Premijer liga BiH - aktuelno

Sky9
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Sky9 » 02 jun 2022, 00:30

MrkiMedo je napisao/la:
02 jun 2022, 00:28
Sky9 je napisao/la:
02 jun 2022, 00:24
MrkiMedo je napisao/la:
02 jun 2022, 00:23
Jedva cekam derbi i Edisa protiv Mulalica. Dva krkana pa jos i presica poslije utakmice. Bice mrtvih :D
Medo...
Dobro si
Znači, ostaje sablja :ljepota:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 02 jun 2022, 01:08

Sky9 je napisao/la:
02 jun 2022, 00:05
fukara87 je napisao/la:
01 jun 2022, 23:59
OnlyLeft22 je napisao/la:
01 jun 2022, 23:45
Realno Zizovic je bolji trener od Dudića

Ja sam Dudića samo branio jer je bio nas. Ekipa se svake utakmice valja od 30te minute, vadi U21 igrače u petoj minuti

A nama dolazi Lalatovic

Povedi nas Nenade :bih:
Ne moze Ziza okrenut papuca Dudicu, tjesi se malo
dudlaga je onaj vješti seljačić što se zna snaći i nešto skopčati, a žižaga je moron s mozgom na 33 obrtaja...
To se zove licemjerstvo. Ja sam za Dudica govorio da je kloc sto i sad tvrdim i ako ga je moj tim doveo,dok mostarcima je zakletva bio a sad je Zizovicev dvojnik. Lalatovic je odlican al ga nikad nisam vezivao za nas klub,nek malo procitaju njegove izjave u vezi Seselja i te ideologije i neko to priziva svasta.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 02 jun 2022, 01:32

zagor1987 je napisao/la:
02 jun 2022, 01:08
Sky9 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
01 jun 2022, 23:59

Ne moze Ziza okrenut papuca Dudicu, tjesi se malo
dudlaga je onaj vješti seljačić što se zna snaći i nešto skopčati, a žižaga je moron s mozgom na 33 obrtaja...
To se zove licemjerstvo. Ja sam za Dudica govorio da je kloc sto i sad tvrdim i ako ga je moj tim doveo,dok mostarcima je zakletva bio a sad je Zizovicev dvojnik. Lalatovic je odlican al ga nikad nisam vezivao za nas klub,nek malo procitaju njegove izjave u vezi Seselja i te ideologije i neko to priziva svasta.
Zagore ti se moras pomirit s tim da u BIH postoje 3 naroda koji imaju svoje heroje u BiH ali i preko Drine i preko Save,tako da ne znam zasto ocekujes da nekome iz susjednih zemalja ti isti ljudi nisu heroji...
Ako bi sad zasli od igraca do igraca u svim nasim reprezentacijama,nasao bi puno onih koji se dive tim istim kao i Lalatović,ali to ne osporava cinjenicu da je Lala ok covjek i dobar trener u okviru bivse Juge... a svi mi volimo svoje,iako su u tuđim očima najgori...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 02 jun 2022, 01:40

rishovski je napisao/la:
02 jun 2022, 01:32
zagor1987 je napisao/la:
Sky9 je napisao/la:

Zagore ti se moras pomirit s tim da u BIH postoje 3 naroda koji imaju svoje heroje u BiH ali i preko Drine i preko Save,tako da ne znam zasto ocekujes da nekome iz susjednih zemalja ti isti ljudi nisu heroji...
Ako bi sad zasli od igraca do igraca u svim nasim reprezentacijama,nasao bi puno onih koji se dive tim istim kao i Lalatović,ali to ne osporava cinjenicu da je Lala ok covjek i dobar trener u okviru bivse Juge... a svi mi volimo svoje,iako su u tuđim očima najgori...
Napisem post pa izbrisem nema svrhe da ti objasnjavam ako do sad nisi skontao poentu. Samo cu ti reci heroje koje mi slavimo su slobodni ljudi,dok ti drugi Seseljove ideologije umru u Hagu i budu osudjeni za silovanje,ubijanje uglavnom dozivotno al eto to je tebi isto. Nasi heroji mogu biti u njihovim ocima kakvi hoce,dok su njihovi u ocima svijeta tako fini da trunu u Hagu

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 02 jun 2022, 02:52

zagor1987 je napisao/la:
Napisem post pa izbrisem nema svrhe da ti objasnjavam ako do sad nisi skontao poentu. Samo cu ti reci heroje koje mi slavimo su slobodni ljudi,dok ti drugi Seseljove ideologije umru u Hagu i budu osudjeni za silovanje,ubijanje uglavnom dozivotno al eto to je tebi isto. Nasi heroji mogu biti u njihovim ocima kakvi hoce,dok su njihovi u ocima svijeta tako fini da trunu u Hagu
Razumio sam ja odmah poentu,nego ti samo kažem da to što su njihovi heroji osuđeni,oni su u njihovim ocima i dalje heroji,a nasi heroji su za njih zločinci...
Mi samo mozemo da se trudimo da nam se to ne ponovi i da pamtimo... Ali ti si i dalje u svim sferama primoran raditi i surađivat sa takvim ljudima a i oni s nama,ne samo u sportu... Jer nemoguce je da se jedan narod u BiH izolira od druga dva,da ne sarađuje s njima,zbog desavanja iz 90-tih...
Otići ćeš doktoru,zubaru,koji nije iz tvog naroda,a za kojeg znas da je dobar,a vrlo je vjerovatno da podrzava rusitelje drzave,samo se mozda ne izjasnjava.. al jbg ako ti treba u momentu,otici ces mu svaki put..
Mozemo se ne slagat zbog razlicitih pogleda na rat u BiH,ali surađivat moras,zbog bilo kakvog napredka...

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 02 jun 2022, 07:02

Povedi nas Husrefe
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 jun 2022, 07:11

Povedi nas Jasmine Imamovicu ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 02 jun 2022, 07:27

Beduin je napisao/la:
02 jun 2022, 07:11
:urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 jun 2022, 07:48

Beduin je napisao/la:
02 jun 2022, 07:11
Cekaj prvo su na redu 3de slova u gradu pa onda idemo :opaopa: :opaopa:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 02 jun 2022, 10:37

Pa Fedja je Hebiba htio dovest kod nas, a da ga otjera od vas, nema smisla
Ti si naša ljubav jedina!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 jun 2022, 10:45

opalaopala je napisao/la:
02 jun 2022, 00:16
Ode Fedja , dodje Pedja .
Jel Medenica :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 02 jun 2022, 10:59

Ne znam sto Velez ne pokusa nesto sa Mehom Kodrom. Mislim da bi im on odgovarao, ako je uopste zainteresovan.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 02 jun 2022, 11:01

Koliko stranica napisano o Fedji Dudicu nevjerovatno, rekao bi covjek taj ima bar jedno tri osvojene lige šampiona, tek sad ce se vidjeti jel za vecih klubova kad uleti u osinje gnijezdo uhljeba na terenu i uhljeba u klupskim strukturama. Sarajevo je takvo, pritisak ogroman, borba za trofeje i nikako drugacije, zato i u najgorim vremenima u klubu u ovoj ligi nismo nikad ispod 5. mjesta zavrsavali. U Velezu je bio legenda, donio im mnogo radosti, pobjede u Sarajevu nad Zeljom i Sarajevom nakon 30 i kusur godina, zatim Evropa, pa osvojen Kup nakon 36 godina, veoma rizican potez s njegove strane jer poznato je koliko Sarajevo ima "strpljenja" sa trenerima.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 02 jun 2022, 11:14

Na stranu to ko je veci klub, da li je Fedji draze sarajevo kao grad itd..

Cisto sa sportske strane Fedja je izvukao maksimum maksimuma..da se ne lazemo finale je dobijeno naguzove jer vrlo lako se moglo desit da pretrpe katastrofu.

U lgii velez je veci dio sezone bio blize dnu nego vrhu..pa na kraju krajeva i podnio je bio ostavku

Tesko je ocekivati neki uspjeh u Evropi, a igracki kadar veleza je u najmanji ruku summjiv..pogotovo ako se desi svi odlasci o kojima se prica...

Da me ne napadnu velezovci sad, znam da ce bit pojacanja al cisto sumnjam da mozete dovesti 6/7 dobrih od cega bar 2 top igraca koji ce grantirati borbu za vrh..to tesko da moze i Sarajevo sa najvecm budzetom

Sve navedeno je zamaskirano trofejom kupa

Ne znam stvarno sta je trebao...ostati jos pola godine i kad ispadne iz evrope i u ligi ne napravi nista..da onda ode? Samo sto tad ponude sarajeva vise ne bi bilo, pa bi morao ic u sklj ligu ili cekat eventualno razvij situacije u sarajevu ili mozda tuzla cityu posto jedini oni imaju para da ga dovedu (ako izuzemo Zrinski)..

Sve u svemu ne ulazeci u to da li je ispao pakas ili ne, Fedja bi ispao teska budala da nije otisao...
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

ZauvijekSamoVelez
Kontakt:

Post Postao/la ZauvijekSamoVelez » 02 jun 2022, 11:38

Victor je napisao/la:
02 jun 2022, 11:14

Cisto sa sportske strane Fedja je izvukao maksimum maksimuma..da se ne lazemo finale je dobijeno naguzove jer vrlo lako se moglo desit da pretrpe katastrofu.

U lgii velez je veci dio sezone bio blize dnu nego vrhu..pa na kraju krajeva i podnio je bio ostavku

Tesko je ocekivati neki uspjeh u Evropi, a igracki kadar veleza je u najmanji ruku summjiv..pogotovo ako se desi svi odlasci o kojima se prica...

Da me ne napadnu velezovci sad, znam da ce bit pojacanja al cisto sumnjam da mozete dovesti 6/7 dobrih od cega bar 2 top igraca koji ce grantirati borbu za vrh..to tesko da moze i Sarajevo sa najvecm budzetom

Ne znam stvarno sta je trebao...ostati jos pola godine i kad ispadne iz evrope i u ligi ne napravi nista..da onda ode? Samo sto tad ponude sarajeva vise ne bi bilo, pa bi morao ic u sklj ligu ili cekat eventualno razvij situacije u sarajevu ili mozda tuzla cityu posto jedini oni imaju para da ga dovedu (ako izuzemo Zrinski)..

Sve u svemu ne ulazeci u to da li je ispao pakas ili ne, Fedja bi ispao teska budala da nije otisao...
Velezu nije ni potrebno 6-7 novih igraca vec 2 kapitalca i jos 2 koji ce biti dobre zamjene i budzet je bio i vise nego dovoljan da se to ostvari.

To da se u ligi ne bi napravilo nista je cudna pretpostavka, formirana ekipa koja ce se prosiriti sa pravim pojacanjima je itekako sposobna za vrh tabele. Mozes isto tako reci da je mogao napraviti iskorak pa otici preko grane u ekipu sa 10x vecim ambicijama od bilo kojeg premijerligasa, to sada mozemo samo nagadjati.

Niko ne zamjeri Fedji sto je otisao, njegova zelja njegova odluka sve ok. Nacin na koji je otisao...e to je drugi par cipela.

marun90
Kontakt:

Post Postao/la marun90 » 02 jun 2022, 11:47

Nas je dudic alex ferguson...

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 jun 2022, 11:51

slika

Dobrodošao Feđa :bih:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 02 jun 2022, 11:58

ZauvijekSamoVelez je napisao/la:
02 jun 2022, 11:38
Victor je napisao/la:
02 jun 2022, 11:14

Velezu nije ni potrebno 6-7 novih igraca vec 2 kapitalca i jos 2 koji ce biti dobre zamjene i budzet je bio i vise nego dovoljan da se to ostvari.

To da se u ligi ne bi napravilo nista je cudna pretpostavka, formirana ekipa koja ce se prosiriti sa pravim pojacanjima je itekako sposobna za vrh tabele. Mozes isto tako reci da je mogao napraviti iskorak pa otici preko grane u ekipu sa 10x vecim ambicijama od bilo kojeg premijerligasa, to sada mozemo samo nagadjati.

Niko ne zamjeri Fedji sto je otisao, njegova zelja njegova odluka sve ok. Nacin na koji je otisao...e to je drugi par cipela.
Vidi mozda neko osovoji sa velezom iduce sezone, ne zelim da kazem da ce velez bit losiji, to zavisi od pojacanja..al hocu rec da je fedja ocigledno uradio sta je mogao i to je to

Evo isrkeno mi reci, da nije trofjea kupa da li smatras da bi ako se uzmu u obzir ocekivanja, ova sezona bila za zaborav?

Moje misljenje je da velez ne moze u tako kratkom
roku napraviti ekipu koja ce se boriti za vrh..trebace tu dosta vremena i ulganja i pravilnog biranja igraca..sarajevo sa tanom nije moglo preko noci tako da cisto sumnjam da to velez moze. Ruku na srce ova ekipa je bas limitirana ako se gledaju najvece visine i borba za vrh...sto su dokazali i igrama ove sezone. Fedja nije ocigledno htio da nakon loseg starta ode kao popisan, a prilika koju je dobio u sarajevu se ne dobija svaki dan...Mada opet kazem moje misljenje ne mora znacit da sam upravu

To da li je su.pak ispo ..sa navijacke strsne mozda i jeste ali ne bih ulazio u to
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 02 jun 2022, 12:10

Nadolazeca sezona top 2, ako ode Jakirovic velike su sanse da u prvoj godini osvoji titulu.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 02 jun 2022, 12:12

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
02 jun 2022, 12:10
Nadolazeca sezona top 2, ako ode Jakirovic velike su sanse da u prvoj godini osvoji titulu.
Naredna sezona ce biti u znaku Tuzla City,sad kad Azmir odrijesi kesu pa dovede top pojačanja :kafa:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, hamzaTM87, Hrammm1921, laszlo, MostarReds22, Mostarska, NeSamSafetee, riki46 i 36 gostiju.