Bit ce jos jedan pomocnik a to nije Oruc

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bit ce jos jedan pomocnik a to nije Oruc
Na ovaj nacin je Maldini "napravio" sampionsku ekipu Milana. Kombinacija mladosti i iskustva. Priliku u prvom timu dobiju mladi igraci ko Trako, Ramic, Dizdarevic i Dal uz par ovih iskusnih igraca kao Susic, Avramovski, Grahovacnapoleon72 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 13:32Nemojte ovog Susica hljeba vam. Opekli smo se hiljadu puta s tim starohanima koji dodju nama kad nemaju kud drugo, pa se zayebavaju i uzimaju ogromnu platu. Plus beka svakako ne treba skupo placat, ludost je davat ogromnu platu za poziciju na kojoj je jedan Hebib duplu krunu osvojio.CYN3 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:44DizdarevicMaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jun 2022, 12:39Ma kakav Ovčina, vidite po Feđi da je Ismir raširio šlajpek. Znači, desno Mateo, lijevo Bureković, krilo i napadača vi iskopajte
Edit odbrana Grahovac
Susic Trako Mujakic Burekovic
Grahovac T.Ramic
Avramovski Varesanovic Suljic
Tatar
Ili
Dizdarevic
Susic Zeljkovic Mujakic Burekovic
Grahovac T.Ramic
Tatar Avramovski Suljic
Catakovic
Slicno za Burekovica, mada on nije toliko star, al bi ogromnu platu trazio. Treba dovodit mlade igrace zeljne napretka, da se bore i ginu na terenu, stari to sigurno nece. Od svih igraca 30+ koje smo ikad doveli, samo su se Merso i Benko borili do kraja.
Oremus tu i tamo, al on je jedan od primjera koje sam gore naveo, das 10 hiljada beku kojem Halid i Hebib hladno uzmu mjesto. Ako vec moramo dovest starijeg igraca, ganjat da to bude spic, golman ili desetka, u najgorem slucaju stoper, a sve druge pozicije zahtjevaju mnogo vise trke i suludo je bacat pare na nekog ciji je "peak" prosao.
Da, napisano je da će u narednim danima biti poznat još jedan član SŠ.
keli je napisao/la: ↑02 jun 2022, 13:53
Razumijem ja sta ti govoris, ali opet nije lose imati 2-3 iskusna ali prije svega i dalje kvalitetna igraca u prvih 11. Recimo iskusan stoper uz kojeg ce igrati omladinac je ekstra kombinacija. A i neki kvalitetan stariji igrac naprijed spic ili desetka. Svakako ne gomilati starohane ali imati ih u maloj mjeri da su pritom i dalje igracki na nivou a ne ko ovi nasi matuzalemi.
Pa ne mozes na sve igrace gledati ko na potencijalnu zaradu od njihove prodaje. Nista onda jedino da se svi fudbaleri penzionisu kad napune 26 jer od njih nema hajra vise.Samozdravlje je napisao/la: ↑02 jun 2022, 14:08keli je napisao/la: ↑02 jun 2022, 13:53
Razumijem ja sta ti govoris, ali opet nije lose imati 2-3 iskusna ali prije svega i dalje kvalitetna igraca u prvih 11. Recimo iskusan stoper uz kojeg ce igrati omladinac je ekstra kombinacija. A i neki kvalitetan stariji igrac naprijed spic ili desetka. Svakako ne gomilati starohane ali imati ih u maloj mjeri da su pritom i dalje igracki na nivou a ne ko ovi nasi matuzalemi.
Bez ljutnje. Daj mi 2-3 igraca za ovih 25 god. da su igrali srcem i da smo dobili 2-3x vise $ nego sto smo ulozili(Stanojevic)![]()
"Igračkih promjena će biti, moramo podvući crtu i gledati interese kluba a ne neke 'ljubavi', privatno ili ovako ili onako... Jednostavno, ja sam takav, gdje god radim štitim interese kluba i svoje lične interese. Tu sam da napravim dodatni iskorak u svojoj karijeri i dat ću sve od sebe", poručio je Dudić.
Čovjek bi po naslovu reko, ovaj osvojio 3 titule i 3 kupa, te ima kao trener mnogo evropskih utakmica i jedan play - off.
a rekao je to fakat, ja kontam oni izvukli to ko novinari
Osvojit trofej u klubu koji nije vidio trofeja 35 godina isto kao sto i europu nisu vidjeli 35 godina pa sad 2 ljeta zaredom nije malo. Sa prosjecnim budzetom takodjer. Pojacanjima koja su bili u velikom padu karijere pa ih je ozivio. Svakog zivog omalovazavate.
keli je napisao/la: ↑02 jun 2022, 14:33Osvojit trofej u klubu koji nije vidio trofeja 35 godina isto kao sto i europu nisu vidjeli 35 godina pa sad 2 ljeta zaredom nije malo. Sa prosjecnim budzetom takodjer. Pojacanjima koja su bili u velikom padu karijere pa ih je ozivio. Svakog zivog omalovazavate.