Koji si ti glupan ....tersnakvadrat je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:18Ko je na dobitku ? Sarajevo s Dudicem ili Velez s Osimom ? Prebrojite titule, ide vam to.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Meni se cini 5 utakmica
Ali nije tesko imati niz bez poraza protiv Sarajeva, u tome su cak i ekipe iz Moldavije uspjele
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Na stranu titule, Osim je daleko bolji trener od Dudića (kojeg cijenim), ali i daleko skuplji, zahtjevnijitersnakvadrat je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:18Ko je na dobitku ? Sarajevo s Dudicem ili Velez s Osimom ? Prebrojite titule, ide vam to.
Ako ga Velež isprati finansijski, ići ce na titulu.
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Vi pitari ste posebna vrsta debila i kompleksasa. Pritisak, vruca stolica, istok i dovodite na klupu covjeka koji ima jedva 5 godina trenerskog staza. Znaci, nas kup moze biti puka slucajnost ali eto, vi ste najveci klub u drzavi dok taj manji klub dovodi najtrofejnijeg u historiji Premijer lige.
Zadnja izmjena: tersnakvadrat, dana/u 06 jun 2022, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
ma titulu hoce i Velez i Sarajevo ! Evropa je minimum za oba kluba sad Zrinjski ako ostavi Jakirovica i oni ce pucati visoko tu je uvijek Borac koji bez obzira kakav kadar imao mora igrati Evropu.. jos su doveli ne baš jeftinog trenera i oni ce ici na jedan od trofeja ne treba zaboraviti ni TC sa Azmirom kojem je Evropa uvijek minimum da se izbori .. Nikad zanimljiva sezona bi trebala biti i izgleda da ce biti nikad veca razlika izmedju ovih 5 ekipa i ovih dole 7 ! Al ima jos vremena da vidimo igracki kadar kod ostalih ekipa. Prvenstvo bi trebalo biti baš zanimljivo..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ispravio sam ti post.tersnakvadrat je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:33Vi shizopitari ste posebna vrsta debila i kompleksasa. Pritisak, vruca stolica, istok i dovodite na klupu covjeka koji ima jedva 5 godina trenerskog staza. Znaci, nas kup moze biti puka slucajnost ali eto, vi ste najveci klub u drzavi dok taj manji klub dovodi najtrofejnijeg u historiji Premijer lige.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Rekoh ti ja da ide Mema ko pomocnikkillafrommanilla je napisao/la: ↑05 jun 2022, 11:04Prema ovome sto ja znam, mislim da ce pomocnik biti Samir Merzic. 99% je sigurno da je Amar trener.
Nabijem ga na khurac al stavicu ga na avatar ne bi li naslutio neki ludi scenario u kojem ce funkcionisat on i Uprava![]()
Poznato je i ko će voditi Rođene sa Amarom Osimom na mjestu šefa stručnog štaba. Biće to Almir Memić, Avdo Kalajdžić i trener golmana Nenad Melher.
U narednim danima očekuje se odluka o tome ko će voditi brigu o kondicionom segmentu, te će sa još jednim pomoćnim trenerom biti kompletiran trenerski kadar Rođenih.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čemu ta mržnja prema Sarajevu, klubu i navijacima koji su uvijek bili maximalno korektni prema Veležu ponekad cak i na svoju stetu pored toliko dušmana koje imate.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:19Ne mozes to dvoje poredit nikako, mi smo Kodru kontaktirali dan nakon odlaska Fedje i on se zahvalio rekao kako ne zeli u BiH, dok ste vi Ovcinu vec smjestili na desnu stranu, zavrsen, Ajla ga zapratila na instagramu itd..
stručni štab 300godina svi zajednomiky_hz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:36Rekoh ti ja da ide Mema ko pomocnikkillafrommanilla je napisao/la: ↑05 jun 2022, 11:04Prema ovome sto ja znam, mislim da ce pomocnik biti Samir Merzic. 99% je sigurno da je Amar trener.
Nabijem ga na khurac al stavicu ga na avatar ne bi li naslutio neki ludi scenario u kojem ce funkcionisat on i Uprava![]()
![]()
Poznato je i ko će voditi Rođene sa Amarom Osimom na mjestu šefa stručnog štaba. Biće to Almir Memić, Avdo Kalajdžić i trener golmana Nenad Melher.
U narednim danima očekuje se odluka o tome ko će voditi brigu o kondicionom segmentu, te će sa još jednim pomoćnim trenerom biti kompletiran trenerski kadar Rođenih.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Only, što si toliko opterećen Sarajevom?
Napiši nekad nešto i za Velež yebo ga ti
Napiši nekad nešto i za Velež yebo ga ti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Amar ima isti broj osvojenih trofeja u Japanu ko Velez u BiH
Memic 60,Avdo 63,Melher 65 i Amar 54 godineDaidza8 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:38stručni štab 300godina svi zajednomiky_hz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:36Rekoh ti ja da ide Mema ko pomocnikkillafrommanilla je napisao/la: ↑05 jun 2022, 11:04
Prema ovome sto ja znam, mislim da ce pomocnik biti Samir Merzic. 99% je sigurno da je Amar trener.
![]()
U narednim danima očekuje se odluka o tome ko će voditi brigu o kondicionom segmentu, te će sa još jednim pomoćnim trenerom biti kompletiran trenerski kadar Rođenih.![]()
.Sigurno najstariji strucni stab u ovom trenutku u cijelom svijetu fudbala.Baš bi volio da to neko istrazi ali mislim da jeste
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako ga rodjeni budu uredno placali po dogovoru mogu se ocekivati velike stvari realno....ali ako zakoci oko para mogu se ocekivati i veliki belaji
to je Brko.
Covjek je satro Želju zbog para, a šta bi tek radio u drugom klubu.
Znaci da se njegova svota obezbjedi i pripremi, prvo to, pa onda ostalo
Covjek je satro Želju zbog para, a šta bi tek radio u drugom klubu.
Znaci da se njegova svota obezbjedi i pripremi, prvo to, pa onda ostalo
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Gdje u mom postu postoji osjecaj mrznje prema vama? Sarajevo gotivim najvise od svih klubova u PL nakon Veleza, imam gore dosta raje tako da ne stoji ti prica ako si na mene mislio da vas mrzim. Ovo iznad sto sam naveo je sve ono sto ste vi zamisljali i pisalisoe je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:38Čemu ta mržnja prema Sarajevu, klubu i navijacima koji su uvijek bili maximalno korektni prema Veležu ponekad cak i na svoju stetu pored toliko dušmana koje imate.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:19Ne mozes to dvoje poredit nikako, mi smo Kodru kontaktirali dan nakon odlaska Fedje i on se zahvalio rekao kako ne zeli u BiH, dok ste vi Ovcinu vec smjestili na desnu stranu, zavrsen, Ajla ga zapratila na instagramu itd..
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Nabijem ga na kitu odmah za Memića smiješnogmiky_hz je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:36Rekoh ti ja da ide Mema ko pomocnikkillafrommanilla je napisao/la: ↑05 jun 2022, 11:04Prema ovome sto ja znam, mislim da ce pomocnik biti Samir Merzic. 99% je sigurno da je Amar trener.
![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
https://www.bordovremeplov.ba/Klub/Utakmice?id=100
Tesko mi pada da jos uvijek imate tri pobjede vise u derbiju Bosne i Hercegovine
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Opet cete imati ligaskih naslova ko sloboda i sa brkom. Samo ce vas ostavit bez dinara.tersnakvadrat je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:18Ko je na dobitku ? Sarajevo s Dudicem ili Velez s Osimom ? Prebrojite titule, ide vam to.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ne samo ti nego i ovaj onlyleft bezveze stvarate neki umjetni antagonizam. Ko je bio u Zenici zna da nikakve mrznje nema između ova dva kluba tako da ovi koji kao provociraju po formu vjerovatno nisu ni bili na duelima ove dvije ekipe.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:44
Gdje u mom postu postoji osjecaj mrznje prema vama? Sarajevo gotivim najvise od svih klubova u PL nakon Veleza, imam gore dosta raje tako da ne stoji ti prica ako si na mene mislio da vas mrzim. Ovo iznad sto sam naveo je sve ono sto ste vi zamisljali i pisalisoe je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:38Čemu ta mržnja prema Sarajevu, klubu i navijacima koji su uvijek bili maximalno korektni prema Veležu ponekad cak i na svoju stetu pored toliko dušmana koje imate.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:19
Ne mozes to dvoje poredit nikako, mi smo Kodru kontaktirali dan nakon odlaska Fedje i on se zahvalio rekao kako ne zeli u BiH, dok ste vi Ovcinu vec smjestili na desnu stranu, zavrsen, Ajla ga zapratila na instagramu itd..
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 10 gostiju.