Kao bonus, je li konačno vakat Oruču za penziju. Ništa lično protiv njega, ali nema smisla više da ostaju ikakve konstante nakon ovakve sezone.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Što se mene tiče, bio bih zadovoljan Evropom, na koji god način.Shategabri je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:38Mi smo posljednje dvije sezone doživjeli potpuni reset.
Ko god da dođe, treba da počne ispočetka.
U narednoj sezoni mi nismo nikakav favorit, borba za Evropu je realni cilj.
Da li ćemo se uključiti možda u borbu za titulu, kup, ovisi o tome kako se bude radilo.
Ko će nas pojačati, koji igrači će otići, kako će budući trener voditi ekipu, kako će se raditi u ostalim aspektima kluba...
Vjerujem da će biti neki od tih uhljeba. Njima se nađe mjesto u svakom SŠ.SarajevoForza je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:45Čekaj, ako se Dudiću nudi da povede sa sobom čitav stručni štab, da li to znači da ćemo se konačno riješiti kvazistručnjaka i u reprezentaciju uhljebljenog Adilovića kojem je Kanurić bolji od Dizdarevića pa se obrukamo protiv Milsamija???![]()
![]()
Kao bonus, je li konačno vakat Oruču za penziju. Ništa lično protiv njega, ali nema smisla više da ostaju ikakve konstante nakon ovakve sezone.
Kod njih je Avdo trener golmana, pred penzijom, 63 godSarajevoForza je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:45Čekaj, ako se Dudiću nudi da povede sa sobom čitav stručni štab, da li to znači da ćemo se konačno riješiti kvazistručnjaka i u reprezentaciju uhljebljenog Adilovića kojem je Kanurić bolji od Dizdarevića pa se obrukamo protiv Milsamija???![]()
![]()
Znaju novinari nekad dobiti informaciju nezvaničnoShategabri je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:03Avaz treba zapaliti komplet sa Fahrom ako ovo ne bude.
Pročitam članak i sve je nagađanje, Dudić nije htio ništa komentarisati do sutra, u FKS im niko ništa nije rekao, ali ONI ZNAJU da Dudić preuzima FKS.
Špekulacije, nagađanje, na tome je zasnovan njihov članak.
Prioritet su pare koje mi dajemo, Sarajevo mu daje 3x vecu platu nego Velez, plus veci budzet za pojacanja.OsmaDolazi je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:38Mislim da je ovo ipak pokazatelj, naravno ako potpisemo Dudica da je FK Sarajevo ipak prioritet za sve trenere i sportske radnike. Dolazi iz uredenog i stabilnog premierligasa koji ce igrati euro tekmu u sredinu koja je sve, a samo nije to.
zato sto mu je Bagaric igrao krilo
Da mi je doživjeti makar jednu sezonu bez uhljeba, taldžija, lezihljebovića i bošnjinog "imal mene tu", samo profesionalno od čistačica do samog vrha pa kakvi god rezultati bili. Doduše previše tražim, u ovom društvu je zdrav kolektiv misaona imenica.Shategabri je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:48Vjerujem da će biti neki od tih uhljeba. Njima se nađe mjesto u svakom SŠ.SarajevoForza je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:45Čekaj, ako se Dudiću nudi da povede sa sobom čitav stručni štab, da li to znači da ćemo se konačno riješiti kvazistručnjaka i u reprezentaciju uhljebljenog Adilovića kojem je Kanurić bolji od Dizdarevića pa se obrukamo protiv Milsamija???![]()
![]()
Nisam to znao, eto taman na 2 godine i onda 2024. nakon proslave duple "Hvala ti i sretno u mirovini"GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:49Kod njih je Avdo trener golmana, pred penzijom, 63 godSarajevoForza je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:45Čekaj, ako se Dudiću nudi da povede sa sobom čitav stručni štab, da li to znači da ćemo se konačno riješiti kvazistručnjaka i u reprezentaciju uhljebljenog Adilovića kojem je Kanurić bolji od Dizdarevića pa se obrukamo protiv Milsamija???![]()
![]()
Kao bonus, je li konačno vakat Oruču za penziju. Ništa lično protiv njega, ali nema smisla više da ostaju ikakve konstante nakon ovakve sezone.![]()
Zato sto ne znamo sta hocemo. Tjeramo trenere nakon 10 - 15 utakmica, gluposti se rade mjenjamo trenere a sve lošije i lošije igramo. Nadam se da je došlo upravi iz guzice u glavu a Bgm i navijačima i da ce ostaviti novog trenera 2 godine minimalno
Pozitivni šok radi finala kupa, inače bi vjerovatno ostao do kraja sezone kad bi mu ugovor istekao pa bi valjda napravili nekakvu analizu njegovog rada.
Mustafa Kodro mu je pomocni, Jasmin Trnovac kondicioni. Avdo trener golmana, e dalje ne znam.
Avdo Kalajdzic i Mustafa Kodro pomocni. Trnovac kondicioni i Nenad Melher trener golmanaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2022, 12:10Mustafa Kodro mu je pomocni, Jasmin Trnovac kondicioni. Avdo trener golmana, e dalje ne znam.
HvalaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 12:11Avdo Kalajdzic i Mustafa Kodro pomocni. Trnovac kondicioni i Nenad Melher trener golmanaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2022, 12:10Mustafa Kodro mu je pomocni, Jasmin Trnovac kondicioni. Avdo trener golmana, e dalje ne znam.
ista ubleha
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 31 gost.