Premijer liga BiH - aktuelno
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad kad i Brandao osvane na Kosevu
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
8 godina je baš mjera

Malo li je.

Slobodu sam stavio jer je klub sa historijom, tradicijom i navijačima, baš kao i svi navedeni.
Neka pati kome smeta

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
E ovo boli
“Moj životni san je da budem trener Sarajeva. Vjerujem da će se on jednog dana i ostvariti”, kazao je Dudić
“Moj životni san je da budem trener Sarajeva. Vjerujem da će se on jednog dana i ostvariti”, kazao je Dudić
Miljacka je napisao/la: ↑02 jun 2022, 23:198 godina je baš mjeraMože i 10 ako baš hoćeš da zaokružiš, nije problem. Dok samo dvije godine nisu baš neko mjerilo. Osam godina je prošlo od početka dominacije FK Sarajeva u bh. fudbalu, pa sam zbog toga našao taj uzorak i naveo kako je zbog toga apsolutno logično da ako će neko ići negdje u našu ligu to je u FK Sarajevo. Klub koji uz željezničar i Zrinjski ima najviše titula i klub koji ima najviše kupova, klub koji je ujedno i najbolji na vječnoj tabeli naše lige, te bh. klub koji ima najviše evropskih utakmica itd. itd. O finansijskim mogućnostima neću ni govoriti.
Malo li je.![]()
Slobodu sam stavio jer je klub sa historijom, tradicijom i navijačima, baš kao i svi navedeni.
Neka pati kome smeta![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Al kad god se Vanja aka Zip zaigra na forumu pokusavajuci proturiti svoj humor, FK Sarajevo nayebe. Pogledajmo to i ovaj put 
Zamisli da smo rekli stvarno da smo Bayern, ne bi se moglo ostati od navijaca najdominantnijeg kluba na balkanu

Zamisli da smo rekli stvarno da smo Bayern, ne bi se moglo ostati od navijaca najdominantnijeg kluba na balkanu

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 02 jun 2022, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ma kakav Bayern, stremimo ds budemo Real, ne zadovoljavamo se sa nizerazrednim klubovima poput DinamaVanja8 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 22:48Ma jaa,vas Inter prozvao niste vi...nekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jun 2022, 22:39Al cega se to sjetilo, sami sebe prozvati bh DinamomEspiritosanto je napisao/la: ↑02 jun 2022, 22:33
Kad vas nije Dinamo tužio neće ni nas Bajern divovi naši, najdominantniji na balkanu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemojte nas ljutiti,jeste da ste Bayern,ali uzcemo vam i Hasica ako nastavite![]()
![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Svi pratimo koga ce Salihamidzic, pardon Cosic da dovede za trenera...killafrommanilla je napisao/la: ↑02 jun 2022, 23:25Al kad god se Vanja aka Zip zaigra na forumu pokusavajuci proturiti svoj humor, FK Sarajevo nayebe. Pogledajmo to i ovaj put
Zamisli da smo rekli stvarno da smo Bayern, ne bi se moglo ostati od navijaca najdominantnijeg kluba na balkanu![]()

Pobrisali su to sa instagrama, tako da više nisu najdominantniji. Sve ok.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 23:28Svi pratimo koga ce Salihamidzic, pardon Cosic da dovede za trenera...killafrommanilla je napisao/la: ↑02 jun 2022, 23:25Al kad god se Vanja aka Zip zaigra na forumu pokusavajuci proturiti svoj humor, FK Sarajevo nayebe. Pogledajmo to i ovaj put
Zamisli da smo rekli stvarno da smo Bayern, ne bi se moglo ostati od navijaca najdominantnijeg kluba na balkanu![]()
![]()
![]()

Kad osvojite 6 trofeja za 7 godina možda i kažete, ko znakillafrommanilla je napisao/la: ↑02 jun 2022, 23:25Al kad god se Vanja aka Zip zaigra na forumu pokusavajuci proturiti svoj humor, FK Sarajevo nayebe. Pogledajmo to i ovaj put

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Dobro je ljudi , hajmo spustiti tenzije , ipak smo u dobrim odnosima

-
- Kontakt:
Ili kad nam kuravela bude CEOMiljacka je napisao/la: ↑02 jun 2022, 23:32Kad osvojite 6 trofeja za 7 godina možda i kažete, ko znakillafrommanilla je napisao/la: ↑02 jun 2022, 23:25Al kad god se Vanja aka Zip zaigra na forumu pokusavajuci proturiti svoj humor, FK Sarajevo nayebe. Pogledajmo to i ovaj put
![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Džaba kuravela za CEO ako nema 6 trofeja za 7 godinakillafrommanilla je napisao/la: ↑03 jun 2022, 00:04Ili kad nam kuravela bude CEOMiljacka je napisao/la: ↑02 jun 2022, 23:32Kad osvojite 6 trofeja za 7 godina možda i kažete, ko znakillafrommanilla je napisao/la: ↑02 jun 2022, 23:25Al kad god se Vanja aka Zip zaigra na forumu pokusavajuci proturiti svoj humor, FK Sarajevo nayebe. Pogledajmo to i ovaj put
![]()
![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- feniksptica
- Kontakt:
Je l se racuna trofej 1. lige FBiH ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
On se vraća u Brazil;zbog žene,igrat ce tamo za neki klub...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Bez zayebancije sad, koje pare lupate u klub trebali ste imat bar dvije titule više i bar dva kupa više, i prošle sezone bar Evropu nekako. I sami ste svjesni toga.
Ti si naša ljubav jedina!
Ti znas da je kuravela? Prvo ocima je negumo gledat jer je od malena zeljovac al to da je kuravela i slicno ne provaljuj se beze. Ima dvoje djece,skolovana,vazda bila pametana i najbolja na skolovanju od srednje do faksa.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 jun 2022, 00:04Ili kad nam kuravela bude CEOMiljacka je napisao/la: ↑02 jun 2022, 23:32Kad osvojite 6 trofeja za 7 godina možda i kažete, ko znakillafrommanilla je napisao/la: ↑02 jun 2022, 23:25Al kad god se Vanja aka Zip zaigra na forumu pokusavajuci proturiti svoj humor, FK Sarajevo nayebe. Pogledajmo to i ovaj put
![]()
![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ajla } Sabrinazagor1987 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 00:21Ti znas da je kuravela? Prvo ocima je negumo gledat jer je od malena zeljovac al to da je kuravela i slicno ne provaljuj se beze. Ima dvoje djece,skolovana,vazda bila pametana i najbolja na skolovanju od srednje do faksa.
Ajlin CV :
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 03 jun 2022, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
zagor, ima li ko kod vas da nije Zeljovac na vrhu te piramidezagor1987 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 00:21Ti znas da je kuravela? Prvo ocima je negumo gledat jer je od malena zeljovac al to da je kuravela i slicno ne provaljuj se beze. Ima dvoje djece,skolovana,vazda bila pametana i najbolja na skolovanju od srednje do faksa.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Trenutno korisnika/ca: obagol, supervizor i 20 gostiju.