Jos pure pitarcicu da nas stignete.. Mi da smo duzni 20miliona mi imamo Grbavicu i pomocni. A vama kad ovaj tozovac digne sidro i ostavi konjske plate skontat ces kako se ide u kantonalnu za godinu. A zivi bili pa vidjeli i to kroz 2 godine.Miljacka je napisao/la: ↑03 jun 2022, 18:38Zato se vama niko nije posrao u ćejf. Vi ste zacrtali sredinu tabele i tu ste i završili. Lijepo je vidjeti da živite u realnosti i da napokon znate gdje vam je mjesto.JugJugJug je napisao/la: ↑03 jun 2022, 18:30Ovi Velezovci nisu ni svjesni koliko su se posrali u cejf pitarima. Bili ubijedjeni u titulu, kup, a da ne pricam za evropu.
Sad kao kuliraju Dudic dosao, odlaze igraci za koje su oni odlucili da ne valjaju..sve super. Kad im je bilo najsladje vi ste im ga zabili.
Niko vas nigdje i ne spominje, postali ste totalno nebitan faktor u ligi i jedino što vam je preostalo je ako možete da uberete neku pobjedu na derbiju, da slavite zubandane, rođendane kluba i naravno neuspjehe Sarajeva. Apsolutno mi je, kao navijaču Sarajeva, ljepše vidjeti Velež, Tuzlu, Borac i bilo koji drugi klub u vrhu umjesto vas.
Vec se nesto dizete a muda ste svoja pojeli sto vas izjeba Velez i to na penale. Uvalili najvise para u ligi i nema ni evrope? Ko garantuje ovu sezonu da nece doci Bodul 2 i Cmilja 2. Ma dosta je vama sto vam Hebib,Dupovac i Merso imaju jos po godinu ugovor i zvjerka Krste

A mi kad se dignemo ti bar znas kako vas ispisamo za par godina da nas opet 10 godina ne mozete stici. I ovakvi vas bubamo sa Zecom bez koljena.