Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Za Slobodu bi bilo najbolje da dovedu Nemanju Miljanovića i da mu dadnu dvije sezone da u miru radi. Okrenuti se mlađim igračima i da budu kao što je Mladost DK bila do prošle sezone. Uz njihov omladinski pogon i bazen igrača koji imaju to bi bilo odlično po njih i po ligu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ja bi ostavio Spahica. on je dobar i mlad trener. zna sve mlade igrace Slobode i zna kako klub dise.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kakav Borac i Tatar,ne nasmijavajte sviju vam sa glupostima...Ovo je ravno onome kad su Fanima povezivali sa Borcem dok je bio u zivotnoj formi kod nas.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Miljanovic ili Spahic i sportski direktor Smajic. Najbolje rjesenje, trenutno.NisamInSajder je napisao/la: ↑06 jun 2022, 21:14Za Slobodu bi bilo najbolje da dovedu Nemanju Miljanovića i da mu dadnu dvije sezone da u miru radi. Okrenuti se mlađim igračima i da budu kao što je Mladost DK bila do prošle sezone. Uz njihov omladinski pogon i bazen igrača koji imaju to bi bilo odlično po njih i po ligu.
Volim tebe, više od sebe
Gospodin ipo za sve ostale.Sky9 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 21:05U Slobodu neka dođe Vinko Marinović, bar neko normalan u ligi...Suki46 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 21:01Stanje na temi redovno , ne zna se ko koga više zaj..... Da hoće Husref preuzeti Slobodu dobro bi bilo ili Baka, zanimljivosti radi. Borac će biti opasan ako dođu imena koja se spominju + trener ( i određeni ljudi van nogometnih terena) Također msm da će i Amar u Veležu dobar biti , iako je posljednji mandat u suštini veoma tanko prošao.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Avanti1926
- Kontakt:
Sloboda mi sa trenutnom situacijom djeluje kao idealan klub koji bi nasjeo na bravure Vlade Jagodića. 
Kao da je bitno jel Lalatovic trener Borca ili Jado Jagodic,ili hoce li im Tatar doci uli Vucenovic iz Zeljeznicara kad cr svakako osvojiti
- Tristan
- Kontakt:
Juce pises da ce Tuzla City osvojiti jer je red na Bosnjake. Koncentrisi se.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Ko je drmo kavez? Pavijane nemoj da se bojis,mi nismo NK Zrinjski,sljedeci put cemo da pitamo vas koga cemo da dovedemotersnakvadrat je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:33Vi pitari ste posebna vrsta debila i kompleksasa. Pritisak, vruca stolica, istok i dovodite na klupu covjeka koji ima jedva 5 godina trenerskog staza. Znaci, nas kup moze biti puka slucajnost ali eto, vi ste najveci klub u drzavi dok taj manji klub dovodi najtrofejnijeg u historiji Premijer lige.
Zavisi sta su dogovorili,al sisoje previse cuti tako da mislim da je njegov red. Uglavnom sta vas briga vi svakako imate fudbalski kvalitet koji ce vam k sudije i da poslije svake tekme protiv vas nastane skandal al vi to ocigledno volite. Mene stid kad nam svirnu greskom penal,il pobijedimo zbog neke sudijske lakrdije dok je vama to ponos,al dobro kako posijes tako ti i poraste,to je razlika sto cete za par godina biti u 2 ligi gdje vam je realno i mjesto
Bio jednom, i nikad više.Avanti1926 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 21:48Sloboda mi sa trenutnom situacijom djeluje kao idealan klub koji bi nasjeo na bravure Vlade Jagodića.![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Sta je bilo sa najavljenim pijacanjem Sarajeva (Ikic) sklonise inicijale, nacionalnost, godiste.
Jeli moguce da se neko toliko zajebaje sa ugledom kluba i objavljuje igraca a da jos ugovor nije potpisan?
Nije provokacija ali cudno pravo ovo brisanje podataka jos ako se desi da ne potpise bruka prava.
Jeli moguce da se neko toliko zajebaje sa ugledom kluba i objavljuje igraca a da jos ugovor nije potpisan?
Nije provokacija ali cudno pravo ovo brisanje podataka jos ako se desi da ne potpise bruka prava.
Odlican posao Veleza i vjerovatno u narednih par godina uzimaju titulu,Amar je trenercina ali i pohlepna debilcina zeljna para,u Zelji se sve pitao od cistacice do terena i zato nas je ojadio da cemo se tesko oporaviti od toga,u Velezu Amar Osim ne moze biti ono sto je u Zelji,dalje od terena nece vidjeti i tako da je to win win situacija..
Sto se tice trenerskog kvaliteta najbolji koji je hodao ovom ligom i koji ce hodati,tu mu nikd niko nece biti do koljena.
Sto se tice trenerskog kvaliteta najbolji koji je hodao ovom ligom i koji ce hodati,tu mu nikd niko nece biti do koljena.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
simonknows
- Kontakt:
Po pričama Vinko Marinović, a možda čak i Toni Karačić (ako ćemo se već bazirati na mlade igrače bolja mi je opcija on nego Miljanović).MostarskiSin je napisao/la: ↑06 jun 2022, 23:13Kakvo je stanje trenutno kod vas, ko vam je trener za sljedecu sezonu i hoce li biti ikakvih pojacanja? Nadam se da cete i vi biti jaci sljedece sezone pa da gori sve sljedece sezone.
Smajić ili Zeba će najvjerovatnije biti sportski direktor, a priča se i o remontu ekipe. Sve u svemu, po pričama bi trebali biti puno jači, samo da se obistine.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- svrakino1921
- Kontakt:
Kad Ivan Ikic zavrsi na kraju u Zelji