Ne možeš se osloniti na mali broj stopera, 4 su taman.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma jok
treba nam samo 11 igrača i to je to

1946
Nisam ja to nikad ni reako. ali ima dobru platu + stranac ne vrijedi on to ako je na klupi. zato kazem ako on ostane mora i igrati sta bi lose bilo za Traku. ( ako ne bude 3-5-2)
-
- Kontakt:
Trazeci u arhivi svoje pametne postove (nije ih puno, naravno), nailazim na neke bas simpaticne, duhovite i do suza smijesne postove.
Ako se neko bude ljutio, izbrisat cu. Evo No.1
Postao/la Historicar » 08 maj 2021, 00:38
bordobijeli je napisao/la: ↑08 maj 2021, 00:32
Ma nema se sta traziti krivac, SD je vec otisao ako se ne uzme titula trener je sljedeci i to je tako. Al treba otvoriti samo malo oci i vidjeti kakvu su nam skuhali hapicu vlastodržci iz rs-a i to se ne smije gurati pod tepih.
Ako ne osvojimo titulu, Vinko završava ozbiljnu trenersku karijeru bar na nekoliko narednih godina, samo budala ce uzeti trenera koji je prokockao +13 sa polusezone.Emir Hadžić ce naredni posao imati u Moštrama ili Stupčanici, ne vjerujem ni da bi ga Mušija uzeo za sportskog direktora.
Ako se neko bude ljutio, izbrisat cu. Evo No.1
Postao/la Historicar » 08 maj 2021, 00:38
bordobijeli je napisao/la: ↑08 maj 2021, 00:32
Ma nema se sta traziti krivac, SD je vec otisao ako se ne uzme titula trener je sljedeci i to je tako. Al treba otvoriti samo malo oci i vidjeti kakvu su nam skuhali hapicu vlastodržci iz rs-a i to se ne smije gurati pod tepih.
Ako ne osvojimo titulu, Vinko završava ozbiljnu trenersku karijeru bar na nekoliko narednih godina, samo budala ce uzeti trenera koji je prokockao +13 sa polusezone.Emir Hadžić ce naredni posao imati u Moštrama ili Stupčanici, ne vjerujem ni da bi ga Mušija uzeo za sportskog direktora.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- siroliver69
- Kontakt:
Sreca je Dudicu što je c. hinja tu, dok je njega i ljigave mu face, od mene je miran, a cini mi se i od vecine.
Dudic mi djeluje posteno i spremno za rad, pa cemo vidjeti domet.
Dudic mi djeluje posteno i spremno za rad, pa cemo vidjeti domet.
Zaljučak N1 intervjua sa Feđom vezano za igrače. Do prozivke minimalno 1 igrač (12.6), a ukupno dolazak 5-6 igrača. Također je rekao da je preveliki igrački kadar te je realno za očekivati za odlazak bar 8-9 igrača uključujući ove danas.
edit: Potvrdio je da postoji kontakt sa igračem Veleža kojem ističe ugovor, te da se i prije pregovaralo sa tim igračem. (H.O.)
edit: Potvrdio je da postoji kontakt sa igračem Veleža kojem ističe ugovor, te da se i prije pregovaralo sa tim igračem. (H.O.)
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Aferim na pjesmu u spomen našeg Vedran, ali vala mogao je to uraditi i sa nekim drugim stihom pa da ne bude ovo "vazda spreman za svoj dom"...Šmeki na kamenjarski fašistički slogan
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- napoleon72
- Kontakt:
Ma Sejo je sarajlija 1/1, nije sigurno nista slicno imao na umu, cisto je radi rime i ritma ispalo tako.
Pjesma odlicna, moze se pustat na Kosevu komotno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Ma ne sumnjam ja u dobre namjere Seje, al eto potrefilo se...trebao mu je neko to provući 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Veze ja nemam šta su oni pokušali ovom pjesmom. Hvala za ideju, ali je žestok promašaj realizacija pjesme, ništa ni s čim.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Izgleda da se pokušalo kritikovati huliganstvo. Eto, na prvu meni to tako šmeki.
Ovaj dio:
Bože s neba, kol'ko spreja treba duša jedna nemirna?
Dok nam piše te grafite "Pravda za Vedrana"
Glogov kolac, od hrasta lijes...
I da ne navodim dalje.
Ovaj dio:
Bože s neba, kol'ko spreja treba duša jedna nemirna?
Dok nam piše te grafite "Pravda za Vedrana"
Glogov kolac, od hrasta lijes...
I da ne navodim dalje.
+1izdzezveubrazil je napisao/la: ↑03 jun 2022, 18:40Veze ja nemam šta su oni pokušali ovom pjesmom. Hvala za ideju, ali je žestok promašaj realizacija pjesme, ništa ni s čim.
- ElCartel11
- Kontakt:
"Hebibovic, Velkoski, Kanuric, Palic i Ahmetovic zavrsili svoje epizode sa FK Sarajevom".
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
De ba, jel se zayebavas?ElCartel11 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 19:25"Hebibovic, Velkoski, Kanuric, Palic i Ahmetovic zavrsili svoje epizode sa FK Sarajevom".
-
- Kontakt:
Zajebava, jer kad pišu mediji ovakve stvari, pisat će "završili svoje epizode u FK Sarajevo", odnosno "završili svoje epizode u Fudbalskom klubu Sarajevo".Benko123 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 19:27De ba, jel se zayebavas?ElCartel11 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 19:25"Hebibovic, Velkoski, Kanuric, Palic i Ahmetovic zavrsili svoje epizode sa FK Sarajevom".
Kad ispred imena kluba stoji prefiks FK, onda se ime ne mijenja kroz padeže, dakle nema FK Sarajevom, FK Sarajeva i slično.
Pišem ovo, jer 99,99% medija barem u ovoj stvari ne griješi, a samim tim se da vidjeti da ovo nije preuzeto od medija. Doduše, fale i afrikati

Mozda su završili epizode,al nisu filmElCartel11 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 19:25"Hebibovic, Velkoski, Kanuric, Palic i Ahmetovic zavrsili svoje epizode sa FK Sarajevom".

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, supervizor, Tatamata1946 i 61 gost.