Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ikić i Ovčina po desnoj strani, možda Veleža 
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- LutakSutko
- Kontakt:
ostaje li iko u NK Duznici iz Zvornicke ulice?
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Niste ni nesto narocito inteligentni.zagor1987 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 22:12Ko je drmo kavez? Pavijane nemoj da se bojis,mi nismo NK Zrinjski,sljedeci put cemo da pitamo vas koga cemo da dovedemotersnakvadrat je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:33Vi pitari ste posebna vrsta debila i kompleksasa. Pritisak, vruca stolica, istok i dovodite na klupu covjeka koji ima jedva 5 godina trenerskog staza. Znaci, nas kup moze biti puka slucajnost ali eto, vi ste najveci klub u drzavi dok taj manji klub dovodi najtrofejnijeg u historiji Premijer lige.
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Da nije slucajno 2010.
Amar ubleha, lopov ovo ono a tresu im se gace svima
Pitarima najvise
Amar ubleha, lopov ovo ono a tresu im se gace svima
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Marko Vejinovic, Mathias Fanimo i Luka Capan i to je to sto se nas tice 
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ostavite i ostalima nestokillafrommanilla je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:21Marko Vejinovic, Mathias Fanimo i Luka Capan i to je to sto se nas tice![]()
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Evo ja obecavam da franu maglicu necemo dirattutankamon1905 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:55Ostavite i ostalima nestokillafrommanilla je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:21Marko Vejinovic, Mathias Fanimo i Luka Capan i to je to sto se nas tice![]()
![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Mislim da je slijedeća sezona najjaca od kad se igra , najvise ce se uložiti , Zrinja , Borac , Sarajevo , Tuzla i Velež bitnu ulogu sa ludim trenerima …
A željkanHeraklitMracni je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:57Mislim da je slijedeća sezona najjaca od kad se igra , najvise ce se uložiti , Zrinja , Borac , Sarajevo , Tuzla i Velež bitnu ulogu sa ludim trenerima …
- tutankamon1905
- Kontakt:
Najgore je kad se napalis na ove osrednje igrace pa zamislis da ce svaki kojeg dovedes eksplodirat kao ovi prosle sezone...killafrommanilla je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:57
Evo ja obecavam da franu maglicu necemo dirattutankamon1905 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:55Ostavite i ostalima nestokillafrommanilla je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:21Marko Vejinovic, Mathias Fanimo i Luka Capan i to je to sto se nas tice![]()
![]()
![]()
Zrinjskom trebaju bar 2-3 igraca koja bas vidno odskacu kvalitetom ako se misli ista ozbiljno gonjat u Europi..a ne da se ide na srecu
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Moze željo imat dobru seriju al sumnjam da se moze trenutno nositi čitavu sezonu sa ovim gore nabrojanim … Al eto mozda bude drugacije …Cokituki je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:01A željkanHeraklitMracni je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:57Mislim da je slijedeća sezona najjaca od kad se igra , najvise ce se uložiti , Zrinja , Borac , Sarajevo , Tuzla i Velež bitnu ulogu sa ludim trenerima …
Ma salim se ja željkana nema vec dobrih 12 dina evo usao u 13tu sablje mi. To je klub malo da smeta tu i tamo.HeraklitMracni je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:03Moze željo imat dobru seriju al sumnjam da se moze trenutno nositi čitavu sezonu sa ovim gore nabrojanim … Al eto mozda bude drugacije …Cokituki je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:01A željkanHeraklitMracni je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:57Mislim da je slijedeća sezona najjaca od kad se igra , najvise ce se uložiti , Zrinja , Borac , Sarajevo , Tuzla i Velež bitnu ulogu sa ludim trenerima …
Ne diraj u raneCokituki je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:01A željkanHeraklitMracni je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:57Mislim da je slijedeća sezona najjaca od kad se igra , najvise ce se uložiti , Zrinja , Borac , Sarajevo , Tuzla i Velež bitnu ulogu sa ludim trenerima …
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
A malo humora na topao i tmuran danVictor je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:23Ne diraj u raneCokituki je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:01A željkanHeraklitMracni je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:57Mislim da je slijedeća sezona najjaca od kad se igra , najvise ce se uložiti , Zrinja , Borac , Sarajevo , Tuzla i Velež bitnu ulogu sa ludim trenerima …citam prvi post kontam fkt jes jaka sezona a nas nidje..kad ti uleti
![]()
Nije ni cudo sto je Sarajevski sport kur.cu pao kad su žene glavne uloge preuzele. Mnogi se u grobu okrecu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Frajer im rekao mozda cu potpisati sa vama, ovi poceli hajcati navijace.
Al nista kao opis na instagramu sto je bio - najdominantniji klub u BiH.
Al nista kao opis na instagramu sto je bio - najdominantniji klub u BiH.
vama je sabra navukla sfk hamelja kao da ste bhtelecom kako su tad stele radile
a nama ni allah ne moze pomoći sto bi rekao onaj covjek
sto se tice trenera i ekipe
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], prisonbreak, riki46 i 15 gostiju.