Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nakon što su pregovori uspješno kompletirani, Dudić je potpisao ugovor na dvije godine uz opciju produženja na još jednu, a potom se u izjavi za zvaničnu stranicu kluba osvrnuo na razloge svoga dolaska, očekivanja koja ima od sebe, ali i razloge zbog kojih je rukovodstvu kluba tokom pregovora predložio opciju 2 + 1.
Dudić kaže da je to uradio jer želi da svojim da svojim radom, zalaganjem i rezultatima zaradi novi ugovor.
"Uz sklapanje ugovora prvi sam kao prijedlog dao ovu opciju 2 + 1, jer ne želim to da radim, da uzimam pare i ležim, već želim da zaradim novi ugovor, a isto tako i oko dogovaranja odlazne klauzule vrlo smo se lako dogovorili, jer jednostavno ja želim ovdje da napravimo rezultat i ono što jedino znam je da današnjim dolaskom, koliko god tu radio, radit ću onako da se nikad ne kajem kada odem, a tako sam i dosad radio. Neću sigurno podleći nikakvom pritisku, već ću raditi onako kako ja smatram da je najispravnije za mene, a i za klub", poručio je Dudić.
"Zahvaljujem se ljudima u FK Sarajevo što su me izabrali, što sam ja postao taj izbor i nadam se da ću opravdati njihovo povjerenje", zaključuje novi trener Sarajeva.
Bravo Feđa
Pravi Sarajlija
Nisi ti slucajno s Hanom se zabavljao
Dudić kaže da je to uradio jer želi da svojim da svojim radom, zalaganjem i rezultatima zaradi novi ugovor.
"Uz sklapanje ugovora prvi sam kao prijedlog dao ovu opciju 2 + 1, jer ne želim to da radim, da uzimam pare i ležim, već želim da zaradim novi ugovor, a isto tako i oko dogovaranja odlazne klauzule vrlo smo se lako dogovorili, jer jednostavno ja želim ovdje da napravimo rezultat i ono što jedino znam je da današnjim dolaskom, koliko god tu radio, radit ću onako da se nikad ne kajem kada odem, a tako sam i dosad radio. Neću sigurno podleći nikakvom pritisku, već ću raditi onako kako ja smatram da je najispravnije za mene, a i za klub", poručio je Dudić.
"Zahvaljujem se ljudima u FK Sarajevo što su me izabrali, što sam ja postao taj izbor i nadam se da ću opravdati njihovo povjerenje", zaključuje novi trener Sarajeva.
Bravo Feđa
Pravi Sarajlija
Nisi ti slucajno s Hanom se zabavljao
FK Torpedo/Sarajevo je od prvog dana rezimski klubsvrakino1921 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 17:42Mi smo 47' prvu sezonu prve savezne lige Yuge igrali jedini iz voljene BiHOnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 16:37Je li istina da je Zeljeznicar cetiri puta ispadao iz prve lige ?
I onda su po naređenju Beograda napravili od Torpeda i Milicionera F.K.Sarajevo i po naređenju od istih uzeli nam 8 igraca i prebacili u F.K.Sarajevo
Od tog udarca smo se uz tesku borbu radnicku i veliku ljubav prema klubu oporavili i vratili se u prvu saveznu ligu tek 1954 god.
Zato smo mi jaci i od rezima i od ratova
A Velez, Zeljo, Celik i Sloboda su golemi klubovi

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Pa i Kodru se ispunila želja da bude trener Sarajeva( kao i svim ostalim što dolaze iz Veleža), on je svoj cilj ostvario.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 02 jun 2022, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako je brate mojOnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 17:46FK Torpedo/Sarajevo je od prvog dana rezimski klubsvrakino1921 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 17:42Mi smo 47' prvu sezonu prve savezne lige Yuge igrali jedini iz voljene BiHOnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 16:37Je li istina da je Zeljeznicar cetiri puta ispadao iz prve lige ?
I onda su po naređenju Beograda napravili od Torpeda i Milicionera F.K.Sarajevo i po naređenju od istih uzeli nam 8 igraca i prebacili u F.K.Sarajevo
Od tog udarca smo se uz tesku borbu radnicku i veliku ljubav prema klubu oporavili i vratili se u prvu saveznu ligu tek 1954 god.
Zato smo mi jaci i od rezima i od ratova
A Velez, Zeljo, Celik i Sloboda su golemi klubovi![]()
-
- Kontakt:
Od toga ovaj put nema nista.
Dudic je rekao da nece podleci pritisku,Hadzic kaze da ce imati potpunu podrsku svih clanova uprave i da sigurno nece ni pomisliti da ga smjene u skorije vrijeme.Zato je i dobio ugovor na 2 god+1 umjesto Vasoski pola godine i Sablic godina.
Navijaci isto vjerujem da su ovaj put dosli malo sebi i shvatili da apsolutno nije do trenera vec do igraca.Dudic je vec neko vrijeme bio zelja dosta navijaca i sigurno ga oni normalni nece tjerati.Ja mu citavu sljedecu sezonu necu A reci jer sam se i sam uvjerio da je do manekena.Ko zna,mozda bi Sablic i Vasoski bili ok kod nas da imamo ok i normalne igrace(cast pojedincima) i da je pritisak bio manji
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 jun 2022, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dokle li je Diglišić? Haman da mu senat još nije odobrio ulaganje u posrnulog giganta? Ili čeka trenutak da dobije veću poresku olakšicu?
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Valjda mu nećete psovat djecu i majku kao zadnju na Kosevu . Dobar trener samo ako ga krenete kao sto ste svakog puknut će , Husref je mogao to izdržat jer je takva osoba a Fele nije sigurno . Smanjite pritisak njemu i igračima i možda nešto napravi , u protivnom samo još jedan prolaznik u sezoni .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jun 2022, 17:57Od toga ovaj put nema nista.
Dudic je rekao da nece podleci pritisku,Hadzic kaze da ce imati potpunu podrsku svih clanova uprave i da sigurno nece ni pomisliti da ga smjene u skorije vrijeme.Zato je i dobio ugovor na 2 god+1 umjesto Vasoski pola godine i Sablic godina.
Navijaci isto vjerujem da su ovaj put dosli malo sebi i shvatili da apsolutno nije do trenera vec do igraca.Dudic je vec neko vrijeme zelja dosta navijaca bio i sigurno ga oni normalni nece tjerati.Ja mu citavu sljedecu sezonu necu A reci jer sam se i sam uvjerio da je do manekena.Ko zna,mozda bi Sablic i Vasoski bili ok kod nas da imamo ok i normalne igrace(cast pojedincima)
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ne sumnjam. Isto tako je klasa iznad Dudica kao trener.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
To ne možemo nikom garantovati, ali potrudit ćemo se da ima mir bar 3 kola...opalaopala je napisao/la: ↑02 jun 2022, 18:03Valjda mu nećete psovat djecu i majku kao zadnju na Kosevu . Dobar trener samo ako ga krenete kao sto ste svakog puknut će , Husref je mogao to izdržat jer je takva osoba a Fele nije sigurno . Smanjite pritisak njemu i igračima i možda nešto napravi , u protivnom samo još jedan prolaznik u sezoni .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jun 2022, 17:57Od toga ovaj put nema nista.
Navijaci isto vjerujem da su ovaj put dosli malo sebi i shvatili da apsolutno nije do trenera vec do igraca.Dudic je vec neko vrijeme zelja dosta navijaca bio i sigurno ga oni normalni nece tjerati.Ja mu citavu sljedecu sezonu necu A reci jer sam se i sam uvjerio da je do manekena.Ko zna,mozda bi Sablic i Vasoski bili ok kod nas da imamo ok i normalne igrace(cast pojedincima)
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Auuu jesmo ligu trigerovali dovođenjem Dudića, pa ovo je iznad svih očekivanja. Ima li vas još da kažete svoja predviđanja koliko će ostati na klupi?
Pa ovo je predobro!
Sarajevo u zadnjih 8 godina ima trofeja koliko nisu uspjeli prikupiti željezničar, Velež, Čelik, Sloboda i evo npr. Borac zajedno. A svi šatro golemi
Naravno da će doći nama čim mu namignemo. Izvinjavam se što kvarim pjena parti, sad možete nastaviti. 

Sarajevo u zadnjih 8 godina ima trofeja koliko nisu uspjeli prikupiti željezničar, Velež, Čelik, Sloboda i evo npr. Borac zajedno. A svi šatro golemi

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Jel se ovo gasi postojeci FK Velez? Tj.hoce li prvenstvo igrati UG Velez ili Velez doo?
#samoČelik
Naime, FK Velež je dogovorio dolazak Dženisa Ćosića na poziciju sportskog direktora kluba.
Mostarci sada moraju da traže novog kormilara i njegove pomoćnike, a po našim informacijama novi strateg tima iz Mostara mogao bi biti Darko Maletić.

Mostarci sada moraju da traže novog kormilara i njegove pomoćnike, a po našim informacijama novi strateg tima iz Mostara mogao bi biti Darko Maletić.

Tzv. radioaktivni humor.
Doduše, manje humor, više radioaktivni.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Otkud Zube, pa on je isto prošli put "pobjegao" iz Veleža i ostavio funkciju šefa omladinskog pogona Veleža kad ga je Musemic zovnuo u Tuzlu da mu bude pomocnik.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Furamo se na vas i vi ćelavca vratili

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaMiljacka je napisao/la: ↑02 jun 2022, 19:11Auuu jesmo ligu trigerovali dovođenjem Dudića, pa ovo je iznad svih očekivanja. Ima li vas još da kažete svoja predviđanja koliko će ostati na klupi?Pa ovo je predobro!
Sarajevo u zadnjih 8 godina ima trofeja koliko nisu uspjeli prikupiti željezničar, Velež, Čelik, Sloboda i evo npr. Borac zajedno. A svi šatro golemiNaravno da će doći nama čim mu namignemo. Izvinjavam se što kvarim pjena parti, sad možete nastaviti.
![]()
Nastavljamo
-
- Kontakt:
Jedan je Bosanski Dinamosvrakino1921 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 19:56HvalaMiljacka je napisao/la: ↑02 jun 2022, 19:11Auuu jesmo ligu trigerovali dovođenjem Dudića, pa ovo je iznad svih očekivanja. Ima li vas još da kažete svoja predviđanja koliko će ostati na klupi?Pa ovo je predobro!
Sarajevo u zadnjih 8 godina ima trofeja koliko nisu uspjeli prikupiti željezničar, Velež, Čelik, Sloboda i evo npr. Borac zajedno. A svi šatro golemiNaravno da će doći nama čim mu namignemo. Izvinjavam se što kvarim pjena parti, sad možete nastaviti.
![]()
Nastavljamo

I Mostarske kiše kao da su stale
Pitanje je na mjestu?
Ako je tvoj odgovor pokusaj vrijedjanja, a jeste, to dovoljno govori o tebi.
Ako ima ko upuceniji oko ovog clanka na portalu i izmjena statuta neka objasni, ako zeli, naravno?
Jel zamisao ova.
Pravno lice UG Velez osniva novo pravno lice Velez doo, preko kojeg ce obavljati poslovanje, zakljucivati ugovore sa igracima i sve druge vidove "fudbalskog biznisa". U tom slucaju imamo dva pravna lica, jer Velez doo postaje novi subjekt prava i fakticki imamo paralelno dva pravna lica, a samim time i dva kluba.
Dakle, pitanje je, sa kojim od ova dva pravna lica nastupate u sistemu takmicenja? Kod licenciranja i ostalih postupaka, cije finasijske izvjestaje dostavljate savezu?
#samoČelik
Hadzija je nogiran pa vracen,Ćosa je sam bio otišao na poziv drugog kluba.Espiritosanto je napisao/la: ↑02 jun 2022, 19:55Furamo se na vas i vi ćelavca vratili![]()
Helem nejs drago mi je da ste Šošu rasteletili zasluzio je ,danas sam bas pisao za to da mu trebate dovest nekoga da ne radi sve momak sam,sretno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.