Premijer liga BiH - aktuelno

MaroonBjelave
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la MaroonBjelave » 02 jun 2022, 14:36

OnlyLeft22 je napisao/la:
02 jun 2022, 13:56
Pitari čuo sam se sa Dudicem. Možete se pozdraviti sa Hebibovicem, Mersudinom i sa Velkovskim.

Nažalost ostaje vam Dupovac, on ga vidi kao Zvonica
Ako se ovo obistini, u pp ćeš napisati čime da te se počasti. Samo nemoj puno tražiti zbog ovog drugog dijela posta :rol:

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 02 jun 2022, 14:37

Ni investitor ni pare ti nemogu donjeti uspjeh ako od prvog dana nemas dobar plan i sistem.
Za to je dokaz Sarajevo koje 9 godina poslije Tana nemoze da izbori evropu u jednoj od najlosiji liga iste.
Privatni kapital a klub kao da je na drzavnom budzetu. Uhljebio se samo ko nije mogao.
Samo je pitanje koliko dugo je Mirvic spreman za ovu avanturu i bunar bez dna.
Jednostavno je tesko doci kod nas u veci grad i uzeti neki klub gdje nisu cisti racuni I neznas kakvi sve dugovi se kriju, a i pored toga imas ovi lesinara sto cijeli zivot su na drzavnoj sisi.
Da je Sarajevo do sad postalo BH Dinamo ja vijerujem da bi i Zeljo do sad imao investora.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 02 jun 2022, 14:37

MaroonBjelave je napisao/la:
02 jun 2022, 14:36
Pitari čuo sam se sa Dudicem. Možete se pozdraviti sa Hebibovicem, Mersudinom i sa Velkovskim.

Ako se ovo obistini, u pp ćeš napisati čime da te se počasti. Samo nemoj puno tražiti zbog ovog drugog dijela posta :rol:
Vidjet ces :bih:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 02 jun 2022, 14:38

02 jun 2022, 14:37
02 jun 2022, 14:36

Vidjet ces :bih:
Brat si ako se to obistini.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 02 jun 2022, 14:39

ZauvijekSamoVelez je napisao/la:
02 jun 2022, 11:38
Victor je napisao/la:
02 jun 2022, 11:14
Na stranu to ko je veci klub, da li je Fedji draze sarajevo kao grad itd..

Cisto sa sportske strane Fedja je izvukao maksimum maksimuma..da se ne lazemo finale je dobijeno naguzove jer vrlo lako se moglo desit da pretrpe katastrofu.

U lgii velez je veci dio sezone bio blize dnu nego vrhu..pa na kraju krajeva i podnio je bio ostavku

Tesko je ocekivati neki uspjeh u Evropi, a igracki kadar veleza je u najmanji ruku summjiv..pogotovo ako se desi svi odlasci o kojima se prica...

Da me ne napadnu velezovci sad, znam da ce bit pojacanja al cisto sumnjam da mozete dovesti 6/7 dobrih od cega bar 2 top igraca koji ce grantirati borbu za vrh..to tesko da moze i Sarajevo sa najvecm budzetom

Sve navedeno je zamaskirano trofejom kupa

Ne znam stvarno sta je trebao...ostati jos pola godine i kad ispadne iz evrope i u ligi ne napravi nista..da onda ode? Samo sto tad ponude sarajeva vise ne bi bilo, pa bi morao ic u sklj ligu ili cekat eventualno razvij situacije u sarajevu ili mozda tuzla cityu posto jedini oni imaju para da ga dovedu (ako izuzemo Zrinski)..

Sve u svemu ne ulazeci u to da li je ispao pakas ili ne, Fedja bi ispao teska budala da nije otisao...
Velezu nije ni potrebno 6-7 novih igraca vec 2 kapitalca i jos 2 koji ce biti dobre zamjene i budzet je bio i vise nego dovoljan da se to ostvari.

To da se u ligi ne bi napravilo nista je cudna pretpostavka, formirana ekipa koja ce se prosiriti sa pravim pojacanjima je itekako sposobna za vrh tabele. Mozes isto tako reci da je mogao napraviti iskorak pa otici preko grane u ekipu sa 10x vecim ambicijama od bilo kojeg premijerligasa, to sada mozemo samo nagadjati.

Niko ne zamjeri Fedji sto je otisao, njegova zelja njegova odluka sve ok. Nacin na koji je otisao...e to je drugi par cipela.
Za koje ciljeve? Ako uopce nije cilj titula onda da, a ako se zeli ici naprijed i uhvatit gore u borbu sa vodecima onda im treba 5 POJACANJA, ne prinova, zamjena ili sta ti ja znam.

Ali ne ulazim u to sta su planovi i ciljevi veleza za iducu sezonu, to najbolje znaju u upravi

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 02 jun 2022, 14:55

TheChief je napisao/la:
01 nov 2021, 13:56
Igraci: Osisat cemo se nacelavo -> ne osisaju se
Hasic: Podnosim ostavku -> ostane predsjednik
Dudic: Podnosim ostavku -> ostane trener

:tokralju: :tokralju:
Nastavak....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jun 2022, 15:00

.Mi nemamo sportskog direktora, tim menadžera, sve je to posao direktora kluba. Zbog obima posla dođem u situaciju da je moj život 24 sata posvećen Veležu, ali to mi nije žao, čak naprotiv. Meni je žao što mi zbog toga promiče dosta stvari koje bi trebao uraditi. Ljude se tada ljute na mene, dosta toga ne ispunim, a nisam takav... Jednostavno, ne stižem sve te obaveze“, kazao je Šoše
Iskreno glupo sto su momku sve navalili na kosti.Nije ni cudo sto je imao problema sa srcem,jednostavno psiha se preoptereti.Vidi se na njemu da je ok lik,ali neznam sto je problem toliko godina da nadju sportskog direktora npr da skinu teret sa njega.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Ghost67
Kontakt:

Post Postao/la Ghost67 » 02 jun 2022, 15:04

Čimeš' da te častim :tralala:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 02 jun 2022, 15:04

Ghost67 je napisao/la:
02 jun 2022, 15:04

Čimeš' da te častim :tralala:
Haj da se utalimo ako bude puno tražio :rol:

HuseinKapetan9

Post Postao/la HuseinKapetan9 » 02 jun 2022, 15:05

Tristan10 je napisao/la:
02 jun 2022, 14:15
Dudicc previse gledao youtube klipova od Mourinha kad je dosao u Chelsea :rol:
Kakve on izjave daje :rol:
Covjek bi pomislio da je vodio Bayern prije sarajeva
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 02 jun 2022, 15:05

miky_hz je napisao/la:
02 jun 2022, 15:00
.Mi nemamo sportskog direktora, tim menadžera, sve je to posao direktora kluba. Zbog obima posla dođem u situaciju da je moj život 24 sata posvećen Veležu, ali to mi nije žao, čak naprotiv. Meni je žao što mi zbog toga promiče dosta stvari koje bi trebao uraditi. Ljude se tada ljute na mene, dosta toga ne ispunim, a nisam takav... Jednostavno, ne stižem sve te obaveze“, kazao je Šoše
Iskreno glupo sto su momku sve navalili na kosti.Nije ni cudo sto je imao problema sa srcem,jednostavno psiha se preoptereti.Vidi se na njemu da je ok lik,ali neznam sto je problem toliko godina da nadju sportskog direktora npr da skinu teret sa njega.
Vrhunski momak, veliki Velezovac i nadam se da cemo konacno dignuti stepenicu vise ovo sve i napraviti kakav-takav tim ljudi koji ce se birnuti o nekim stvarima o kojima se direktor trenutno brine, a ne bi trebao
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jun 2022, 15:08

killafrommanilla je napisao/la:
02 jun 2022, 15:05
miky_hz je napisao/la:
02 jun 2022, 15:00
Vrhunski momak, veliki Velezovac i nadam se da cemo konacno dignuti stepenicu vise ovo sve i napraviti kakav-takav tim ljudi koji ce se birnuti o nekim stvarima o kojima se direktor trenutno brine, a ne bi trebao
100% vidi se stvarno na njemu da je i pošten i da voli Velež ali sto kazes mora se uozbiljiti to u klubu ,mora se znati ko sta radi ako se misli nesto ozbiljnije,steta da se potrosi momak.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 02 jun 2022, 15:15

Bilo bi jako da Velež dovede Kodru dok su pitari balili za njim

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 02 jun 2022, 15:23

SF6 je napisao/la:
02 jun 2022, 15:15
Bas bi im ga suknuli. Namamili ih sa Dudicem i dovedu kvalitetnijeg covjeka.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jun 2022, 15:24

Ne kontam ljunju navijaca Veleza na Dudica.Covjek im izborio Evropu osvojio kup.Sad omrzen izdanik,sta vec ne.
Ma koliko se navijaci Veleza ljutili,ali istina je nesto sasvim drugo, Sarajevo i Zeljo za sve trenere i igrace ce biti izazov ,i tako ce biti uvijek.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 02 jun 2022, 15:24

Činjenica je da treneri, igrači i Uprave dolaze i prolaze, a ono što ostaje i traje već sto godina jeste naš Velež.
Nek svima bude jasno !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 02 jun 2022, 15:29

amypitar je napisao/la:
02 jun 2022, 15:24
Ne kontam ljunju navijaca Veleza na Dudica.Covjek im izborio Evropu osvojio kup.Sad omrzen izdanik,sta vec ne.
Ma koliko se navijaci Veleza ljutili,ali istina je nesto sasvim drugo, Sarajevo i Zeljo za sve trenere i igrace ce biti izazov ,i tako ce biti uvijek.
Ljutnja je jedino što je znao prije 10 dana da će ići,a zavlačio je da čeka sastanak upravnog odbora i da vidi hoće mu želje ispuniti.
Ispunili mu,sutra javio odlazi.
Ostavio malo vremena za trazenje novog trenera i da taj trener sklopi ekipu za kvalifikacije europe.
To je to,niko mu ne zamjera što se bojimo da ćemo propasti zbog njega ili što je otišao u Sarajevo.
Svašta mu se trpilo,od menadžerski mutnih radnji,loših rezultata i svašta nešto ,trebao je ljudski odraditi prije deset dana i eto.
Ovako smo u stisci sa vremenom
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 02 jun 2022, 15:31

Tristan10 je napisao/la:
02 jun 2022, 15:23
SF6 je napisao/la:
Zato ga vi dovedete i šuknete i njima i nama.
Ali...

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 02 jun 2022, 15:37

02 jun 2022, 15:31
Tristan10 je napisao/la:
02 jun 2022, 15:23
SF6 je napisao/la:
Zato ga vi dovedete i šuknete i njima i nama.
Ali...

slika
malo sda malo nip
:cool:
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 jun 2022, 15:46

Ovi Velezovci su kolektivno psihicki nestabilni. Malo bi davali ostavke, pa malo ne bi davali ostavke, pa bi malo radili, pa malo ne bi radili. Bipolarci...
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Combattente87, ErosViverosViv, relativizam i 32 gosta.