Eldin Hadzic
Dedic Ahmedhodzic Hadzikadunic Babic Kolasinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Eldin Hadzic
Sramota da nam igraci koji igraju u reprezentaciji igraju u klubu kao sto je Partizan(samo da se zna ovo nema nikakve veze sa nacionalizmom)
Jel fkt lik ide igrag za Srbiju?
Ja se ne stidim tih kriminalaca i idiota ja se stidim nas pickica i kretena koji sutimo i trpimo ovo da nam se seru čast i repku.
Jbg, i on prirodni… haha
Ne znam za Srbiju, ali ne mogu se sjetiti nekog Hrvata koji je postao igrač u BIH i onda odabrao Hrvatsku. Bar ne nekog ozbiljnog igrača. Toga ima u rukometu i košarci, ali ne u fudbalu.Harise je napisao/la: ↑31 maj 2022, 18:35Na SP 2014 je Safet Susic tada sve ukupno pozvo 20 Bošnjaka, 2 Srba i jednog Hrvata. Sad skontam zašto nije njima dao puno prostor. Cim jedan Srbin ili Hrvat medjutim Pravoslavac ili katolik prekuca našu ligu, a bude u centru paznje velkim klubovima uz toga još nije debitovo za našu reprezentaciju onda ce brzo otic kod susijede. Na neki nacin razumjem jer je naš Savez protiv nas. Nekad smo bili za druge igrace prva opcija, ali ocigledno smo postali B ekipa za Srbe i Hrvate. Pod Bazdarevica smo bili cak 3 opcija, jer se pozivali neke levate kao Danijel Milicevic i Danijel Pavlovic... Nazalost razmišljaju 90% Srbe i Hrvate isto. Dan i danas pokušavaju da naš uništi, a najgorje je da ima dosta naši koji protiv samog sebe radi zbog svoj interes tako je dobio ovaj cetnik Vico mijesto kao predsednika našeg Saveza...
Boris Zivkovic.mostar35 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 19:47Ne znam za Srbiju, ali ne mogu se sjetiti nekog Hrvata koji je postao igrač u BIH i onda odabrao Hrvatsku. Bar ne nekog ozbiljnog igrača. Toga ima u rukometu i košarci, ali ne u fudbalu.Harise je napisao/la: ↑31 maj 2022, 18:35Na SP 2014 je Safet Susic tada sve ukupno pozvo 20 Bošnjaka, 2 Srba i jednog Hrvata. Sad skontam zašto nije njima dao puno prostor. Cim jedan Srbin ili Hrvat medjutim Pravoslavac ili katolik prekuca našu ligu, a bude u centru paznje velkim klubovima uz toga još nije debitovo za našu reprezentaciju onda ce brzo otic kod susijede. Na neki nacin razumjem jer je naš Savez protiv nas. Nekad smo bili za druge igrace prva opcija, ali ocigledno smo postali B ekipa za Srbe i Hrvate. Pod Bazdarevica smo bili cak 3 opcija, jer se pozivali neke levate kao Danijel Milicevic i Danijel Pavlovic... Nazalost razmišljaju 90% Srbe i Hrvate isto. Dan i danas pokušavaju da naš uništi, a najgorje je da ima dosta naši koji protiv samog sebe radi zbog svoj interes tako je dobio ovaj cetnik Vico mijesto kao predsednika našeg Saveza...
Možda ima neko od ovih starijih, sjetio sam se Marija Stanića, ali tada je još bila zajednička država yuga.
Stjepan Tomaš takodje, igrao je u Iskra Bugonjomuhamedkonjic je napisao/la: ↑31 maj 2022, 19:59Boris Zivkovic.mostar35 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 19:47Ne znam za Srbiju, ali ne mogu se sjetiti nekog Hrvata koji je postao igrač u BIH i onda odabrao Hrvatsku. Bar ne nekog ozbiljnog igrača. Toga ima u rukometu i košarci, ali ne u fudbalu.Harise je napisao/la: ↑31 maj 2022, 18:35Na SP 2014 je Safet Susic tada sve ukupno pozvo 20 Bošnjaka, 2 Srba i jednog Hrvata. Sad skontam zašto nije njima dao puno prostor. Cim jedan Srbin ili Hrvat medjutim Pravoslavac ili katolik prekuca našu ligu, a bude u centru paznje velkim klubovima uz toga još nije debitovo za našu reprezentaciju onda ce brzo otic kod susijede. Na neki nacin razumjem jer je naš Savez protiv nas. Nekad smo bili za druge igrace prva opcija, ali ocigledno smo postali B ekipa za Srbe i Hrvate. Pod Bazdarevica smo bili cak 3 opcija, jer se pozivali neke levate kao Danijel Milicevic i Danijel Pavlovic... Nazalost razmišljaju 90% Srbe i Hrvate isto. Dan i danas pokušavaju da naš uništi, a najgorje je da ima dosta naši koji protiv samog sebe radi zbog svoj interes tako je dobio ovaj cetnik Vico mijesto kao predsednika našeg Saveza...
Možda ima neko od ovih starijih, sjetio sam se Marija Stanića, ali tada je još bila zajednička država yuga.
Nema u BiH kvalitetnih igrača ni za BIH reprezentaciju, a kamoli za Hrvatsku. Možda su još neki anonimci prešli kod njih, ali nitko nije uspio.zgembo89 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 23:07Imas maloga sto je igrao za Siroki Brijeg cim je presao u Dinamo odma presao u Hrvatsku reprezentaciju onaj napadac slican kao Dzeko bio talenat..
Dosta njih ne ostvari karijere ali je poenta da ih oni uzmu pa sta bude 2-3 kad uspiju imaju ih 10godina narednih..
Jedina svjetla tacka po meni je bio Marko Topic i donekle Sasa Papac jer je dugo bojkotovo pa mu zamjeram
mostar35 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 10:22Mirko Marić je taj iz Širokog,kod nas bio kapiten u mlađim selekcijama, pazilo ga se ko da je Messi, čim je prešao u Dinamo odbio BiH i prešao u Hrvatsku U21, iz Osjeka prešao u Moncu sa kojom je ušao u Seria A u ovoj sezoni.Iako zelim suprotno, realnost je da je ulaganje i davanje velikog prostora za igru igračima Hr i Sr porijekla kroz mlađe BiH selekcije za BiH u konačnici nema nikakvog smisla,jer nakon U19 svaki koji privuče pažnju susjeda i komšija odmah će otrčati da igra za njih.Druga je sad stvar sto se tu teško može šta učiniti jer selektori U15,U19 i U21 pozivaju uglavnom igrače iz Borca,Zrinjskog,Širokog jer i sami dolaze iz tih sredina. Nuić,Kahvić,Šakota...koliko god ih gotovini i pazili,otići će na prvi mig susjeda i komšija,to je nažalost,usud današnje Bosne koju oni jednostavno ne osjećaju kao svoju.Kad se tome doda i daleko veći rejting i izlog koju nude Srbija i pogotovo Hrvatska, BiH nema nikakvu šansu da neki talentovani igrač ostane vjeran BiH.Mi se moramo zadovoljavati igračima kao što je Danilo vić,Jovičić,Menalo,Saničanin...koji nemaju kvalitet ali ih moramo trpiti zbog nacionalnog ključa, a kad je tako,nemamo se čemu nadati i za nas je odlazak na veliko takmičenje nemoguća misija.zgembo89 je napisao/la: ↑31 maj 2022, 23:07Imas maloga sto je igrao za Siroki Brijeg cim je presao u Dinamo odma presao u Hrvatsku reprezentaciju onaj napadac slican kao Dzeko bio talenat..
Dosta njih ne ostvari karijere ali je poenta da ih oni uzmu pa sta bude 2-3 kad uspiju imaju ih 10godina narednih..
Jedina svjetla tacka po meni je bio Marko Topic i donekle Sasa Papac jer je dugo bojkotovo pa mu zamjeram
ovisnik je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:01Bravo sve si rekao tacno jer se danas gleda osim patriotizma i interes menadzera i igraca nasa je greska sto smo nakon SP raspali se sa Safetom Susicem izgubili rejting i normalno da nismo vise interesantni nikome..mostar35 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 10:22Mirko Marić je taj iz Širokog,kod nas bio kapiten u mlađim selekcijama, pazilo ga se ko da je Messi, čim je prešao u Dinamo odbio BiH i prešao u Hrvatsku U21, iz Osjeka prešao u Moncu sa kojom je ušao u Seria A u ovoj sezoni.Iako zelim suprotno, realnost je da je ulaganje i davanje velikog prostora za igru igračima Hr i Sr porijekla kroz mlađe BiH selekcije za BiH u konačnici nema nikakvog smisla,jer nakon U19 svaki koji privuče pažnju susjeda i komšija odmah će otrčati da igra za njih.Druga je sad stvar sto se tu teško može šta učiniti jer selektori U15,U19 i U21 pozivaju uglavnom igrače iz Borca,Zrinjskog,Širokog jer i sami dolaze iz tih sredina. Nuić,Kahvić,Šakota...koliko god ih gotovini i pazili,otići će na prvi mig susjeda i komšija,to je nažalost,usud današnje Bosne koju oni jednostavno ne osjećaju kao svoju.Kad se tome doda i daleko veći rejting i izlog koju nude Srbija i pogotovo Hrvatska, BiH nema nikakvu šansu da neki talentovani igrač ostane vjeran BiH.Mi se moramo zadovoljavati igračima kao što je Danilo vić,Jovičić,Menalo,Saničanin...koji nemaju kvalitet ali ih moramo trpiti zbog nacionalnog ključa, a kad je tako,nemamo se čemu nadati i za nas je odlazak na veliko takmičenje nemoguća misija.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter i 41 gost.