FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mosa lošmi stićko tit-ula!
Gdje da krenemo više spominjete kao da će sve proći brzinom svjetlosti da dodje Abramović a ne Eldin.Možemo samo u 1 ligu federacije...
Mora Beca jos jednostavnije da igra u pojedinim situacijama jer svakako ima potencijal da unaprijedi svoju igru, a mislim da ce to doci sa vremenom. Dobri igraci upravo igraju jednostavno, to jeste, znaju sta mogu i sta nemogu i toga se drze. Tako se danas igra u naprednijim ligama od nase. Samo sto je to "dosadno" za neke nase kriterije i onda se pise kako igrac nema pojma, onda igrac pocne da izmislja. Kad vidis igraca kao Kristijan Jakic, on igra jako jednostavno, rekao bih da je panj, ali ispunjava svoj zadatak i dogurao do top lige. Evo npr kako Marijan Vlak opisuje Lauritsena anonimus kojeg je Mamic doveo u Dinamo prije par godina:braco je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:20Highlightsi Beće iz prve polusezoneTristan10 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 14:57Ima naravno razlike u iskustvu izmedju Mekica i Bece. Mekic 27 godina i igra na peak svoje karijere, dok Beci prva sezona seniorskog fudbala. Overall je Beca definitivno veci potencijal. Npr u Danskoj gdje zivim, nema sanse da bi mogao viditi Mekica da igra bilo gdje, dok Beca ipak ima elemente fudbalera koje se traze. To je neko moje misljenje.
Ma ne zali niko za Blazevicem nego kazem da se suti na to, a svugdje se objavilo. Bog dragi zna tako i ko je otisao, ko ostao kad se suti, ali tebi cim ide iz kluba covjek koji navija za nas uz to ima tu opciju za produzenje onda je sve jasno kakvo je stanje i sta da ocekujes. Koliko god on da nije dobar igracki, Mekic ne ide jer je visak vec zbog stanja u klubu.jointunija je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:51Molili smo Boga da Ante ode,ili sam šta prespavao.
Bender ima ugovor,može uz obeštećenje otići.
Mekić,ne znam šta bih ti rekao,puna liga takvih.
Ako ima šta da čvakne vani,nek ide.
Kostur ekipe ostaje,ostalo ćemo pokušati nadograditi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Jarane doveli smo u januaru dva špica pa nam je zadnji vezni igrao u napadu. To u historiji fudbala se nije desilo.Haj' kad visoki štoper ode zadnjih 15min gore pa.mi je razumljivo a mi pola sezone igrali s Hodžićem.Momak je klasa, jak školovan, spreman,mora jednistavno igrat u sredini,makar kadet bio napadač.ZileZile je napisao/la: ↑01 jun 2022, 18:12Sljedeća sezona Hodžić na svojoj poziciji 100%, već tražimo igrače na određenim pozicijama pa tako i na špicu. Sve u svoje vrijeme.Maxi je napisao/la: ↑01 jun 2022, 18:07Ma vraća se Hodžić na svoju poziciju, dovest će se neki špic valjda.StrikeWarzone je napisao/la: ↑01 jun 2022, 14:43Možda sad napokon neznalica vrati Hodžića u vezni red.
@1921boy da krenemo?![]()
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Ovo je njemu posljednji voz da čvakne koji dinar. 10 godina se vucara po našim livadama buraz, ne znam je li za auto zaradio.(karikiram)LjoZee je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:42Ma ne zali niko za Blazevicem nego kazem da se suti na to, a svugdje se objavilo. Bog dragi zna tako i ko je otisao, ko ostao kad se suti, ali tebi cim ide iz kluba covjek koji navija za nas uz to ima tu opciju za produzenje onda je sve jasno kakvo je stanje i sta da ocekujes. Koliko god on da nije dobar igracki, Mekic ne ide jer je visak vec zbog stanja u klubu.jointunija je napisao/la: ↑01 jun 2022, 17:51Molili smo Boga da Ante ode,ili sam šta prespavao.
Bender ima ugovor,može uz obeštećenje otići.
Mekić,ne znam šta bih ti rekao,puna liga takvih.
Ako ima šta da čvakne vani,nek ide.
Kostur ekipe ostaje,ostalo ćemo pokušati nadograditi.
Ne možeš porediti njega kao primjer ljubavi prema klubu sa npr. Štilom ili Cocom koji vjerovatno imaju finu cifru na računu pred prenziju.
Željezničar za život cijeli!
Zato i kazem drug, cuo sam da ce sljedece sezone igrati svoju poziciju gdje je klasa kao sto si rekao. Nikada nisam nista najavio i insajderske pucao samo sam rekao sta sam cuo. U potrazi smo za pravim napadacem i za igracima na jos nekim pozicijama. Nije sve za foruma.StrikeWarzone je napisao/la: ↑01 jun 2022, 19:49Jarane doveli smo u januaru dva špica pa nam je zadnji vezni igrao u napadu. To u historiji fudbala se nije desilo.Haj' kad visoki štoper ode zadnjih 15min gore pa.mi je razumljivo a mi pola sezone igrali s Hodžićem.Momak je klasa, jak školovan, spreman,mora jednistavno igrat u sredini,makar kadet bio napadač.
U januaru smo bili primorani da se krpimo kako znamo, sada ce biti drugacije.
Kako vrijeme prolazi, sve manje optimizma imam. Ovo sve sluti na jos jednu katastrofalnu sezonu. Evo usli smo u mjesec juni, jos uvijek nema nista zvanicno u vezi strateskog partnera osim mahalskih nagadjanja. Kada ce biti skupstina, hoce li je uopste i biti u ovom mjesecu?
Za dvije sedmice moramo startati sa pripremama(osim ako ne bude situacija kao prosle sezone kad smo kasnili) a kod nas i dalje sve pod upitnikom. Hoce li se neko iz kluba obratiti navijacima i reci kakvo je stanje, kakvi su planovi itd?
Hoce li biti promjena ili ce Edis ostati trener? Ako ostane trener, to onda vjerovatno znaci da od Eldina nema nista.
Ljudi pisu da smo 1 igraca zavrsili, 2 skoro zavrsili itd itd. Mene zanima ko je ta osoba koja trazi i pregovara sa tim potencijalnim pojacanjima?
Da li pregovara trenutni trener koji je doveo igrace poput Vucenovica, Resica, Fataia u klub? Da li je to neko iz uprave?
Za dvije sedmice moramo startati sa pripremama(osim ako ne bude situacija kao prosle sezone kad smo kasnili) a kod nas i dalje sve pod upitnikom. Hoce li se neko iz kluba obratiti navijacima i reci kakvo je stanje, kakvi su planovi itd?
Hoce li biti promjena ili ce Edis ostati trener? Ako ostane trener, to onda vjerovatno znaci da od Eldina nema nista.
Ljudi pisu da smo 1 igraca zavrsili, 2 skoro zavrsili itd itd. Mene zanima ko je ta osoba koja trazi i pregovara sa tim potencijalnim pojacanjima?
Da li pregovara trenutni trener koji je doveo igrace poput Vucenovica, Resica, Fataia u klub? Da li je to neko iz uprave?
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 01 jun 2022, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ovo su pitanja o kojima svaki navijač razmišlja. Za nadati se da će nam neko iz kluba ponuditi konkretne odgovore, slušali smo priče o transparentnosti u radu vrijeme je da to i konkretnim radnjama dokažu.Brkooo je napisao/la: ↑01 jun 2022, 20:44Kako vrijeme prolazi, sve manje optimizma imam. Ovo sve sluti na jos jednu katastrofalnu sezonu. Evo usli smo u mjesec juni, jos uvijek nema nista zvanicno u vezi strateskog partnera osim mahalskih nagadjanja. Kada ce biti skupstina, hoce li je uopste i biti u ovom mjesecu?
-
- Kontakt:
Momci, jedno pitanje, koliko se otprilike čeka članska da stigne?
- manijacikonjic87
- Kontakt:
care dobro si mi napomenuo ja bio i zaboravio da jos nije stiglaJugjesamojedan je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:24Momci, jedno pitanje, koliko se otprilike čeka članska da stigne?

Mi smo Željini, Željo je naš !
Meni stigla davno..manijacikonjic87 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:52care dobro si mi napomenuo ja bio i zaboravio da jos nije stiglaJugjesamojedan je napisao/la: ↑01 jun 2022, 21:24Momci, jedno pitanje, koliko se otprilike čeka članska da stigne?![]()
Cuj kone bi Zakarica, covjek ih odbio dva puta oni bi opet..
-
- Kontakt:
Mozda nebi bilo lose imati ovakvog profila u klubu:
https://www.transfermarkt.com/branimir- ... iner/65616
Ima inostrano iskustvo. A isto je rodom iz regije odakle dolazi interesantan broj talentovanih igraca.
https://www.transfermarkt.com/branimir- ... iner/65616
Ima inostrano iskustvo. A isto je rodom iz regije odakle dolazi interesantan broj talentovanih igraca.
Patnja se nastavlja, ekipa će kao i prošle godine biti sklepana u zadnjem momentu. Kako stvari stoje, pripreme ponovo u Konjicu.
Ovo je trenutni status. Ako se bilo šta po pitanju finansija desi, investitor, prodaja Mireta, biće bolje naravno. U suprotnom spremimo se za još jednu tešku sezonu.
Ovako gledajmo da se ne bi nešto razočarali.
I nemojte pljuvanja po igračima i vrijeđanja. Svako traži svoju nafaku i stablna primanja. Mi trenutno nismo u situaciji da im možemo ponuditi neki kvalitet, i neka idu momci.
Ovo je trenutni status. Ako se bilo šta po pitanju finansija desi, investitor, prodaja Mireta, biće bolje naravno. U suprotnom spremimo se za još jednu tešku sezonu.
I nemojte pljuvanja po igračima i vrijeđanja. Svako traži svoju nafaku i stablna primanja. Mi trenutno nismo u situaciji da im možemo ponuditi neki kvalitet, i neka idu momci.
Jedino ovako treba gledati. Pustite seVeteranSA je napisao/la: ↑02 jun 2022, 08:02Patnja se nastavlja, ekipa će kao i prošle godine biti sklepana u zadnjem momentu. Kako stvari stoje, pripreme ponovo u Konjicu.

Svi se nadamo ulasku novca investitora iz Amerike, i to ako se desi, a hoće ako Bog da, postoji mnogo prioritetnijih stvari za riješiti od dovodjenja igrača za prvi tim. Uzdajmo se sad u ovo što imamo, dajmo momcima podršku, ne očekujmo previše a vremenom će se valjda stvari konsolidovati.