Ne možeš se osloniti na mali broj stopera, 4 su taman.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma jok
treba nam samo 11 igrača i to je to

1946
Nisam ja to nikad ni reako. ali ima dobru platu + stranac ne vrijedi on to ako je na klupi. zato kazem ako on ostane mora i igrati sta bi lose bilo za Traku. ( ako ne bude 3-5-2)
-
- Kontakt:
Trazeci u arhivi svoje pametne postove (nije ih puno, naravno), nailazim na neke bas simpaticne, duhovite i do suza smijesne postove.
Ako se neko bude ljutio, izbrisat cu. Evo No.1
Postao/la Historicar » 08 maj 2021, 00:38
bordobijeli je napisao/la: ↑08 maj 2021, 00:32
Ma nema se sta traziti krivac, SD je vec otisao ako se ne uzme titula trener je sljedeci i to je tako. Al treba otvoriti samo malo oci i vidjeti kakvu su nam skuhali hapicu vlastodržci iz rs-a i to se ne smije gurati pod tepih.
Ako ne osvojimo titulu, Vinko završava ozbiljnu trenersku karijeru bar na nekoliko narednih godina, samo budala ce uzeti trenera koji je prokockao +13 sa polusezone.Emir Hadžić ce naredni posao imati u Moštrama ili Stupčanici, ne vjerujem ni da bi ga Mušija uzeo za sportskog direktora.
Ako se neko bude ljutio, izbrisat cu. Evo No.1
Postao/la Historicar » 08 maj 2021, 00:38
bordobijeli je napisao/la: ↑08 maj 2021, 00:32
Ma nema se sta traziti krivac, SD je vec otisao ako se ne uzme titula trener je sljedeci i to je tako. Al treba otvoriti samo malo oci i vidjeti kakvu su nam skuhali hapicu vlastodržci iz rs-a i to se ne smije gurati pod tepih.
Ako ne osvojimo titulu, Vinko završava ozbiljnu trenersku karijeru bar na nekoliko narednih godina, samo budala ce uzeti trenera koji je prokockao +13 sa polusezone.Emir Hadžić ce naredni posao imati u Moštrama ili Stupčanici, ne vjerujem ni da bi ga Mušija uzeo za sportskog direktora.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- siroliver69
- Kontakt:
Sreca je Dudicu što je c. hinja tu, dok je njega i ljigave mu face, od mene je miran, a cini mi se i od vecine.
Dudic mi djeluje posteno i spremno za rad, pa cemo vidjeti domet.
Dudic mi djeluje posteno i spremno za rad, pa cemo vidjeti domet.
Zaljučak N1 intervjua sa Feđom vezano za igrače. Do prozivke minimalno 1 igrač (12.6), a ukupno dolazak 5-6 igrača. Također je rekao da je preveliki igrački kadar te je realno za očekivati za odlazak bar 8-9 igrača uključujući ove danas.
edit: Potvrdio je da postoji kontakt sa igračem Veleža kojem ističe ugovor, te da se i prije pregovaralo sa tim igračem. (H.O.)
edit: Potvrdio je da postoji kontakt sa igračem Veleža kojem ističe ugovor, te da se i prije pregovaralo sa tim igračem. (H.O.)
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Aferim na pjesmu u spomen našeg Vedran, ali vala mogao je to uraditi i sa nekim drugim stihom pa da ne bude ovo "vazda spreman za svoj dom"...Šmeki na kamenjarski fašistički slogan
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- napoleon72
- Kontakt:
Ma Sejo je sarajlija 1/1, nije sigurno nista slicno imao na umu, cisto je radi rime i ritma ispalo tako.
Pjesma odlicna, moze se pustat na Kosevu komotno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma ne sumnjam ja u dobre namjere Seje, al eto potrefilo se...trebao mu je neko to provući 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Veze ja nemam šta su oni pokušali ovom pjesmom. Hvala za ideju, ali je žestok promašaj realizacija pjesme, ništa ni s čim.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Izgleda da se pokušalo kritikovati huliganstvo. Eto, na prvu meni to tako šmeki.
Ovaj dio:
Bože s neba, kol'ko spreja treba duša jedna nemirna?
Dok nam piše te grafite "Pravda za Vedrana"
Glogov kolac, od hrasta lijes...
I da ne navodim dalje.
Ovaj dio:
Bože s neba, kol'ko spreja treba duša jedna nemirna?
Dok nam piše te grafite "Pravda za Vedrana"
Glogov kolac, od hrasta lijes...
I da ne navodim dalje.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
+1izdzezveubrazil je napisao/la: ↑03 jun 2022, 18:40Veze ja nemam šta su oni pokušali ovom pjesmom. Hvala za ideju, ali je žestok promašaj realizacija pjesme, ništa ni s čim.
- ElCartel11
- Kontakt:
"Hebibovic, Velkoski, Kanuric, Palic i Ahmetovic zavrsili svoje epizode sa FK Sarajevom".
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
De ba, jel se zayebavas?ElCartel11 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 19:25"Hebibovic, Velkoski, Kanuric, Palic i Ahmetovic zavrsili svoje epizode sa FK Sarajevom".
-
- Kontakt:
Zajebava, jer kad pišu mediji ovakve stvari, pisat će "završili svoje epizode u FK Sarajevo", odnosno "završili svoje epizode u Fudbalskom klubu Sarajevo".Benko123 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 19:27De ba, jel se zayebavas?ElCartel11 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 19:25"Hebibovic, Velkoski, Kanuric, Palic i Ahmetovic zavrsili svoje epizode sa FK Sarajevom".
Kad ispred imena kluba stoji prefiks FK, onda se ime ne mijenja kroz padeže, dakle nema FK Sarajevom, FK Sarajeva i slično.
Pišem ovo, jer 99,99% medija barem u ovoj stvari ne griješi, a samim tim se da vidjeti da ovo nije preuzeto od medija. Doduše, fale i afrikati

Mozda su završili epizode,al nisu filmElCartel11 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 19:25"Hebibovic, Velkoski, Kanuric, Palic i Ahmetovic zavrsili svoje epizode sa FK Sarajevom".

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: amypitar, crnehorde, Google Adsense [Bot], mnon46, nedimmmm1337, PeppermintSA, perodeformero, Seipronto i 109 gostiju.