Nije se ugasio

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije se ugasio
Sve ovo stoji, ali ja mislim da Dudic nije trener koji će forsirati igrače iz Akademije. On je radio izmjene u prvoj ili drugoj minuti da bi uveo starijeg igrača.napoleon72 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 17:06Sad za sad je Dudic dobra opcija. Barem znamo da ce bit trke i borbe. Mozes ti na ovu ekipu dovest nekog spanca, tehnicara, da njeguje tiki taku, i potrosit ga bezveze s amaterima. Previse je javasluka u nasoj ekipi, niko nece da trci, evo dvije sezone uzastopno igraci nam se vuku po terenu. Nek krv pishaju, bagra preplacena.
Brate to je bilo zbog toga što su Veležove mlađe kategorije mrtvilo zadnjih ne znam koliko godina..obrijanopile je napisao/la: ↑31 maj 2022, 17:18Sve ovo stoji, ali ja mislim da Dudic nije trener koji će forsirati igrače iz Akademije. On je radio izmjene u prvoj ili drugoj minuti da bi uveo starijeg igrača.napoleon72 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 17:06Sad za sad je Dudic dobra opcija. Barem znamo da ce bit trke i borbe. Mozes ti na ovu ekipu dovest nekog spanca, tehnicara, da njeguje tiki taku, i potrosit ga bezveze s amaterima. Previse je javasluka u nasoj ekipi, niko nece da trci, evo dvije sezone uzastopno igraci nam se vuku po terenu. Nek krv pishaju, bagra preplacena.
Ne znam, volio bih da to bude dobro, ali nisam nesto optimistican.
Moguce, ja bih volio da je to tako, vidjet ćemo. Sto nasi stari rekli "na hajr"...Dave je napisao/la: ↑31 maj 2022, 17:20Brate to je bilo zbog toga što su Veležove mlađe kategorije mrtvilo zadnjih ne znam koliko godina..obrijanopile je napisao/la: ↑31 maj 2022, 17:18Sve ovo stoji, ali ja mislim da Dudic nije trener koji će forsirati igrače iz Akademije. On je radio izmjene u prvoj ili drugoj minuti da bi uveo starijeg igrača.napoleon72 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 17:06Sad za sad je Dudic dobra opcija. Barem znamo da ce bit trke i borbe. Mozes ti na ovu ekipu dovest nekog spanca, tehnicara, da njeguje tiki taku, i potrosit ga bezveze s amaterima. Previse je javasluka u nasoj ekipi, niko nece da trci, evo dvije sezone uzastopno igraci nam se vuku po terenu. Nek krv pishaju, bagra preplacena.
Juniori igraju federalnu ligu, kud ćeš dalje.. i haj ti nekog onda ubaci u prvi tim iz takve ekipeobrijanopile je napisao/la: ↑31 maj 2022, 17:22Moguce, ja bih volio da je to tako, vidjet ćemo. Sto nasi stari rekli "na hajr"...Dave je napisao/la: ↑31 maj 2022, 17:20Brate to je bilo zbog toga što su Veležove mlađe kategorije mrtvilo zadnjih ne znam koliko godina..obrijanopile je napisao/la: ↑31 maj 2022, 17:18
Sve ovo stoji, ali ja mislim da Dudic nije trener koji će forsirati igrače iz Akademije. On je radio izmjene u prvoj ili drugoj minuti da bi uveo starijeg igrača.
Zaboravilo se kako je Ligata psovao našim igračima na derbiju, sad izgleda promovišemo njega i njegove projekte.
I tako zadnjih 7 duela,evo treca godina pa nikako da ga dobijemo 2019 zadnja pobjeda.Guzovaca jbg sto tri godine ih nemozemo dobit bas je sretan covjek trebo bi Bingo uplatit kad ga ide takoGhost67 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 17:56Za mene je Dudic baš overrated trener, neznam za ostale ali ja nisam za njegov dolazak, jer smatram da imamo budžet i veličinu kluba za nekog boljeg... Ja sam mišljenja da je tog istog Dudića Dženo ubio u Finalu Kupa gdje im nismo dali da dišu. Sad će neko reć, "dobio i tebe Dudić prije 5 dana", jes te dobio, al svi golovi su nenormalne greske pred našim golom. Ahmetovic dodaje Zajmovicu koji izlazi 1 na 1 pred Dizdarevića, drugi gol Suljic pravi gresku na nasoj polovini, Prses do Zajmovica 2:0, treci gol GLupovac pravi glupost pred golom 69ti put ove sezone... Svi njihovi golovi sa zadnje tekme su iz greske nase odbrane, glupih pasova, gdje su igraci Veleza 3 puta izasli 1 na 1 i naravno pogodili k'o sto bi svako sa foruma pogodio, ne vidim išta da nas je Dudic nadmudrio... Dudic![]()
Ali je trebao dobiti jedno poluvrijeme na bilo kojoj tekmi cisto da ga osigurasbordobijeli je napisao/la: ↑31 maj 2022, 14:44Kod golmana je tako, čekaš dok ne dočekaš. Vladan ce i u Srbiji pricekati par godina da stane na gol.Maroon99 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 13:362 godine najbolji golman pl bih 1 godinu najbolji golman ekstraklase za te tri godine nema poziva nema minute nema nista. Ustv ima taj poziv prosli put al nije zabiljezio minut
Da ima 1 minut odigran u nasem dresu ne bi mogao mijenjati repku
Jel on kriv sto je 3 godine retardirani piric pozivan svima se davala sansa njemu nije i sad ima priliku da igra za bolje sto bi odbio
Ako upise nastup na svjetskom to mu garantuje milionski ugovor u nekoj od liga petice, a sta ce dobiti od nas gdje ti dzeko odredjuje ko ce biti pozvan a ko ne, ko ce biti selektor, ciji ce babo setati terenom za vrijeme treninga
Sretno Vladane i aBd da do engleske doguras
Ma ono naš svi su kite a mi smo kao dobrimiky_hz je napisao/la: ↑31 maj 2022, 18:10I tako zadnjih 7 duela,evo treca godina pa nikako da ga dobijemo 2019 zadnja pobjeda.Guzovaca jbg sto tri godine ih nemozemo dobit bas je sretan covjek trebo bi Bingo uplatit kad ga ide takoGhost67 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 17:56Za mene je Dudic baš overrated trener, neznam za ostale ali ja nisam za njegov dolazak, jer smatram da imamo budžet i veličinu kluba za nekog boljeg... Ja sam mišljenja da je tog istog Dudića Dženo ubio u Finalu Kupa gdje im nismo dali da dišu. Sad će neko reć, "dobio i tebe Dudić prije 5 dana", jes te dobio, al svi golovi su nenormalne greske pred našim golom. Ahmetovic dodaje Zajmovicu koji izlazi 1 na 1 pred Dizdarevića, drugi gol Suljic pravi gresku na nasoj polovini, Prses do Zajmovica 2:0, treci gol GLupovac pravi glupost pred golom 69ti put ove sezone... Svi njihovi golovi sa zadnje tekme su iz greske nase odbrane, glupih pasova, gdje su igraci Veleza 3 puta izasli 1 na 1 i naravno pogodili k'o sto bi svako sa foruma pogodio, ne vidim išta da nas je Dudic nadmudrio... Dudic![]()
![]()
Mi u tom periodu tri trenera skinuli i evo prolazni Dzeno cetvrti.I nikako da dobijemo a sve strucnjaci i nekakvi treneri koji su "obecavali" : Vinko,Sablic,Vasoski(on istina jadan nije ni stigao igrati kontra njega njemu je Mulalic koban bio). Pa neznam do koga je tu stvarno.Daidza8 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 18:23Ma ono naš svi su kite a mi smo kao dobrimiky_hz je napisao/la: ↑31 maj 2022, 18:10I tako zadnjih 7 duela,evo treca godina pa nikako da ga dobijemo 2019 zadnja pobjeda.Guzovaca jbg sto tri godine ih nemozemo dobit bas je sretan covjek trebo bi Bingo uplatit kad ga ide takoGhost67 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 17:56Za mene je Dudic baš overrated trener, neznam za ostale ali ja nisam za njegov dolazak, jer smatram da imamo budžet i veličinu kluba za nekog boljeg... Ja sam mišljenja da je tog istog Dudića Dženo ubio u Finalu Kupa gdje im nismo dali da dišu. Sad će neko reć, "dobio i tebe Dudić prije 5 dana", jes te dobio, al svi golovi su nenormalne greske pred našim golom. Ahmetovic dodaje Zajmovicu koji izlazi 1 na 1 pred Dizdarevića, drugi gol Suljic pravi gresku na nasoj polovini, Prses do Zajmovica 2:0, treci gol GLupovac pravi glupost pred golom 69ti put ove sezone... Svi njihovi golovi sa zadnje tekme su iz greske nase odbrane, glupih pasova, gdje su igraci Veleza 3 puta izasli 1 na 1 i naravno pogodili k'o sto bi svako sa foruma pogodio, ne vidim išta da nas je Dudic nadmudrio... Dudic![]()
![]()
![]()
Hrvatski trener Krunoslav Rendulić koji se nedavno spominjao i kao potencijalni trener Sarajeva napustit će HNL i krenuti u prvu inostranu avanturu u trenerskoj karijeri.
Rendulić je dosad bio trener Istre, Šibenika i Gorice, a ove godine je smijenjen sa klupe Gorice, u kojoj njegovim rezultatima nisu bili baš najzadovoljniji.
Šibenik se ponovo zainteresovao za njega ovog ljeta i dugo je sa njim pregovarao, ali u posljednji čas Rendulić je odlučio otići u Iran. Prema neslužbenoj objavi stranice Prva Hrvatska liga, tamo će biti pomoćnik u stručnom štabu selektora Dragana Skočića na Svjetskom prvenstvu, i to za ugovor od oko 150 000 eura.
Njegovom odlukom u Šibeniku nisu bili najzadovoljniji.
Svašta mi zaboravljamoPapirnaMarka je napisao/la: ↑31 maj 2022, 17:53Zaboravilo se kako je Ligata psovao našim igračima na derbiju, sad izgleda promovišemo njega i njegove projekte.![]()
Do igrača a niko da shvati to i da se da treneru bar godina dana, niko ne moze od govana pitu pravit.miky_hz je napisao/la: ↑31 maj 2022, 18:37Mi u tom periodu tri trenera skinuli i evo prolazni Dzeno cetvrti.I nikako da dobijemo a sve strucnjaci i nekakvi treneri koji su "obecavali" : Vinko,Sablic,Vasoski(on istina jadan nije ni stigao igrati kontra njega njemu je Mulalic koban bio). Pa neznam do koga je tu stvarno.