FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovu sezonu izboriti Europu složiti igrački kadar mislim da mora biti cilj ove sezone. Tek od iduće zaganjati titulu i pokušati uzeti kup. Ne treba odmah stavljati visoke ciljeve nakon ovakve sezone.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kanurić
Dal
Kobiljar
Oremuš
Eto i Bodul, nakon što brat reče o njemu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Ma sumnjam da ce se bodulu produzit ugovor. Lik je neradnik teski haha
Dobro si, Lazić, Mujakić, Trako i Ševelj su sasvim dovoljni za narednu sezonu.
@Foux87, kakva crna Evropa, napasti titulu od prvog kola nove sezone.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Imaš par stranica prije šta je rekao o igranju za nas. Mada sam ga ja najviše "mirisao" od svih gore nabrojanih.
Sportski direktor Sarajeva najavio je i velike promjene u ekipi.
“Opredjeljenje FK Sarajevo je da ima kontinuitet u svemu. Siguran sam da nećemo u narednom periodu mijenjati trenera. Kakva god da je situacija, izlazak u Evropu je minimalan cilj. Sezona će biti turbulentna sa dosta promjena, bit će dosta promjena u igračkom kadru, sa šefom stručnog štaba sastavljat ćemo novu ekipu. Neće biti nikome lako, ni Dudiću. Dolazi poslije neuspješne sezone, očekuju svi da će biti dosta promjena. Moramo biti strpljivi”, dodao je sportski direktor Sarajeva.
“Opredjeljenje FK Sarajevo je da ima kontinuitet u svemu. Siguran sam da nećemo u narednom periodu mijenjati trenera. Kakva god da je situacija, izlazak u Evropu je minimalan cilj. Sezona će biti turbulentna sa dosta promjena, bit će dosta promjena u igračkom kadru, sa šefom stručnog štaba sastavljat ćemo novu ekipu. Neće biti nikome lako, ni Dudiću. Dolazi poslije neuspješne sezone, očekuju svi da će biti dosta promjena. Moramo biti strpljivi”, dodao je sportski direktor Sarajeva.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znaci, dobrodosao Dzankovicu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ti bolje znaš od njega? Dobar si

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Jel vrijeme da se otjera Dudic? A i mogli smo dovest mrtvace poput Susica... One starohane otjerat a okrenut se djeci, dodat ih ekipi, NE MOZE NISTA PREKO NOCI... Gladni smo rezultata ali treba biti strpljiv i raditi na duge staze
Sve mi znamo.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Normalno. Hadžić je uvijek to potencirao i ima dobru viziju sklapanja ekipe. Bit će on i Dudić odličan tandem.
Sada slijedi rješavanje igračke križaljke, nikome ne treba produžiti ugovor, iako i Cmiljanić i Lazić imaju sve potrebno da budu u rosteru, ali su stranci, a na njihovim pozicijama imaš dobre igrače sa našim pasošem. Nakon toga rješit se škarta, najmanje 5 igrača, i još u slučaju dobrih ponuda prodati nekog (Đokanović pod moranje),priključiti u potpunosti prvoj ekipi Sahinovića, Jovaševića, Ramića, Traku, Hodžića. I ostalo popuniti kvalitetnim igračima a ostanu bekovske pozicije, veznjak, oba krila i špic.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nemam pojma sta da napisem pametno...
Uglavnom, sretno Dudicu!
Obradujte nas konacno bilo cime jer smo predugo u crnjaku. Sad si nas trener, mi cemo svakako doci na tribine i dati maksimalnu podrsku.
Volim te Saraj'vo!
Uglavnom, sretno Dudicu!
Obradujte nas konacno bilo cime jer smo predugo u crnjaku. Sad si nas trener, mi cemo svakako doci na tribine i dati maksimalnu podrsku.
Volim te Saraj'vo!
Iskreno se nadam, ne zato sto zelim dobro ili lose velezu vec zato sto bi to za nas bio veliki poraz
Do smrti odani!

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Realno, liga je takva da je sasvim normalno ocekivati titulu svake godine ali ako ne krenemo onako kako smo mi (navijaci) zamislili oplest cemo po Dudicu.
Tako smo otjerali 3 trenera u godini dana a nista se nije promjenilo. Mozda sam ja nerealan trenutno ali bih ga pustio ugovor do kraja, pa sta bude, jedino ako bude nekih besmislenih izjava i odluka, ali pustiti covjeka da radi svoj posao i dat mu vremena da se pokaze.
Tako smo otjerali 3 trenera u godini dana a nista se nije promjenilo. Mozda sam ja nerealan trenutno ali bih ga pustio ugovor do kraja, pa sta bude, jedino ako bude nekih besmislenih izjava i odluka, ali pustiti covjeka da radi svoj posao i dat mu vremena da se pokaze.
Sve mi znamo.
- ElCartel11
- Kontakt:
O kakvom porazu je riječ?
Dizete Kodru u nebesa ko da je Guardiola lik. A nista specialno do sad on nije napravio.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ali je zato Dudić napravio nešto specijalno do sadaElCartel11 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 15:57O kakvom porazu je riječ?
Dizete Kodru u nebesa ko da je Guardiola lik. A nista specialno do sad on nije napravio.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Evo počelo je s Burekovićem

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], HordeSaSjevera, nedimmmm1337, THEC, Vutra i 23 gosta.