedja u duplo bolje znanje..
Sd I Mirvic nemaju potrebe da cekaju sa tjeranjem
Ahmeta krate hebe palica oremusa duhovca cmiljenica bagarica bodula…”za ove igrace nebi opste slusao ni starog ni novog trenera ni nista. Popricat kome od ovih istice ugovor dobro ijest ovi koji i imaju ugovor ponudit 50% odma u kesu ako nece smanjit im primanja za 90% i nek onda tuze, svakako to ide sporo pa onda klub uradi kontra tuzbu da dobije na vremenu i to je to
Netreba Fedju dizat u nebesa, jer 100% nebi evropu igra ni prosle ni ove godine, da je FK SARAJEVO zeljo bili ba nivou.. mi smo bili bankrotirali 4 mjeseca zeljo vec 2 godine podpisiva bankrot, i to je fedja iskoristio i to je to..
Pogledajte Poraze veleza pogledajte tabelu bodove itd finale kupa docete do zakljucka da je Husref bolje vodio kita city nego fedja velez..
Nebi imao nista protiv Fedje da dodje ima fin stil igre, pokupiti arhivirat svu njegovu sportsku gradju i ako nebud prvak u roku za 3 godine nogirat ga i dovest nekog trenera koji ima slican stil igre ko fedja u duplo bolje znanje..
Sd I Mirvic nemaju potrebe da cekaju sa tjeranjem
Ahmeta krate hebe palica oremusa duhovca cmiljenica bagarica bodula…”za ove igrace nebi opste slusao ni starog ni novog trenera ni nista. Popricat kome od ovih istice ugovor dobro ijest ovi koji i imaju ugovor ponudit 50% odma u kesu ako nece smanjit im primanja za 90% i nek onda tuze, svakako to ide sporo pa onda klub uradi kontra tuzbu da dobije na vremenu i to je to
ElCartel11 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:08Mora celava ubleha nekog iz Srbije dovesti, usrao bi se kad to ne bi uradio.

Izvini se sad covjeku fulio si Nikolica

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma bolje dovesti i ovakve mlade koji ce uz dobrog trenera pokazati da ima zelje i kuveta, nego neke ofucane igrace iz regiona. Podrzavam ovaj potez ali sto je napisao covjek bolje dovoditi pojacanja kad dodje trener.miky_hz je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:19ElCartel11 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:08Mora celava ubleha nekog iz Srbije dovesti, usrao bi se kad to ne bi uradio.
Izvini se sad covjeku fulio si Nikolica![]()
Popljuvat i trenera i svakog igraca kojeg ovaj prevarant dovede. Nabijem ih na khurac sve zajedno, i ove sto su tu i one sto trebaju doci. Karinasi mrtvi
NEMA NAZAD
Nikolic nije bio los u MDK, jos je mlad, mogli bi i zaradit sta na njemu... Ali za beka, ja bih prije probao Ševelja. Ako ne to, probao bih zaganjat Matea Susica, istice mu ugovor za mjesec dana, iskusan, godinama u Cluju, što da ne, barem probat, a koliko znam Emir Hadžić i on su u dobrim odnosima...
Svaka ptica svome jatu leti Vladaneeee
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
"Mi, irsteleven ISM, športska agencija i menedžment agencija vratara Vladana Kovačevića/RKS Rakow izjavljujemo:
Vladan Kovačević se uopće nije trebao naći na spisku A reprezentacije Bosne i Hercegovine
Pošto našu struku shvaćamo jako ozbiljno, pravovremeno smo informirali gospodina Vicu Zeljkovića, predsjednika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, kao i izbornika, gospodina Ivayla Peteva, da je Vladan Kovačević odlučio ne odazvati se pozivu reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Ako je to u aktualnoj situaciji od strane spomenute gospode ignorirano, opet nije razlog javnosti davati izjave: "Kovačević se nije javljao". Koliko god svi mi živjeli pod pritiskom javnosti i struke, imamo odgovornost jednom iskrenom pristupu i korektnom odnosu, sa svima, koji su dio svega, a to je najviše javnost, te na kraju sami navijači.
Ovdje nema mjesta, niti vremena bilo kakvim špekulacijama i nagađanjima, koja se trenutno šire u eteru. Pošto je mladi gospodin Vladan Kovačević prirodni Srbin, niti klub igrača, niti mi agencija igrača nemamo poziv reprezentacije Srbije i ako bi u aktualnom slučaju to bila nagrada najboljem vrataru Ekstraklase u Poljskoj.
Vladan Kovačević se uopće nije trebao naći na spisku A reprezentacije Bosne i Hercegovine
Pošto našu struku shvaćamo jako ozbiljno, pravovremeno smo informirali gospodina Vicu Zeljkovića, predsjednika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, kao i izbornika, gospodina Ivayla Peteva, da je Vladan Kovačević odlučio ne odazvati se pozivu reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Ako je to u aktualnoj situaciji od strane spomenute gospode ignorirano, opet nije razlog javnosti davati izjave: "Kovačević se nije javljao". Koliko god svi mi živjeli pod pritiskom javnosti i struke, imamo odgovornost jednom iskrenom pristupu i korektnom odnosu, sa svima, koji su dio svega, a to je najviše javnost, te na kraju sami navijači.
Ovdje nema mjesta, niti vremena bilo kakvim špekulacijama i nagađanjima, koja se trenutno šire u eteru. Pošto je mladi gospodin Vladan Kovačević prirodni Srbin, niti klub igrača, niti mi agencija igrača nemamo poziv reprezentacije Srbije i ako bi u aktualnom slučaju to bila nagrada najboljem vrataru Ekstraklase u Poljskoj.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Još da iz kluba znaju koristiti transfermarkt gdje bi nam bio krajumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:41https://www.transfermarkt.com/haris-tab ... ler/203123
Zaganjati obavezno, ističe mu ugovor.
On je zavrsen vec od strane Austria Wien, pisalo je vec par portala o tomeumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:41https://www.transfermarkt.com/haris-tab ... ler/203123
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hoće li se to i ovdje pljuvati Vladan neodazivanjem u prćiju distributera pelena sumnjivog kvaliteta, a čiju su "pravdu" naša djeca osjetila prije par dana?
-
- Kontakt:
Igra Vice I bugarskog kera, da poziv dobije golman iz Borca..Chony533 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:33"Mi, irsteleven ISM, športska agencija i menedžment agencija vratara Vladana Kovačevića/RKS Rakow izjavljujemo:
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Izvinjavam se, tako je. Nisam upratio prije.Ghost67 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:44On je zavrsen vec od strane Austria Wien, pisalo je vec par portala o tomeumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:41https://www.transfermarkt.com/haris-tab ... ler/203123
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Za nas bi bilo bolje da brani za Srbiju pa neki transfer dobar napravi. Realno ovaj savez kakav je svi trebaju bjezati gdje im je bolje.MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:45Hoće li se to i ovdje pljuvati Vladan neodazivanjem u prćiju distributera pelena sumnjivog kvaliteta, a čiju su "pravdu" naša djeca osjetila prije par dana?
You are someone else I am still right here
- napoleon72
- Kontakt:
Neko se ibreti sto bi Srbin iz Banje Luke isao branit za Srbiju koja se plasirala na SP i koja ga, zbog puno veceg broja menadzera i skauta koji prate moze lansirat u lige petice preko noci?MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:45Hoće li se to i ovdje pljuvati Vladan neodazivanjem u prćiju distributera pelena sumnjivog kvaliteta, a čiju su "pravdu" naša djeca osjetila prije par dana?
Skontajte gdje zivite. Svi Srbi i Hrvati iz reprezentacije, barem 90% njih, nikad ne bi igrali za BiH da su dobili pozive komsija. A Vladan je dovoljno cekao poziv, nije ga dobio, sad nek ide negdje gdje ce ga cijenit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
To se u tom slucaju kaze ako se vec oglasavaju a oglasili su se ja taj i taj(u ovom slucaju agencija) se necu odazvati dok u savezu sjedi taj i taj,dok je selektor taj i taj.A ovo sto kazu on je prirodni Srbin ocekujemo da nas zovnu Srbi zasluzio je nek zabije svojoj Sofiji ili kako mu se vec zove hanuma,jeb.em i nju i prirodnog Srbina sa BH pasošem ,tolikoMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:45Hoće li se to i ovdje pljuvati Vladan neodazivanjem u prćiju distributera pelena sumnjivog kvaliteta, a čiju su "pravdu" naša djeca osjetila prije par dana?

Ustvari svakako je debil sto mu se agencija oglašava u njegovo licno ime.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ovo stoji. Nije baš da nije imao vremena lično se oglasiti i reći u čemu je problem.miky_hz je napisao/la: ↑31 maj 2022, 00:16To se u tom slucaju kaze ako se vec oglasavaju a oglasili su se ja taj i taj(u ovom slucaju agencija) se necu odazvati dok u savezu sjedi taj i taj,dok je selektor taj i taj.A ovo sto kazu on je prirodni Srbin ocekujemo da nas zovnu Srbi zasluzio je nek zabije svojoj Sofiji ili kako mu se vec zove hanuma,jeb.em i nju i prirodnog Srbina sa BH pasošem ,tolikoMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:45Hoće li se to i ovdje pljuvati Vladan neodazivanjem u prćiju distributera pelena sumnjivog kvaliteta, a čiju su "pravdu" naša djeca osjetila prije par dana?
-
- Kontakt:
Upravo. Prvo su ga Srbi iz Banjaluke sikanirali pa je morao doci u Sarajevo da brani, pa su ga onda sikanirali u reprezentaciji ponovo Srbi i sada ce on napraviti osvetu tim Srbima tako sto ce igrati za Srbiju. Ako stvarno odluci tako, teski je smrad i plicak.miky_hz je napisao/la: ↑31 maj 2022, 00:16To se u tom slucaju kaze ako se vec oglasavaju a oglasili su se ja taj i taj(u ovom slucaju agencija) se necu odazvati dok u savezu sjedi taj i taj,dok je selektor taj i taj.A ovo sto kazu on je prirodni Srbin ocekujemo da nas zovnu Srbi zasluzio je nek zabije svojoj Sofiji ili kako mu se vec zove hanuma,jeb.em i nju i prirodnog Srbina sa BH pasošem ,tolikoMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 maj 2022, 23:45Hoće li se to i ovdje pljuvati Vladan neodazivanjem u prćiju distributera pelena sumnjivog kvaliteta, a čiju su "pravdu" naša djeca osjetila prije par dana?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kako god bilo, ja neću pljuvati čovjeka s čijim transferom su neke naše muke okončane, pogotovo zbog repke za koju mi odavno puca qurac.
Pocinjem da razumijem onog lacostu i odredene njegove postove, jer svi pokazu svoje pravo lice kad-tad.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, THEC i 74 gosta.