Vladan Kovacevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ReX
Kontakt:

Re: Vladan Kovacevic

Post Postao/la ReX » 31 maj 2022, 08:07

obrijanopile je napisao/la:
31 maj 2022, 08:00
Imajednabrigada je napisao/la:
31 maj 2022, 07:53
MaroonBjelave je napisao/la:
31 maj 2022, 02:43

Ma zabij im qurac.
Vladane brate, ispoštovao si koga treba, a ove što 30 godina furaju Bosnom behar...ko ne skače...i ostale tašun-tašun pjesmice, dobro poprskaj svojim sljedećim transferom.

Mrs u srbiju zajedno s njim **** vas on....merhametli sarajlijice su vazda gotivili svoje koljace . Izgleda opet ste se pozelii vode iz kanistera🤣🤣🤣
Smradu, jedan. Kako te nije stid! Cuj poželili vodu iz kanistera, jadu jadni... Napadaš Kovačevića i šalješ ga u Srbiju, jadu jadni, a ne napadas Peteva sto ga je ignorisao i zvao Pirica zbog atmosfere I sad kao ne zna što mu se nije javljao. Zovne ga i ne dadne mi ni minute... Jadu jadni, ti se raduješ da da Sarajevo opet pije vodu iz kanistera. Smradu tad je poginulo preko 11 hiljada ljudi, debilcino...
:clap:

X ovakvih stvari mozes svakodnevno procitati na ovom forumu od pojedinih forumasa. Stvarno, ne mozes da budes normalan... I ono se kao naziva nekim navijacem i pljuje druge, naziva ruznim rijecima i glumi nekog baju na nekim forumom. Jad i cemer. :puke:
@igrajlopte 🐦

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 31 maj 2022, 08:14

Ne mogu da ne primijetim kako svi vide neke dvije strane u ovome, selektora (savez) i igraca, dok je ipak logicnije da se radi o uskladjenoj zajednickoj igri.

Petev mu ‘slucajno’ ostavio prostor da bira reprezentaciju, pa se onda ovaj ‘naljutio’ zbog toga i sjetio da je prirodni srbijanac. 😂

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 31 maj 2022, 08:18

E cuj prirodni Srbin :urnebes: Hajde evo juni dolazi , restoran Bosna i lagano :salut:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 maj 2022, 08:19

Čitavu sezonu je imao da ga zove, nije ga zvao.
Mogao nam je onda i ranije riješiti tu dilemu da li će igrati za nas ili za Srbiju.
Sve i da jeste tako, Petev bi koliko sinoć trebao da je bivši.
Znači da sabotira reprezentaciju i da u talu sa predsjednikom saveza radi na rasturanju iste.
Koševo Zapad

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 31 maj 2022, 08:36

Imajednabrigada je napisao/la:
31 maj 2022, 01:37
zaostrog je napisao/la:
31 maj 2022, 01:01
I dalje nastavljate pljuvanje i ložite se na lažne izjave. Vladan neće braniti za Srbiju niti misli o tome. Svako s gramom mozga bi mu nakontoga zaželio najgore i nema to veze s navijačima bilo kojeg kluba.

Vladan nije tražio ni da bude prvi golman. Jednostavno, stvar je u sukobu s Petevom. Ako Petev ode sutra, a novi selektor pozove Vladana, on će se odazvati i bez problema biti treći golman. Nemojte prejudicirati s pljuvanjem, nemojte bezveze pisati ružno. Ne bojkotuje Peteva jer nije igrao ili jer ga nije zvao, nego zbog nekih jako ružnih stvari od ranije koje su mu rečene, odnosa, bezobrazluka. U biti, sve što svi znamo, menadžerisanje i uništavanje repke.
Opet palamudis bezveze i bez argumenata...evo procitaj da je istina sve...mali pozelio repki srecu i zbogom.
Ti si vjerovatno jedan od onih debila što su na utakmicu protiv Finske krenuli u ratnim odorama i koji bi se opet ubijali, takve treba eutanazirati na vrijeme.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 31 maj 2022, 08:37

Vladan Kovačević: Sretan sam zbog poziva, na meni je da se dokažem

Danas su nastavljene medijske aktivnosti A reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči utakmica sa Gruzijom i Luksemburgom.

Vladan Kovačević je izjavio:

„Jučer smo odradili lakši trening jer smo svi imali teške utakmice za vikend. Jako sam sretan zbog poziva. Sad je na meni da se dalje dokazujem, da iskoristim ovo okupljanje da se što bolje predstavim i pomognem ovoj reprezentaciji koliko budem mogao.“

Kovačević se kratko osvrnuo i na naredne mečeve:

„Prijateljske su utakmice, ali mi idemo na pobjede u oba susreta. Vjerujem da ćemo se dobro spremiti i odigrati najkvalitetnije što možemo.“

:urnebes:

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 31 maj 2022, 08:39

Prirodni Srbin, a rodzen je u Banja Luke i igrao cijeli zivot u Bosni i Hercegovini. A Sandzaklije koji su bili do 1908 Eyalet Bosne i Hercegovine nisu Bosnjaci. Kada mi nismo ni sposobni bili Erhana Mašovica da ubijedimo za našu reprezentaciju, a on je bolje od svi naši štoperi koji trenutno imamo. Onda nije meni cudno da odu svi najbolje igrace iz BiH za Srbiju ili Hrvatsku.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 31 maj 2022, 08:40

Tristan10 je napisao/la:
31 maj 2022, 08:37

Danas su nastavljene medijske aktivnosti A reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči utakmica sa Gruzijom i Luksemburgom.

„Jučer smo odradili lakši trening jer smo svi imali teške utakmice za vikend. Jako sam sretan zbog poziva. Sad je na meni da se dalje dokazujem, da iskoristim ovo okupljanje da se što bolje predstavim i pomognem ovoj reprezentaciji koliko budem mogao.“

„Prijateljske su utakmice, ali mi idemo na pobjede u oba susreta. Vjerujem da ćemo se dobro spremiti i odigrati najkvalitetnije što možemo.“

Nije provukao floskulu da je atmosfera odlična... Nije on kalibar za reprezentaciju :D

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 maj 2022, 08:42

Ako hoce Kovacevic da se javi onda ce se javit na Insta svom. a ne agencija na nekoj stranici. i da bude igrao za Srbiju nije prvi ni zadni koji savez izgubio.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 31 maj 2022, 08:45

BenjooJutub je napisao/la:
31 maj 2022, 08:40
Tristan10 je napisao/la:
31 maj 2022, 08:37

Nije provukao floskulu da je atmosfera odlična... Nije on kalibar za reprezentaciju :D
Ovo je smijesno, dobio ranije poziv, jako zadovoljan i motivisan, kad od jednom mu se ipak ne igra. I sad kao neko drugi kriv.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 31 maj 2022, 08:48

Kenan Piric! :bih:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 31 maj 2022, 08:49

Meni ovo iskreno djeluje kao da ova agencija ima nekog uticaja i predlozila mu da se prezentira kao igrac Srbije jer imaju bolji rejting i tako moze bolji transfer da ostvari. To je neko moje subjektivno misljenje. A njemu BiH i nesto specijalno ni ne znaci.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 31 maj 2022, 08:52, ukupno mijenjano 1 put.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 maj 2022, 08:50

Madal je napisao/la:
31 maj 2022, 08:48
Kenan Piric! :bih:
Tako je, daj nam još grijača klupe :bih:

Bićemo prva reprezentacija koja igra sa grijačima klupe i anonimusima.
Koševo Zapad

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 maj 2022, 08:57

Sto ne kaze hoce Vladan da igra za Srbiji i to je to. sto prica on je srbin i dolje ako bude poziv.....

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 maj 2022, 09:08

Haj da su napisali, kako ima mogućnost igranja i za Srbiju, ali prirodni Srbin, kakav kretenizam :rol:

Kovačević nije dobio priliku, tako da u neku ruku čovjek voli Srbiju, pa će radije čekati šansu da zaigra sa Srbiju nego za BiH, bravo Petev bravo Vico odlično vi to radite, nismo bolje ni zaslužili.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 31 maj 2022, 09:08

blueDBR je napisao/la:
31 maj 2022, 00:47
Sa majkom brata napravio ako zaigra za njih.
AMIN
A jesmo li tako govorili za Ahmedhodzica i Hadzikadunica? Jesmo za Halilovica. :kafa:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 31 maj 2022, 09:11

Poslije ponizenja gdje brani onaj Husarin isprdak, a ne najbolji golman Poljske lige ovo je najpametniji moguci nacin.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 maj 2022, 09:16

Psuje mu se sve mrtvo chetnicko, dok na vrhu saveza sjedi najveci chetalj, koji u svim segmentima unistava i rusi ovu reprezentaciju, pisha se po njoj, i cilj mu je da je i ugasi nakon 8 god mandata.
Kako ono voli Gico reci:" jer Bosna nije nasa drzavaaa "
Ali dobro, ne cudi me takva situacija, kad se ovdje po temi pise bez uvreda za Vicu, a cesto mozes procitati da neko napise:" gospodin Petev"
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 31 maj 2022, 09:19

Neko krivi Savez i Peteva zbog ovoga:
Pošto je mladi gospodin Vladan Kovačević prirodni Srbin, niti klub igrača, niti mi agencija igrača nemamo poziv reprezentacije Srbije i ako bi u aktualnom slučaju to bila nagrada najboljem vrataru Ekstraklase u Poljskoj.
:crazy: :crazy:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 31 maj 2022, 09:20

Da citiram jednog bivseg reprezentativca:
eto vam…
:bih:
A vi i dalje podrzavajte Tutu Petrova i Ibrahima Shisha Sehica. :opaopa:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, Mow i 42 gosta.