FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije mi jasno ko gura ovog Hamzagica u sastav,do jucer bio protiv sviju vas a vi ovako.....SMIJESNO!!!
pehlic je desnjak!!!a Hamzagic je extra igrac za nas elige s toga neka ga,vjerov.je ko covjek los al igrac je dobar!!
Neko rece novo Sarajevo,meni ovo lici na staru pricu koja se vrti zadnjih 15-ak godina,opet nema nasih mladih igraca,nikad mi necemo uvesti 4-5 u prvih 11 i dobiti igrace za buducnost ili ih bar solidno prodati,godina dvije sjedenja na klupi pa onda idu u bijeli svijet ili u Vratnik,a neko ce mozda upisati i fax.
Ali zato imamo povratnika koliko hoces i to odmah u prvih 11,jedino smo mi u FK Sarajevo ozbiljno shvatili Dejtonski sporazum i pricu o odrzivom povratku......
Ali zato imamo povratnika koliko hoces i to odmah u prvih 11,jedino smo mi u FK Sarajevo ozbiljno shvatili Dejtonski sporazum i pricu o odrzivom povratku......
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
odlicnoo a imamo i par dobrih izmjena ihtijarevic,hamzagic,jahovic,dva handzica,avdic ,nuhic ,trebinjac ,ma jbg ovaj tim moze do titule sa redovnim primanjima glat ehehehtarpi do bagro 2 je napisao/la:
To je to,po meni
samo vucina mora vise gore igrat jbg ....
ko zna u kakvom je stanju limun ,mozda vucina bude igrao gore a hamzagic u vezii ..
odmah guramo limuna a veze nemamo kakav je eheheh trenutnoo...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Moze ovaj tim svasta,ali nemogu Vucinu visocije jer bi bilo preotvorenomma_hz je napisao/la:odlicnoo a imamo i par dobrih izmjena ihtijarevic,hamzagic,jahovic,dva handzica,avdic ,nuhic ,trebinjac ,ma jbg ovaj tim moze do titule sa redovnim primanjima glat ehehehtarpi do bagro 2 je napisao/la:
To je to,po meni
samo vucina mora vise gore igrat jbg ....
ko zna u kakvom je stanju limun ,mozda vucina bude igrao gore a hamzagic u vezii ..
odmah guramo limuna a veze nemamo kakav je eheheh trenutnoo...

---Skinhedi oko mene skankuju...
- kupus army
- Kontakt:
Nema sanse da ce Lede igrati lijevo krilo,on ce ici na zadnjeg veznog,a Vucina na to mjesto gdje ste stavili Ledeta..Isto tako sam ubijedjen da ce Hamzagic i Avdic igrati u prvoj postavi.Vjerovatno ce ovaj nas strucnjak igrati sa jednim spicem,a to ce biti Avdic,a polu-spic ce biti Kojasevic i cetiri vezna.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
Pa ne moze moj ti svi u prvu postavu. Budi sretan sto je K. Handzic u prvoj jos kapiten. Budi sretan sto su Trebinjac i Dupovac prve izmjene na ljevom beku i stoperu. Prvi dio su juniori stvarno dobivali sansu,skoro svi i tu se Mirzi nista ne moze zamjerit. Ja bi ove godine samo jos Amela u napad i to bi bilo to,u prvih 11 su 2 juniora a na klupi jos 3 ....pa ni Arsenal ih nema tolko ja mislimDenizmare je napisao/la:Neko rece novo Sarajevo,meni ovo lici na staru pricu koja se vrti zadnjih 15-ak godina,opet nema nasih mladih igraca,nikad mi necemo uvesti 4-5 u prvih 11 i dobiti igrace za buducnost ili ih bar solidno prodati,godina dvije sjedenja na klupi pa onda idu u bijeli svijet ili u Vratnik,a neko ce mozda upisati i fax.

Ovaj sastav nebi licio ni na sta
--------Hamzic
Bane---Torlak---Dupovac---Trebinjac
----------keno----------------
suljic-----pixi-----pehlic---
----amel ---- obuca------
jer je jednostavno PUNO da su u timu 4-5 juniora ( kenu handzica skoro pa vise i ne smatram juniorem) jer nam kolko mladosti i snage treba i iskustva. Znaci po meni bi bilo idealno 1 ili 2 u prvih 11 i jos 3-4 na klupu.
Prva keno i amel, klupa trebinjac,dupovac,nuhic

Ne bih se slozio s tobom iz razloga sto kao sto rekoh 15-16 god je jedan mladi igrac u prvih 11,a 2-3 na klupi kao sto ti rece. Ako do sad nije niko skontao da nismo imali hajra od toga onda nece ni skontati,a drugo porediti Arsenal koji moze kupiti koga hoce,a mi Belosevica koji ne moze ni u Rumuniji da igra ili Hamzagica koje niko nece u Madjarskoj je vise nego smijesno.Bas suprotno,mi nemozemo kao oni kupovati mlade igrace nego ih stvarati. To sto je par juniora dobilo nekoliko sansi u prvom dijelu okaci macku,ja ti govorim o kontinuitetu,da ih se 6-7 vrti stalno u igri,nikad ih nismo istrpili do kraja,vec oprobani recept za neuspjeh-dovedi isluzene koji ce igrati djabe.
Prica o tituli je po meni smijesna,ako je osvojimo ja ne da cu pojesti ovo sto sam napisao nego racunar dio po dio,daj Boze i Evrope da se docepamo bio bih presretan. Ovo nije pesimizam nego realnost.
Svi mi sanjamo,ali realnost je nesto drugo....
Prica o tituli je po meni smijesna,ako je osvojimo ja ne da cu pojesti ovo sto sam napisao nego racunar dio po dio,daj Boze i Evrope da se docepamo bio bih presretan. Ovo nije pesimizam nego realnost.
-
- Kontakt:
Varas se,to je cisti PESIMIZAMDenizmare je napisao/la:Ne bih se slozio s tobom iz razloga sto kao sto rekoh 15-16 god je jedan mladi igrac u prvih 11,a 2-3 na klupi kao sto ti rece. Ako do sad nije niko skontao da nismo imali hajra od toga onda nece ni skontati,a drugo porediti Arsenal koji moze kupiti koga hoce,a mi Belosevica koji ne moze ni u Rumuniji da igra ili Hamzagica koje niko nece u Madjarskoj je vise nego smijesno.Bas suprotno,mi nemozemo kao oni kupovati mlade igrace nego ih stvarati. To sto je par juniora dobilo nekoliko sansi u prvom dijelu okaci macku,ja ti govorim o kontinuitetu,da ih se 6-7 vrti stalno u igri,nikad ih nismo istrpili do kraja,vec oprobani recept za neuspjeh-dovedi isluzene koji ce igrati djabe.

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ni ja se ne slazem,ekipa je jaca nego na jesen,a bili smo 3.,Borac prodao pola ekipa,jedini ko nam nesto moze je iskreno SeljoDenizmare je napisao/la:Ne bih se slozio s tobom iz razloga sto kao sto rekoh 15-16 god je jedan mladi igrac u prvih 11,a 2-3 na klupi kao sto ti rece. Ako do sad nije niko skontao da nismo imali hajra od toga onda nece ni skontati,a drugo porediti Arsenal koji moze kupiti koga hoce,a mi Belosevica koji ne moze ni u Rumuniji da igra ili Hamzagica koje niko nece u Madjarskoj je vise nego smijesno.Bas suprotno,mi nemozemo kao oni kupovati mlade igrace nego ih stvarati. To sto je par juniora dobilo nekoliko sansi u prvom dijelu okaci macku,ja ti govorim o kontinuitetu,da ih se 6-7 vrti stalno u igri,nikad ih nismo istrpili do kraja,vec oprobani recept za neuspjeh-dovedi isluzene koji ce igrati djabe.
---Skinhedi oko mene skankuju...

I još Lede i Jović koje sam zaboravioBatistuta je napisao/la:ovo je postojeći igrački kadar i mislim da je solidno popunjen na svim pozicijama.
nije valjda spalo na jednog golmana???????????Batistuta je napisao/la:ovo je postojeći igrački kadar i mislim da je solidno popunjen na svim pozicijama.

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Ne znam po kojoj logici ti zakljucujes da smo jaci?
Sto je dosao Belosevic? Ili mozda Pehlic za kojeg nemas pojma u kakvom je stanju? Ili Obuca? Jesu li ti to stvarno pojacanja za titulu?
Cim kazes nesto sto je realno odmah ko lesinari se okome na tebe. OK,i da budemo prvaci ili ne budemo nebitno,sta iduce sezone,opet iznova,ode par onih koji mozda vrijede,mladi stagniraju i sta onda,mozda dovedemo Maksumica ako ne bude imao gdje ili nekog slicnog povratnika.
Problem je sto ne vidite dalje od nosa,a podsjeticu vas stagniramo 16 god. jer se radi na isti nacin,2 titule prvaka je malo ili vi optimisti mislite da nije?
Niko ne bi bio sretniji od mene da budemo prvi jer malo duze pratim FCS od vecine vas,ali kazem nevjerujem.
Moj post nije bio zlonamjeran,ali ne smijes nista sto je kontra misljenja pojedinih forumasa,Vjerovalo se i Blekicu i drugima o Evropskom Sarajevu pa zavrsi prije nego je pocelo.Ovako se ne pravi ,,Evropsko,, Sarajevo.Pitajte Mamica kako se to radi,prodajom mladih igraca za vise para nego sto vrijede (ali mora se nesto i uloziti i istrpiti).
vozdra
Sto je dosao Belosevic? Ili mozda Pehlic za kojeg nemas pojma u kakvom je stanju? Ili Obuca? Jesu li ti to stvarno pojacanja za titulu?
Cim kazes nesto sto je realno odmah ko lesinari se okome na tebe. OK,i da budemo prvaci ili ne budemo nebitno,sta iduce sezone,opet iznova,ode par onih koji mozda vrijede,mladi stagniraju i sta onda,mozda dovedemo Maksumica ako ne bude imao gdje ili nekog slicnog povratnika.
Problem je sto ne vidite dalje od nosa,a podsjeticu vas stagniramo 16 god. jer se radi na isti nacin,2 titule prvaka je malo ili vi optimisti mislite da nije?
Niko ne bi bio sretniji od mene da budemo prvi jer malo duze pratim FCS od vecine vas,ali kazem nevjerujem.
Moj post nije bio zlonamjeran,ali ne smijes nista sto je kontra misljenja pojedinih forumasa,Vjerovalo se i Blekicu i drugima o Evropskom Sarajevu pa zavrsi prije nego je pocelo.Ovako se ne pravi ,,Evropsko,, Sarajevo.Pitajte Mamica kako se to radi,prodajom mladih igraca za vise para nego sto vrijede (ali mora se nesto i uloziti i istrpiti).
vozdra
- bosanac723
- Kontakt:
malo offtopic. Jesenas sam uspio da dodjem na par utakmica Sarajeva i jedan covjek je na mene ostavio poseban utisak. Neznam kako se zove, al se po prici vidi da je s' carsije, nosi naocale, pofino je debeo i sjedi na istoku(gdje igraci izlaze na teren?) sigurno ce neko na forumu prepoznat o kome pricam...svrha ovog posta je da me bas zacudilo kako covjek sve zna sto je vezano za Sarajevo, bukvalno sam proveo sat vremena prije i poslije utakmice slusajuci njega kako prica o FKS, pokrivajuci 80-e, 90-e, sve do trenutne sezone. On me je bas uvjerio da FKS ima navijaca koji u dusi nose FKS i zive za taj klub. Svaka cast gospodine!
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
http://www.footballuser.com/64708/FK_Sarajevo
Moj sastav za velike domete, sigurno
na sjeveru uvijek spica
-
- Kontakt:
Niko te ne napada,ali to iz tebe govori pesimizamDenizmare je napisao/la:Ne znam po kojoj logici ti zakljucujes da smo jaci?
vozdra

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Jović je golman,ove polusezone je došao,i treći je Hodžić ali Hodžić je za nedaj Bože,tanak golman skrozgavran je napisao/la:nije valjda spalo na jednog golmana???????????Batistuta je napisao/la:ovo je postojeći igrački kadar i mislim da je solidno popunjen na svim pozicijama.

Dobar Dobarspica je napisao/la:http://www.footballuser.com/64708/FK_Sarajevo