Muhamed Subašić
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Muhamed Subašić
Znaci nije nigdje otisao Subasic?
Ma de rekao sam skoro na jednoj temi da je to suplja i Olimpica i njegovog menadzera da mu dignu cijenu on je prosjecan igrac u Premijer Ligi i iskreno gledao sam ga nista posebno nije pokazao .. prosjecan igrac... i sad dosao iz laktasa u Olimpic i sad odjednom Njemacka liga ... I gol za repku vise slucajnost nego realnost... Vidjet cete da ce zavrsiti negdje u Rusiji , Azerbejdzanu , Kazahstanu gdje i jest realnost za igrace iz nase lige... Kakva crna Borusija 

>>No body likes us but we dont care<<
Evo odmah samo reci gdje
Schalke,Bayern,Dortmund,HsV svi zeljno iscekuju tog dragulja,nema veze sto su dvije lijeve...ipak zna njemacjki jezik i to ce biti glavni adut potencijalnog kupca.

1921-2011
Subašića (lijevaka) nećeš baš poniziti ako kažeš da ima 2 lijeve noge.Esii TM87 je napisao/la:Evo odmah samo reci gdjeSchalke,Bayern,Dortmund,HsV svi zeljno iscekuju tog dragulja,nema veze sto su dvije lijeve...ipak zna njemacjki jezik i to ce biti glavni adut potencijalnog kupca.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Salihovic ima tri lijeve.i sve tri funkcionisu kako treba.Barem se niko nije do sad pozalio.RiNo je napisao/la:Subašića (lijevaka) nećeš baš poniziti ako kažeš da ima 2 lijeve noge.Esii TM87 je napisao/la:Evo odmah samo reci gdjeSchalke,Bayern,Dortmund,HsV svi zeljno iscekuju tog dragulja,nema veze sto su dvije lijeve...ipak zna njemacjki jezik i to ce biti glavni adut potencijalnog kupca.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da igra u Zelji nebi se moglo ostati od ovih nekih - necemo ih imenovati
- koliko bi ga hvalili. To bi se analiziralo i crtalo kako je Subasic svjetska klasa, sa odrazom od dva metra i koracima brzim kao srna 

Sumnjiv si mi nesto s tom "trecom lijevom", burazeru...harishp je napisao/la:Salihovic ima tri lijeve.i sve tri funkcionisu kako treba.Barem se niko nije do sad pozalio.RiNo je napisao/la:Subašića (lijevaka) nećeš baš poniziti ako kažeš da ima 2 lijeve noge.Esii TM87 je napisao/la:Evo odmah samo reci gdjeSchalke,Bayern,Dortmund,HsV svi zeljno iscekuju tog dragulja,nema veze sto su dvije lijeve...ipak zna njemacjki jezik i to ce biti glavni adut potencijalnog kupca.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
@dreamer kod mene lijeva sluzi samo za cenife. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
RiNo je napisao/la:Subašića (lijevaka) nećeš baš poniziti ako kažeš da ima 2 lijeve noge.Esii TM87 je napisao/la:Evo odmah samo reci gdjeSchalke,Bayern,Dortmund,HsV svi zeljno iscekuju tog dragulja,nema veze sto su dvije lijeve...ipak zna njemacjki jezik i to ce biti glavni adut potencijalnog kupca.

No da ima i desnu evo "zivi" dokaz. Mosjtorski.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Buduci Carlos za 2-3 godine ce ostvarit transfer ko se nemoze zamisliti za odbrambenog ... veliki je ovo potencijal 

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ako pocne sutra u prvih 11 protiv Mehika bice mu pravo ebeno, Dos Santos ce teroror non-stop vrsiti na njemu
Sretno Subasa, zaustavi malo kafeno **** i pokazi pljuvatorima na ovom forumu sta je Krajisko srce, kako se igra za repku

Sretno Subasa, zaustavi malo kafeno **** i pokazi pljuvatorima na ovom forumu sta je Krajisko srce, kako se igra za repku

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
polahko sa tim 'kafeno ****' ba nisu oni ilegalni imigranti u bih nego u americi..neprave s tim bosnjacima stetu..ja se nadam da ce ovaj momak pocet pa da vidimo kako se nosi sa vrhunskim igracima...ako se pokaze nema razloga da nepocne i protiv rumunije pa abd sto prije razguzla iz ove nase kuruz lige...mislim da ce dos santos ipak igrati lijevo a barera iz westhema na subasicevoj strani ali opet...
Imao je extra sut, steta sto nije poceo od prve minute protiv Mexa...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Ma nece mene niko da slusa...Pape odlaziSemPer_fi je napisao/la:Imao je extra sut, steta sto nije poceo od prve minute protiv Mexa...

Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
ima muda
ima glavu
sigurno ćemo u budućnosti imati i lijevog i desnog beka u ligi petice
ima glavu
Sigurno jos momak ima osjecaj i za gol , stvarno je klasazare je napisao/la:ima muda
ima glavu

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Principatus
- Kontakt:
Dva nastupa je imao u A reprezentaciji (da ne racunam onaj protiv Poljske gdje je igrao stopera), i stvarno je bio dobar. Lulic jeste veoma brz i to ga spasava pozadi, ali se cesce vidi, da to jednostavno nije njegova pozicija. Subasic mi tu djeluje sigurniji, zna kako se na tom mjestu igra. Uz to je hladan, siguran u sebe, zna pokrenuti igru naprijed. Steta sto nije igrao bar jedno poluvrijeme. Ja bih ga protiv Rumunije postavio pozadi, a Lulica naprijed.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma meni nekako nije siguran Subasic za prve postave jer ga nisam do sad vidio kako se ponasa u odbrani.Imao je sad protiv Mexa dobrih ofanzivnih akcija ali nije bio na iskusenju u odbrani.Steta sto mu poluvrijeme nije dao Safet
pape ga je morao stavit od pocetka da vidi mozeli se na njega oslonut...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.