Vidio da je trenutno bitno samo da si crnac.
NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2021/22
Vidio da je trenutno bitno samo da si crnac.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Druze ti si najavljivao i metlu nakon prve utakmice. Ni 5% se nije napisalo stvari koliko ste vi nakoj G1
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma realno biće ovo duga serija, ako gsw uzme sljedeću sudije će šiljiti za Boston g4 ko što se sinoć za GSW. Dobar odgovor GSW mentalno u trećoj četvrtini jer se vidjelo u prvom poluvremenu da nisu nikad bili u sličnoj situaciji (da gube poslije g1 i da ih nije sinoć baš najbolje krenulo).
Boston ide kuci sa brejkom a prica kao da su Warriorsi vec osvojili. To sto su oni uzeli u blowoutu ne znaci nista. Poraz je poraz, bio 1 razlike ili 20, cak je i onaj od 20 manje bolan i ne ubija psiholoski kao sto moze ovaj od 1, gdje ekipa ili jedan igrac moze pasti zbog loseg posjeda, suta, izgubljene lopte itd.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Imao sam nekih obaveza pa nisam mogao pisati i citati sta se pisalo dalje, pa sad unazad čitam redom i da vidim sta se pisalo u vezi tekme itd. Buraz, problem u svemu tome što ti zamišljaš je taj što su napisao da je lite verzija ADa, to je poređenje niđe veze vjeruj mi. AD se igra košarke, Timelord je drvo u napadu buraz i to jos veće od Goberta. Dobar je u odbrani i trebao si ga nazvati pravim imenom, a to je lite verzija Goberta. To kako ko izgleda i koji raspon ruku ima nije bitno kad gledamo ko je kakav tip igrača. Pa imaš KDa koji više liči Gobertu nego nekom SG/SF a lik igra kao Jordan. Ne možeš gledati fizički izgled i nesto tako izjaviti. Pa evo pogledaj Draymonda koliko je visok i kako izgleda, mogao bi biti tip igrača Edwardsa ali nije. Robwill je dobar odbranbeni igrac i to niko ne osporava, ali u napadu je lik drvo koje kupi lobove i sad za sad je to to, i za to mi ne treba da gledam 100 tekmi, već su mi kao što kažeš dovoljne 2,5 utakmica. I da jos jednom ponovim, da ne bude zabune jer ne bih se raspravljao. Timelord je lite verzija Goberta, i ako se malo popravi u napadu može biti All Star igrač zahvaljujući svojom odbranom, slično kao i Gobert, on nikad neće biti ni D od Davisa, jednostavno nije taj tip igrača, jednostavno igraju različitu košarku. Kao sto neko reče, isto kao da poredimo Ben Wallacea i Garnetta jbt.emir18 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:57Vidi slažem se u svemu što si napisao, ja govorim o budućnosti, sadašnjost je takva da nije ni u top10, ko je gledao Bubble, vidio je koliko je rupa bilo ispod obruča, gdje je Bam pravio Theisa G League igračem, ove godine to nije bio slučaj, rekao sam da je 5 igrač ekipe, evo u finalu je već imao 4 bloka, a uzmimo u obzir da nije 100% ni blizu.Belmin6 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:48Drug napravio si od RobW drugog ili treceg igraca Celticsa.
Sigurno da je odlican igrac, da ga je Udoka odlicno uklopio i izvukao ono najbolje iz njega.
Ali realno taj momak može biti samo dobar role player. Vidjet cemo kroz karijeru, ali mislim da ako ikada bude prvi C neke ekipe, ta ekipa nece biti neki favorit za vrh lige.
Slažem se da neće biti nikad druga opcija šampionske ekipe, ali ako Gobert može biti All star ne vidim zašto ne bi Rob mogao biti.
Jer ovdje se priča kao da Rob samo čeka lob i ništa drugo ne radi, a to što rabija Zone i otvara prostor je nešto što se podcjenje, svaki igrač u ovoj ekipi Bostona je podjednako bitan cim jedan izostane osjeti se, to je kompaktna cjelina, ono što fali Robu to nakodnadi Al i obrnuto.
Primjetio sam da si mlad dečko, i da se puno oslanjas na statse i Highlightse, vjeruj nije samo u pitanju izgled i raspon ruku kad porediš dva igrača.
Ps. A sad da vidim sta ste pisali jutros
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Boston koji je takav home team ide kući sa brejkom, pa Heat ih uzeo u closeout gm6 kući i sad neko treba da se boji
Giannis i Fear the Deer su na pecanju, ne znam šta se sekiras toliko
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
@Tracy3Mcgrady
Problem je sto on, ili par njih, zbog znacaja koji Williams ima na igru Bostona, preuvelicavaju njegove kvalitete. Tu je Shaq dobro rekao za nekog igraca, ne sjecam se tacno kojeg: "Trejduj ga u Detroit i neces vise nikada cuti za njega". Lik se savrseno uklapa u ovu ekipu Bostona kojoj od centra treba samo da igra odbranu i da skace i bude peta opcija u petorci. Da ga ubacis u neku ekipu koja zahtjeva od njega da bude nosioc, e onda bi vidio sve njegove mane.
Meni je stvarno presmijesno porediti ga, ne sa onim elitnim centrima, nego i sa ovim ispod tog nivoa tipa Adebayo koji pegla odlicnu odbranu i ima 18/10 u prosjeku ili Aytona koji lagano moze biti druga ili treca opcija u odlicnoj ekipi. Meni se npr. daleko vise svidja i Jarret Allen, ali ajde, tu mozemo debatovati da li sam subjektivan ili ne.
Zahvalan igrac koji ima ugovor u skladu sa kvalitetom. Taj ugovor bi uzelo 30/30 ekipa, ali da ne pretjerujemo trpajuci ga u top 10 centara ili u buducih top 5.
Problem je sto on, ili par njih, zbog znacaja koji Williams ima na igru Bostona, preuvelicavaju njegove kvalitete. Tu je Shaq dobro rekao za nekog igraca, ne sjecam se tacno kojeg: "Trejduj ga u Detroit i neces vise nikada cuti za njega". Lik se savrseno uklapa u ovu ekipu Bostona kojoj od centra treba samo da igra odbranu i da skace i bude peta opcija u petorci. Da ga ubacis u neku ekipu koja zahtjeva od njega da bude nosioc, e onda bi vidio sve njegove mane.
Meni je stvarno presmijesno porediti ga, ne sa onim elitnim centrima, nego i sa ovim ispod tog nivoa tipa Adebayo koji pegla odlicnu odbranu i ima 18/10 u prosjeku ili Aytona koji lagano moze biti druga ili treca opcija u odlicnoj ekipi. Meni se npr. daleko vise svidja i Jarret Allen, ali ajde, tu mozemo debatovati da li sam subjektivan ili ne.
Zahvalan igrac koji ima ugovor u skladu sa kvalitetom. Taj ugovor bi uzelo 30/30 ekipa, ali da ne pretjerujemo trpajuci ga u top 10 centara ili u buducih top 5.
Hoće li Mike Breen početi sa prenosima tekmi
Citao sam da ga je korona dobro pogodila.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ja sam rekao boston u 6 znaci 4-2, opcenito se gluposti pisu na osnovu jedne tekme, milvoki dobio game 1 protiv Bostona pisalo je sve i svasta, Miami dobio game 1 pisalo se sve i svasta, opcenito samo se gleda da Boston izgubi pa se pise sve i svasta
Samo opusteno idemo u game 3 pa cemo vidjeti sta ce se pisati dalje
Smart, Brown i Tatum su se prilagođavali odbrani Miamia i Milwaukee pogotovo poslije nekih choke partije a ne poslije ove sinoć. Problem je što se u ranim fazama serije to sporije dešava i zato sam i ja iznenađen pobjedom u Game 1. Očekujem da će sljedeća biti na loptu a zadnja BO i lagano pobjeda Bostona.
dscile je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:27@Tracy3Mcgrady
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Strasno sta se liku dopusta. Jos svaku odluku sudija kometarise i pravi majmunolike grimase. Zasluzi dvocifren broj tehnickih po mecu.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Najvise voli ici na oci.TheChief je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:37Jos hoce namjerno da povrijedi protivnika.
I sinoc mu oprostise iskljucenje.
Golden State Referees
Mislim da njega cak ni Brokula ne voli.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
To je to o čemu pričam, i sto mi je za smetalo kad sam pročitao da Je lik lite verzija ADa. A Argument je bio ista veličina, isti wingspan, 70% procenti sa linije i dobra mehanika suta na treningu.dscile je napisao/la: ↑06 jun 2022, 15:27@Tracy3Mcgrady
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Bukvalno stalno ga kamerman prikazuje kako nešto priča sa sudijama, maše, prijeti. Lik se umislio da je neka bitna veličina a ne obični šljaker i maksimalno ga treba sankcionisat.
Vrhunac mi je bio onaj njegov hrvački zahvat gdje baca Granta na pod i Grant dobija ličnu
Zato ga ove iduce 2 u Bostonu treba namlatiti, pokazati gdje mu je mjesto, a ne dozvoliti da im uđe u glavu, lupaj ga kad god dobije lotpu, i bez lopte ga mrcvariti.dark44 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 19:28Bukvalno stalno ga kamerman prikazuje kako nešto priča sa sudijama, maše, prijeti. Lik se umislio da je neka bitna veličina a ne obični šljaker i maksimalno ga treba sankcionisat.
Vrhunac mi je bio onaj njegov hrvački zahvat gdje baca Granta na pod i Grant dobija ličnu![]()
Pustiti Smatra i Ala na njega, Theis bi isto mogao koji način prekršaj odraditi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.