FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
73
33%

Ukupno glasova: 219

laudrop
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la laudrop » 31 maj 2022, 17:16

keli je napisao/la:
27 maj 2022, 21:37
E moj mirvicu trebo si nas pustit proslo ljeto da se ugasimo ko celik od dugova, ovako ti pametnice psuju jer ne znaju sta ce od sebe...
Nije se ugasio :thumbup:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 31 maj 2022, 17:18

napoleon72 je napisao/la:
31 maj 2022, 17:06
Sad za sad je Dudic dobra opcija. Barem znamo da ce bit trke i borbe. Mozes ti na ovu ekipu dovest nekog spanca, tehnicara, da njeguje tiki taku, i potrosit ga bezveze s amaterima. Previse je javasluka u nasoj ekipi, niko nece da trci, evo dvije sezone uzastopno igraci nam se vuku po terenu. Nek krv pishaju, bagra preplacena.
Sve ovo stoji, ali ja mislim da Dudic nije trener koji će forsirati igrače iz Akademije. On je radio izmjene u prvoj ili drugoj minuti da bi uveo starijeg igrača.
Ne znam, volio bih da to bude dobro, ali nisam nesto optimistican.
Evo i oni tebe selame!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 31 maj 2022, 17:19

Dudic je precijenjen trener.
- FKS -

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 31 maj 2022, 17:20

obrijanopile je napisao/la:
31 maj 2022, 17:18
Sad za sad je Dudic dobra opcija. Barem znamo da ce bit trke i borbe. Mozes ti na ovu ekipu dovest nekog spanca, tehnicara, da njeguje tiki taku, i potrosit ga bezveze s amaterima. Previse je javasluka u nasoj ekipi, niko nece da trci, evo dvije sezone uzastopno igraci nam se vuku po terenu. Nek krv pishaju, bagra preplacena.
Sve ovo stoji, ali ja mislim da Dudic nije trener koji će forsirati igrače iz Akademije. On je radio izmjene u prvoj ili drugoj minuti da bi uveo starijeg igrača.
Brate to je bilo zbog toga što su Veležove mlađe kategorije mrtvilo zadnjih ne znam koliko godina..
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 31 maj 2022, 17:22

Dave je napisao/la:
31 maj 2022, 17:20
Brate to je bilo zbog toga što su Veležove mlađe kategorije mrtvilo zadnjih ne znam koliko godina..
Moguce, ja bih volio da je to tako, vidjet ćemo. Sto nasi stari rekli "na hajr"...
Evo i oni tebe selame!

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 31 maj 2022, 17:23

31 maj 2022, 17:22
Dave je napisao/la:
31 maj 2022, 17:20

Moguce, ja bih volio da je to tako, vidjet ćemo. Sto nasi stari rekli "na hajr"...
Juniori igraju federalnu ligu, kud ćeš dalje.. i haj ti nekog onda ubaci u prvi tim iz takve ekipe
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 31 maj 2022, 17:37

Yebo im seljak svima familiju

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 31 maj 2022, 17:47

Ko god da dodje nece nam valjati. Sve smo isprobali i niko nam nije valjao. Volio bih da neko od ovih statisticara napise sve trenere koje smo izmjenjali. Znam da je tu bilo svakakvih ljudi, odnosno trenera. Bilo je sirovina, gospode, finih, mirnih, pricljivih, tihih, temperamentnih, strucnih, nestrucnih, domacih, stranih, istocnih komsija, zapadnih, uspjesnih, neuspjesnih....ali realno niko nam nije valjao i mozda bi se mi trebali promijeniti umjesto sto stalno mijenjamo trenere

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 31 maj 2022, 17:53

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
31 maj 2022, 17:15
Zaboravilo se kako je Ligata psovao našim igračima na derbiju, sad izgleda promovišemo njega i njegove projekte. :opaopa:

Ghost67
Kontakt:

Post Postao/la Ghost67 » 31 maj 2022, 17:56

Za mene je Dudic baš overrated trener, neznam za ostale ali ja nisam za njegov dolazak, jer smatram da imamo budžet i veličinu kluba za nekog boljeg... Ja sam mišljenja da je tog istog Dudića Dženo ubio u Finalu Kupa gdje im nismo dali da dišu. Sad će neko reć, "dobio i tebe Dudić prije 5 dana", jes te dobio, al svi golovi su nenormalne greske pred našim golom. Ahmetovic dodaje Zajmovicu koji izlazi 1 na 1 pred Dizdarevića, drugi gol Suljic pravi gresku na nasoj polovini, Prses do Zajmovica 2:0, treci gol GLupovac pravi glupost pred golom 69ti put ove sezone... Svi njihovi golovi sa zadnje tekme su iz greske nase odbrane, glupih pasova, gdje su igraci Veleza 3 puta izasli 1 na 1 i naravno pogodili k'o sto bi svako sa foruma pogodio, ne vidim išta da nas je Dudic nadmudrio... Dudic :nene:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 maj 2022, 18:10

Ghost67 je napisao/la:
31 maj 2022, 17:56
Za mene je Dudic baš overrated trener, neznam za ostale ali ja nisam za njegov dolazak, jer smatram da imamo budžet i veličinu kluba za nekog boljeg... Ja sam mišljenja da je tog istog Dudića Dženo ubio u Finalu Kupa gdje im nismo dali da dišu. Sad će neko reć, "dobio i tebe Dudić prije 5 dana", jes te dobio, al svi golovi su nenormalne greske pred našim golom. Ahmetovic dodaje Zajmovicu koji izlazi 1 na 1 pred Dizdarevića, drugi gol Suljic pravi gresku na nasoj polovini, Prses do Zajmovica 2:0, treci gol GLupovac pravi glupost pred golom 69ti put ove sezone... Svi njihovi golovi sa zadnje tekme su iz greske nase odbrane, glupih pasova, gdje su igraci Veleza 3 puta izasli 1 na 1 i naravno pogodili k'o sto bi svako sa foruma pogodio, ne vidim išta da nas je Dudic nadmudrio... Dudic :nene:
I tako zadnjih 7 duela,evo treca godina pa nikako da ga dobijemo 2019 zadnja pobjeda.Guzovaca jbg sto tri godine ih nemozemo dobit bas je sretan covjek trebo bi Bingo uplatit kad ga ide tako :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 31 maj 2022, 18:17

bordobijeli je napisao/la:
31 maj 2022, 14:44
Maroon99 je napisao/la:
31 maj 2022, 13:36
2 godine najbolji golman pl bih 1 godinu najbolji golman ekstraklase za te tri godine nema poziva nema minute nema nista. Ustv ima taj poziv prosli put al nije zabiljezio minut
Da ima 1 minut odigran u nasem dresu ne bi mogao mijenjati repku
Jel on kriv sto je 3 godine retardirani piric pozivan svima se davala sansa njemu nije i sad ima priliku da igra za bolje sto bi odbio
Ako upise nastup na svjetskom to mu garantuje milionski ugovor u nekoj od liga petice, a sta ce dobiti od nas gdje ti dzeko odredjuje ko ce biti pozvan a ko ne, ko ce biti selektor, ciji ce babo setati terenom za vrijeme treninga
Sretno Vladane i aBd da do engleske doguras
Kod golmana je tako, čekaš dok ne dočekaš. Vladan ce i u Srbiji pricekati par godina da stane na gol.
Ali je trebao dobiti jedno poluvrijeme na bilo kojoj tekmi cisto da ga osiguras
Do smrti odani!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 31 maj 2022, 18:19

Nije Dudic neki top trener ali za nas je sasvim dobar. Mi smo klub koji u ovoj ligi nije mogao izboriti Evropu. Klub koji nema ni cilj ni viziju. Klub koji ne zna gdje udara pa svake sezone se mjenjaju trener, igraci, uprava i tako u krug. Koji trener sa nekim inostranim iskustvom bi dosao radit u takav klub?
Realnost i želje su nesto sasvim drugo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 31 maj 2022, 18:23

miky_hz je napisao/la:
31 maj 2022, 18:10
Ghost67 je napisao/la:
I tako zadnjih 7 duela,evo treca godina pa nikako da ga dobijemo 2019 zadnja pobjeda.Guzovaca jbg sto tri godine ih nemozemo dobit bas je sretan covjek trebo bi Bingo uplatit kad ga ide tako :kafa:
Ma ono naš svi su kite a mi smo kao dobri :D
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 maj 2022, 18:37

Daidza8 je napisao/la:
31 maj 2022, 18:23
miky_hz je napisao/la:
Ghost67 je napisao/la:
Mi u tom periodu tri trenera skinuli i evo prolazni Dzeno cetvrti.I nikako da dobijemo a sve strucnjaci i nekakvi treneri koji su "obecavali" : Vinko,Sablic,Vasoski(on istina jadan nije ni stigao igrati kontra njega njemu je Mulalic koban bio). Pa neznam do koga je tu stvarno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 maj 2022, 18:46

Briši ga iz ankete :mrgreen:
Hrvatski trener Krunoslav Rendulić koji se nedavno spominjao i kao potencijalni trener Sarajeva napustit će HNL i krenuti u prvu inostranu avanturu u trenerskoj karijeri.

Rendulić je dosad bio trener Istre, Šibenika i Gorice, a ove godine je smijenjen sa klupe Gorice, u kojoj njegovim rezultatima nisu bili baš najzadovoljniji.

Šibenik se ponovo zainteresovao za njega ovog ljeta i dugo je sa njim pregovarao, ali u posljednji čas Rendulić je odlučio otići u Iran. Prema neslužbenoj objavi stranice Prva Hrvatska liga, tamo će biti pomoćnik u stručnom štabu selektora Dragana Skočića na Svjetskom prvenstvu, i to za ugovor od oko 150 000 eura.

Njegovom odlukom u Šibeniku nisu bili najzadovoljniji.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 31 maj 2022, 18:52

PapirnaMarka je napisao/la:
31 maj 2022, 17:53
SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
31 maj 2022, 17:15
Zaboravilo se kako je Ligata psovao našim igračima na derbiju, sad izgleda promovišemo njega i njegove projekte. :opaopa:
Svašta mi zaboravljamo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 31 maj 2022, 19:08

miky_hz je napisao/la:
31 maj 2022, 18:37
Daidza8 je napisao/la:
31 maj 2022, 18:23
miky_hz je napisao/la:

Mi u tom periodu tri trenera skinuli i evo prolazni Dzeno cetvrti.I nikako da dobijemo a sve strucnjaci i nekakvi treneri koji su "obecavali" : Vinko,Sablic,Vasoski(on istina jadan nije ni stigao igrati kontra njega njemu je Mulalic koban bio). Pa neznam do koga je tu stvarno.
Do igrača a niko da shvati to i da se da treneru bar godina dana, niko ne moze od govana pitu pravit.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 31 maj 2022, 19:17

Yebo majku valja li iko na dunjaluku nama

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, hurem, iliyaa8, makron, MikiPirs, Serha i 66 gostiju.