FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Born in Sarajevo, SR Bosnia and Herzegovina, SFR Yugoslavia, Dudić started his career playing in the youth teams of Sarajevo, but still young, he moved to Croatia where he became part of the Zagreb championship winning squad in the 2001–02 season.[1]
He would have a short loan spell with another 1. HNL side, TŠK Topolovac before returning to Bosnia where he would play for several clubs during the following seasons, namely Sloboda Tuzla, Brotnjo, Sarajevo, with whom he won the 2004–05 Bosnian Cup, Travnik and Željezničar. He also played with Karlovac in the 2. HNL during the 2005–06 season.[2]
Wikipedia
sada sam je sve poslao da se stavi na transfermarkt
He would have a short loan spell with another 1. HNL side, TŠK Topolovac before returning to Bosnia where he would play for several clubs during the following seasons, namely Sloboda Tuzla, Brotnjo, Sarajevo, with whom he won the 2004–05 Bosnian Cup, Travnik and Željezničar. He also played with Karlovac in the 2. HNL during the 2005–06 season.[2]
Wikipedia
sada sam je sve poslao da se stavi na transfermarkt
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Morto, meĆi drugu anketu, koliko će se Feđa zadržati na klupi FKS 

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nadam se da se nece dugo cekati na nova pojacanja u ekipi, u to racunam i na zahvalnice pojedincima 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dudić, Kodro, Trnovac i vjerovatno starosjedioci Adilović i Oruč.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi

Nema tu puno price.Raščistiti škart do prozivke (minimum otjerati Hebibovica, Velkoskog I Ahmetovica), dovesti par kapitalaca što je prije moguce i napasti titulu od prvog kola.Kakva crna Evropa, ambicija od starta prvenstva mora biti samo i isključivo titula. Siguran sam da i Feđa tako razmišlja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav logičan slijed događaja kada se on i Hadžija ne podnose? Kada je Hadžija došao odmah sam napisao da je skoro nemoguće da se on vrati na klupu radi odnosa sa njim. Ne odlučuje on o tome nego Mirvić ali opet zvuči nemoguće. Ovo me podsjeti na onaj period kako se ismijavalo i kukalo jer je Mirza bio ''završen'' i to je trajalo više sedmica a lika nisu ni kontaktirali.napoleon72 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 09:10Post od 20.5. kad je Hadzija zaposlen kao SD.
A ovaj je od 11.4. kad je Husref dobio nogu u Tuzli. Nisam insajder nikakav, nego je bio logican slijed dogadjaja. Vrtimo se u krug, pojma nemamo sta radimo, u svakom prelaznom roku vratimo barem jednog bivseg igraca, uvijek kad mijenjamo trenere vrte se barem 2-3 bivsa tu negdje... Zar je trziste fkt toliko ograniceno, i zar imamo toliko nesposobne ljude, da nikad necemo krenut naprijed?Mene jedino strah da razne individue ne izvrse pritisak na Mirvica nakon ove sezone da smijeni Vasoskog i zaposli Husrefa ponovo. A Mirvic realno dosta ide niz dlaku mahali, tako da me nista ne bi iznenadilo.
Ovo isto tako ni u ludilu nije tačno, došao je radi izazova i zato što je Sarajevo njegov klub. Razlika u plati je mala, čuj x3 puta veću platu pa nije Ancelotti.napoleon72 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:50Prioritet su pare koje mi dajemo, Sarajevo mu daje 3x vecu platu nego Velez, plus veci budzet za pojacanja.OsmaDolazi je napisao/la: ↑01 jun 2022, 11:38Mislim da je ovo ipak pokazatelj, naravno ako potpisemo Dudica da je FK Sarajevo ipak prioritet za sve trenere i sportske radnike. Dolazi iz uredenog i stabilnog premierligasa koji ce igrati euro tekmu u sredinu koja je sve, a samo nije to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što ga to potcjenjuješMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:18Morto, meĆi drugu anketu, koliko će se Feđa zadržati na klupi FKS![]()

Stavit ću kad bude zvanično naš, nikad ja nisam na 100% dok ne vidim potpis.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Stavi anketu:
Titula.
Kup.
Dupla kruna.
Evropa.
Cime ste zadovoljni u prvoj sezoni FD.
Titula.
Kup.
Dupla kruna.
Evropa.
Cime ste zadovoljni u prvoj sezoni FD.
- FKS -
Sportske ba pišu da od stare garniture u stručnom štabu ostaje samo Adi Adilovic.Nadam se takođet da se ova čistka odnosi i na Evelina Pipu i Zlatana Čakala.NisamInSajder je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:30Dudić, Kodro, Trnovac i vjerovatno starosjedioci Adilović i Oruč.
Pa nije Cakal strucni stab,nema veze sa ekipom frajerLucas je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:37Sportske ba pišu da od stare garniture u stručnom štabu ostaje samo Adi Adilovic.Nadam se takođet da se ova čistka odnosi i na Evelina Pipu i Zlatana Čakala.NisamInSajder je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:30Dudić, Kodro, Trnovac i vjerovatno starosjedioci Adilović i Oruč.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta radi nas "Team Manager" Mustafa Beridan ?
Ma ne znam više Miky, poslije onakve sezone ja bi otjerao i onog ekonoma Huskića i oružara Salema Mrši, razumiji moju frustracijumiky_hz je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:45Pa nije Cakal strucni stab,nema veze sa ekipom frajerLucas je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:37Sportske ba pišu da od stare garniture u stručnom štabu ostaje samo Adi Adilovic.Nadam se takođet da se ova čistka odnosi i na Evelina Pipu i Zlatana Čakala.NisamInSajder je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:30Dudić, Kodro, Trnovac i vjerovatno starosjedioci Adilović i Oruč.![]()

- napoleon72
- Kontakt:
@Mortem
1. Husref je itekako kontaktiran, raspitaj se bolje
2. Tacnije 2.5x vecu.
1. Husref je itekako kontaktiran, raspitaj se bolje
2. Tacnije 2.5x vecu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Pocnem igrat managera, dam u startu otkaz Hebibu,Krsti,Dupovcu,Palicu,Kanuricu,Bagaricu,Kobiljaru i posaljem Ahmu na kurs za trenera... dobijem za sat vremena otkaz, kazu narusavam hijerarhiju u klubu!!!
Hehe,za bezbjednost je on zaduzen nema veze baš sa sportskim stvarima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako je bilo kakvih sumnji u dolazak Dudića sad više nema, Mirvić lajako objavu gdje stoji da je Dudić naš novi trener.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Dizdarevic
Ovcina* - Mujakic - Trako - x
Djokanovic x
Zakaric* - Avramovski - Suljic
Catakovic
Ovo mora biti udarna ekipa u iducoj sezoni sa 2,3 kapitalna pojacanja koja ce biti prevaga, a ne sporedne uloge (čitaj Heba, Cmilja i slični).
Ovcina i Zakaric su tu onako nesto se kao kuha
Znaci kad nogiramo aBd onih 10,11 sto sam danas napisao mi opet cak i bez jednog samog pojacanja imamo ekipu za respekt sto se tiče ove lige.
Ovcina* - Mujakic - Trako - x
Djokanovic x
Zakaric* - Avramovski - Suljic
Catakovic
Ovo mora biti udarna ekipa u iducoj sezoni sa 2,3 kapitalna pojacanja koja ce biti prevaga, a ne sporedne uloge (čitaj Heba, Cmilja i slični).
Ovcina i Zakaric su tu onako nesto se kao kuha

Znaci kad nogiramo aBd onih 10,11 sto sam danas napisao mi opet cak i bez jednog samog pojacanja imamo ekipu za respekt sto se tiče ove lige.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne potcjenjujem Feđu već procjenjujem nasMortemHz je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:35Što ga to potcjenjuješMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:18Morto, meĆi drugu anketu, koliko će se Feđa zadržati na klupi FKS![]()
![]()
Stavit ću kad bude zvanično naš, nikad ja nisam na 100% dok ne vidim potpis.spezial ima pravo da bira anketu prvi pa se dogovorite

Prepuštam anketu bratu naravno.
Igrači će odmah na trening.