Premijer liga BiH - aktuelno

RedBlue
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la RedBlue » 05 jun 2022, 17:12

miky_hz je napisao/la:
05 jun 2022, 17:05
Sigurno je da je veliki izazov raditi u velikom klubu kao što je Borac iz Banjaluke. To je Republika Srpska, naš narod i znam da je klub sa velikom tradicijom kojeg ljudi obožavaju. To je uređena zemlja i Borac želi da vrati titulu u Republiku Srpsku, što je meni bitno'', kazao je Lalatović.
Poceo je vec sa nacionalizmom je.bo ga otac drogirani.
Sve je tacno rekao, osim ovo uredjena zemlja. ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jun 2022, 17:20

RedBlue je napisao/la:
05 jun 2022, 17:12
miky_hz je napisao/la:
Sigurno je da je veliki izazov raditi u velikom klubu kao što je Borac iz Banjaluke. To je Republika Srpska, naš narod i znam da je klub sa velikom tradicijom kojeg ljudi obožavaju. To je uređena zemlja i Borac želi da vrati titulu u Republiku Srpsku, što je meni bitno'', kazao je Lalatović.
I kakve to veze ima sa sportom?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 05 jun 2022, 17:26

RedBlue je napisao/la:
05 jun 2022, 17:12
miky_hz je napisao/la:

Mozda misli na poljoprivredu u eresu

Prezivi li Lalat istok a da se ne pobije evo glavu :rol:

(Kada bude gostovao na Koševu)
Ti si naša ljubav jedina!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 05 jun 2022, 17:30

Ovaj četnik je fino krenuo širiti nacionalizam, ako ovako nastavi mogli bi mudžahidi dočekati i autobus sa igračima Borca na Kupresu.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 05 jun 2022, 17:40

fudbalfudbal je napisao/la:
05 jun 2022, 16:48
Tristan je napisao/la:
05 jun 2022, 16:22
zagor1987 je napisao/la:
05 jun 2022, 16:08

Skoro na svakoj tekmi inace nebi evrope vidjeli. Eto u kupu i odlucujucoj tekmi za juniore dva penala vam svire a nije ni jedan bio,pa yo je odron da juniorima namjestas,al vratice vam se sve sa kamatama,izivljavace se nad Bojcem svi samo dok ode ovaj ker
Ti znas da u toj utakmici za juniorsku titulu nije bio penal, a nisi ni vidio snimak.

Joj Tristane Bog te vidio, nema koga niste povalili ove sezone, jest taman bi ti sa Milojevicem i Bosnjakom vidio Evropu, pa vasi su pisali postove stid me koliko je postalo ofirno :rol:
Konkretno ga pitam, dajte snimak tog penala pa da vidimo.

A i **** to povaljivanje, ako nas vec guraju nek svirnu neki penal ili crveni protivniku. Ovako navlace neke aute i faule na sredini, sta Borac ima od toga. Samo stvaraju kontraefekat.

Ove sezone 3 crvena protivnicima (svi zasluzeni) i 2 penala za Borac za cijelu sezonu.

Kad nas budu gurali kao Zvezdu (penal po utakmici) onda cu reci, evo ga, to je to. Od auta nemamo nista.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 05 jun 2022, 17:40

1921boy je napisao/la:
05 jun 2022, 17:30
Ovaj četnik je fino krenuo širiti nacionalizam, ako ovako nastavi mogli bi mudžahidi dočekati i autobus sa igračima Borca na Kupresu.
Dobili su Lešinari batine od Manijaci i opet ce abd dobit. Nazalost ce biti opet kradze u ligi sve dok ovaj Cetnik Vico u Vlast. Ako ode završi Borac opet skros dolje gdje su inace uvijek bili i nebi nikad vidjeli Evropu...

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 05 jun 2022, 17:43

Kmecanje i prijetnje u predsezoni. Novi nivo. :mrgreen:
A Lalat nije ni poceo. :kafa:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 jun 2022, 17:59

Tristan je napisao/la:
05 jun 2022, 17:40
fudbalfudbal je napisao/la:
05 jun 2022, 16:48
Tristan je napisao/la:
05 jun 2022, 16:22

Ti znas da u toj utakmici za juniorsku titulu nije bio penal, a nisi ni vidio snimak.

Joj Tristane Bog te vidio, nema koga niste povalili ove sezone, jest taman bi ti sa Milojevicem i Bosnjakom vidio Evropu, pa vasi su pisali postove stid me koliko je postalo ofirno :rol:
Konkretno ga pitam, dajte snimak tog penala pa da vidimo.

A i **** to povaljivanje, ako nas vec guraju nek svirnu neki penal ili crveni protivniku. Ovako navlace neke aute i faule na sredini, sta Borac ima od toga. Samo stvaraju kontraefekat.

Ove sezone 3 crvena protivnicima (svi zasluzeni) i 2 penala za Borac za cijelu sezonu.

Kad nas budu gurali kao Zvezdu (penal po utakmici) onda cu reci, evo ga, to je to. Od auta nemamo nista.
Ajde nemoj se nervirat ne guraju vas. Zv3zdu manje guraju od vas,protiv vas nije moguce igrat od svih lakrdija jednostavno previse ofirno,mada svi timovi lige su to osjetili na svojoj kozi i svi su gle cuda protiv Borca se zalili al bukvalno svi,to nikad prije nisam vidio da se svi timovi zale na jedan tim bas cudno. Sta ce vam penal,dovoljno je da se napravi da je slijep kad igrac rukom u 11 skida loptu rukom ono hladno kao kosarku da igra. Vi realno sa normalnim sudjenjem il blago da vas favorizuje sudija nemate sta trazit protiv 99 posto timova u Ligi toliko ste dobri

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 05 jun 2022, 18:08

Jeste rukom na 2:0 u 94oj minuti, sigurno bi taj penal i gol promijenili krajnji ishod. Sto ga ne bi svirao da je vidio, taman da se opere od prethode pljacke.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 05 jun 2022, 18:17

Najmanje su bitni penali u ovom kontekstu. Tendencija suđenja se najbolje vidi na kriteriju suđenja u polju tj. prekršajima. Ukratko sve što se ne svira kao faul igračima Borca svira se drugoj ekipi, i sve što je faul za Borac to nije drugima. O kriteriju kartona ne treba ni pričati dovoljno je vidjeti statistiku. Takva opstrukcija protivnika u ovakvoj izjednačenoj ligi, dovela je samo prosječnu ekipu Borca prvo do titule, pa sada do trećeg mjesta.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 05 jun 2022, 18:20

Ulazimo u novu sezonu a navijači borca još uvijek vjeruju da su sve tekme odradili pošteno.

E golemo.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 jun 2022, 18:33

@tristan kako vas bolan ne guraju,pa svaki klub koji igra narednu utakmicu s Borcem ima sigurno 2,3 najbolja igraca suspendovana.Onda da ne pricamo o faulovima.Borcevi igraci imaju jedva 5 prekrsaja po utakmici.To je nemoguce.Protivnici cim mrko pogledaju Borceve igrace dobijaju zuti karton.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 05 jun 2022, 18:35

jasta je napisao/la:
05 jun 2022, 18:17
Najmanje su bitni penali u ovom kontekstu. Tendencija suđenja se najbolje vidi na kriteriju suđenja u polju tj. prekršajima. Ukratko sve što se ne svira kao faul igračima Borca svira se drugoj ekipi, i sve što je faul za Borac to nije drugima. O kriteriju kartona ne treba ni pričati dovoljno je vidjeti statistiku. Takva opstrukcija protivnika u ovakvoj izjednačenoj ligi, dovela je samo prosječnu ekipu Borca prvo do titule, pa sada do trećeg mjesta.
Ja sam vise za penal i crveni karton u prvih 20 minuta, pa da se onda igra bez opstrukcije. Ovako ne ide, i mi i vi nezadovoljni.

Kakva prosjecna ekipa kod titule? Vranjes, Zakaric, Zilkic, Lukic, Jovanovic, Coric, pa i Brtan (igrac sa najvise pretrcanih kilometara po utakmici mozda u cijeloj ligi), Pavlovic sjajno branio itd.
-13 ne moze stici ekipa koja je prosjecna da je Infantino licno gura.
Ove sezone jesmo prosjek, kao i sve ekipe osim Zrinjskog.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 jun 2022, 18:37

DamirT je napisao/la:
05 jun 2022, 18:33
@tristan kako vas bolan ne guraju,pa svaki klub koji igra narednu utakmicu s Borcem ima sigurno 2,3 najbolja igraca suspendovana.Onda da ne pricamo o faulovima.Borcevi igraci imaju jedva 5 prekrsaja po utakmici.To je nemoguce.Protivnici cim mrko pogledaju Borceve igrace dobijaju zuti karton.
Al protiv Zrinjskog 1 faul naspram 20000000 fulova Zrinjskog,sto rece Jakirovic mi smo gruba ekipa,kakva je ono lakrdija bila mislim da ona statistika faulova nije zapamcena od kada je lige

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 jun 2022, 18:40

Tristan je napisao/la:
05 jun 2022, 18:35
jasta je napisao/la:
Ja sam vise za penal i crveni karton u prvih 20 minuta, pa da se onda igra bez opstrukcije. Ovako ne ide, i mi i vi nezadovoljni.

Kakva prosjecna ekipa kod titule? Vranjes, Zakaric, Zilkic, Lukic, Jovanovic, Coric, pa i Brtan (igrac sa najvise pretrcanih kilometara po utakmici mozda u cijeloj ligi), Pavlovic sjajno branio itd.
Vidio si da moze. Te sezone svaka ekipa se zalila nakon tekme sa vama Siroki,Zrinjski,Radnik itd jednostavno morali ste bit sampioni,sad da vidimo Vicinu politiku mora bosnjacki klub bit prvak,nadam se opet sudijskim lakrdijama jer je to valjda poenta a ne fudbal. Moguce da Sisoju namjeste sad titulu jer je previse miran od kako je usao u savez. Inace ppsto ocekujes te kartone mora Vico i Bojac dat malo guze i hrvatima i bosnjacima inace nista mu od ostanka u savezu,vidjecemo sljedece sezone sta je trgocao

Jugjesamojedan
Kontakt:

Post Postao/la Jugjesamojedan » 05 jun 2022, 18:42

AMAR AMAR OSIM OSIM
Tačno sam ljubomoran na rođene

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 jun 2022, 18:43

Lalatovic je obicna slina od trenera. Dajem mu fore do nove godine.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 05 jun 2022, 18:45

zagor1987 je napisao/la:
05 jun 2022, 18:40
Tristan je napisao/la:
jasta je napisao/la:

Vidio si da moze. Te sezone svaka ekipa se zalila nakon tekme sa vama Siroki,Zrinjski,Radnik itd jednostavno morali ste bit sampioni,sad da vidimo Vicinu politiku mora bosnjacki klub bit prvak,nadam se opet sudijskim lakrdijama jer je to valjda poenta a ne fudbal. Moguce da Sisoju namjeste sad titulu jer je previse miran od kako je usao u savez. Inace ppsto ocekujes te kartone mora Vico i Bojac dat malo guze i hrvatima i bosnjacima inace nista mu od ostanka u savezu,vidjecemo sljedece sezone sta je trgocao
Mozda i vama namjeste, kao onaj prekid prvenstva. Tu vam Vico nije smetao.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 jun 2022, 18:50

Tristan je napisao/la:
05 jun 2022, 18:45
zagor1987 je napisao/la:
05 jun 2022, 18:40
Tristan je napisao/la:

Mozda i vama namjeste, kao onaj prekid prvenstva. Tu vam Vico nije smetao.
Kao sto je Amar Osim rekao to nije uradjeno zbog Sarajeva vec zbog Borca,al opet kazem ti ne pita se on tu sve sad je red na Tuzlu,a one tamo sezone dok Lalatovic uigra ekipu doce red na vas. Da je Borac bio na 6 tom mjestu i da se borio za evropu nikad se nebi prekinulo svjestan si i ti toga. Vama nisu namjestili titulu i pomagali da dodjete do iste vec su bukvalno klubovima otimali,prijetili,izbacivali iz liga zbog reflektora haha a sad moze i bez reflektora,mada bice lijepo gledat kad se svi budu izivljavali na malom politickom prcijom zvanom Borac
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 05 jun 2022, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 05 jun 2022, 18:51

Tristan je napisao/la:
jasta je napisao/la:

Jedno su imena drugo je igra.

26:3 Borac vs Zrinjski
11:25 Tuzla vs Borac

Mnogi bi pristali na penal u prvoj minuti a da se poslije normalno sudi. Oba ova navedena meča navlačilo se dok se nije navuklo. Oba završila 1:1. Nije se moglo više.
Ako si ikad išta igrao znaš šta znači kad te sudija ovako kasapi. Da budem potpuno pošten, niste navukli, gdje niste morali.

I još nešto, najviše kartonirane ekipe su vaši konkurenti.

Malo li je i previše.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jurisicduska, Proximic, samoFKS, sarajevo19461987, TefalTava i 38 gostiju.