Igramo prve dvije protiv dvije najslabije ekipe u grupi i imamo dobru priliku da zavrsimo posao rano.TheChief je napisao/la: ↑01 jun 2022, 15:17Pa najbolji igrac im je bek.Raonffa je napisao/la: ↑01 jun 2022, 14:59Ma ide Tobey umjesto Omića, tu nema dileme. On i Dončić su bili perverzija ljetos na OI.
@Justin
Teško mi možemo proći ovu grupu sa ili bez Nurkića, pogotovo ako protivnici dođu u ovako jakim rosterima kako se najavljuje. Ne znam stvarno koju selekciju (ne računajući Mađarsku) mi možemo dobiti.
Možda u nekim kombinacijama Švabe, da Juka zaključa reket a njihovi bekovi ne odigraju dobru utakmicu jer objektivno nisu kvalitet kao saigrači pod košem.
Ovo ostalo baš baš teško, mora se dosta stvari poklopiti.![]()
U slucaju da tu bude Juka bukvalno ce se igrati sa visokim igracima Njemacke. Isto vazi i za Slovence. Konacni rezultat utakmice je druga prica. Naravno, i Madjare.
Protiv Francuza i Litvanaca ce to biti dosta teze. Ja bih ga cak odmarao protiv Francuza da bude spremniji protiv Litvanije.
Ako dodje.![]()

Njemackoj je najbolji igrac Schroeder koji je mentalno ogranicen i uz pametnu igru se oni mogu dobiti. Visoki su im ok, ali nista posebno. Svi su nivo ispod Nurkica.