Megamon je napisao/la:Samo nemojmo najavljvati neka pojacanja i velike brojke da nebi kasnije bilo ismijani kao i za Paragvajca.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma prenijelo gaMourinhokilledbarca je napisao/la:Megamon je napisao/la:Samo nemojmo najavljvati neka pojacanja i velike brojke da nebi kasnije bilo ismijani kao i za Paragvajca.![]()
![]()
![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
5 minutaBegAx je napisao/la:Protiv Celika igramo 26 februara.
Btw. imam jedno pitanje vezano za put u Zenicu. Koliko je zeljeznicka stanica u Zenici udaljena od stadiona(vremenski)?
Previse je 2000Aldinn je napisao/la:Svako ko ima imalo mozga ce ici organizovano,sta se imas pravit budala i ici sam,jos sa obiljezjima,uvjek ce se naci neke budale i eto belaja,nadam se da ce nece biti snijega,mada ga opet najavljuju,kako god opet ce biti najmanje 2000 hordi,nadam se fino popunjen jug robijasa i opet pravimo extra atmosveru ko na prosloj tekmi
-
samosarajvo
- Kontakt:
Vise,prosle godine je bilo negdje izmedju a ovdje je prvo kolo. Jes da se sad skupljaju pare za sudjenje ali mislim da ce raja izdvojit za Zenicu .Colorado je napisao/la:Previse je 2000Aldinn je napisao/la:Svako ko ima imalo mozga ce ici organizovano,sta se imas pravit budala i ici sam,jos sa obiljezjima,uvjek ce se naci neke budale i eto belaja,nadam se da ce nece biti snijega,mada ga opet najavljuju,kako god opet ce biti najmanje 2000 hordi,nadam se fino popunjen jug robijasa i opet pravimo extra atmosveru ko na prosloj tekmi
bice kao prosli put 8 stoja i to je to
![]()
![]()
Plus prosli put u Zenicu smo isli poslje dva gostujuca poraza ZAREDOM i jedne domace pobjede od 3:0 nad slabasnim Leotarom uz katastrofa igru...ako je tad bilo 800 ,ove godine bez 1000 nista
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
-
padobranac1978
- Kontakt:
i to bi trebao biti igracki kadar za nastavak,jer ja mislim da vise niko ne dolazi kao i da ulazimo jaci u nastavak prvenstva jer je samo kapiten otisao,a konkurencija je pojacana dolaskom četvorice igracaMourinhokilledbarca je napisao/la:Edin Pehlić se prikljucuje pripremama u Antaliyi
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
ma SARAJEVO SAMPION aBd !!!padobranac1978 je napisao/la:i to bi trebao biti igracki kadar za nastavak,jer ja mislim da vise niko ne dolazi kao i da ulazimo jaci u nastavak prvenstva jer je samo kapiten otisao,a konkurencija je pojacana dolaskom četvorice igracaMourinhokilledbarca je napisao/la:Edin Pehlić se prikljucuje pripremama u Antaliyi
1946
- molotovljev
-
padobranac1978
- Kontakt:
i ja zadovoljanmolotovljev je napisao/la:Evropa..sigurica
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Za evropu ne sumnjam...da nam je opet k'o protiv Cluja..ali ovaj put da ih uzmemo 2:0 tamo 
1946
- molotovljev
Bezvizni rezimMourinhokilledbarca je napisao/la:Za evropu ne sumnjam...da nam je opet k'o protiv Cluja..ali ovaj put da ih uzmemo 2:0 tamo
MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Vrijeme je za novo Sarajevo.Uz par pojacanja, krecemo u novu sezonu jos jaci, sa nasom gromoglasnom podrskom mozemo veoma daleko dogurat, ja se nadam tituli ali otom potom.
MI SMO DIVOVI !
MI SMO DIVOVI !
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Rekoh ja da ce doci Pehlic !

??=Lede
NAPRIJED BORDO-BIJELI!!!

??=Lede
NAPRIJED BORDO-BIJELI!!!
-
padobranac1978
- Kontakt:
Ma nista jedan špic,samo dva u vrhu ako mislimo igrati na pobjedu a ne cuvati rezultat 
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
sta vam je s jugom
jel dosao?
jel dosao?
-
samosarajvo
- Kontakt:
Pehlic je ljevak tako da on ide na ?? a na njegovo mjesto Lede a umjesto Hamzagica vucinaHZ_ilidzaa je napisao/la:Rekoh ja da ce doci Pehlic !
??=Lede
NAPRIJED BORDO-BIJELI!!!
ma trazio puno ahaha noga mu!!!VELEZDOGROBA je napisao/la:sta vam je s jugom
jel dosao?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
a jbg meni sve nesto ostalo u sjecanju da je desnjak nezz ..samosarajvo je napisao/la:Pehlic je ljevak tako da on ide na ?? a na njegovo mjesto Lede a umjesto Hamzagica vucinaHZ_ilidzaa je napisao/la:Rekoh ja da ce doci Pehlic !
??=Lede
NAPRIJED BORDO-BIJELI!!!
vidjeo sam sta pise i na transfermarketu al ubi me ja sve kontam desnjak ahahah...
FK SARAJEVO.
mma_hz je napisao/la:a jbg meni sve nesto ostalo u sjecanju da je desnjak nezz ..samosarajvo je napisao/la:Pehlic je ljevak tako da on ide na ?? a na njegovo mjesto Lede a umjesto Hamzagica vucinaHZ_ilidzaa je napisao/la:Rekoh ja da ce doci Pehlic !
??=Lede
NAPRIJED BORDO-BIJELI!!!
vidjeo sam sta pise i na transfermarketu al ubi me ja sve kontam desnjak ahahah...
mma_hz je napisao/la:a jbg meni sve nesto ostalo u sjecanju da je desnjak nezz ..samosarajvo je napisao/la:Pehlic je ljevak tako da on ide na ?? a na njegovo mjesto Lede a umjesto Hamzagica vucinaHZ_ilidzaa je napisao/la:Rekoh ja da ce doci Pehlic !
??=Lede
NAPRIJED BORDO-BIJELI!!!
Lijevo imamo igraca a to je Haris Handzic,bez potrebe ovaj upitnik,zna se da tu moze igrati...HZ_ilidzaa je napisao/la:Rekoh ja da ce doci Pehlic !
??=Lede
NAPRIJED BORDO-BIJELI!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, AvantiBL, Beli98, bhfanatic14, boki86, delko, egzodus1946, gh0stHZ, HordasFks, MaroonBjelave, napoleon72, Oerde, RaymondRed, relativizam, Serha, SilaMoc1946, Toxin, zagorski i 233 gosta.