Premijer liga BiH - aktuelno
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Diglišiću dođi ljubim te u pakaš, samo da ne slušam ovu fukarastu, siromašnu ištancanu priču gubavaca bez dinara kako se smiju što Ikić se ne može odmah predstaviti nego 15.06.
Pa dokle više ovu vašu fukaraštinju slušati. Upgrade opalite malo. Sve jedno te isto.
Pa dokle više ovu vašu fukaraštinju slušati. Upgrade opalite malo. Sve jedno te isto.
Izgleda da su se ovi iz digitalnog marketinga zayebali kad su predstavili Ikića, tipkarska greška. Trebalo Isić.
Navodno blizu prelaska u FKS
Navodno blizu prelaska u FKS
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- svrakino1921
- Kontakt:

Projekat “Željo je šampion 1971/1972” – 50 godina od titule prvaka Jugoslavije
Tačno prije 50 godina, na pola puta između osnivanja Kluba i stoljeća njegova postojanja, FK Željezničar je ušao u „klub posebnih u bivšoj Jugoslaviji“, osvojivši trofej fubalskog šampiona SFRJ, najbitniju titulu u 100 godina klupske historije. Takozvane „Ribarove bebe“, nazvane tako po legendarnom treneru Milanu Ribaru, su se do posljednjeg prvenstvenog kola nadmetale sa beogradskom Crvenom Zvezdom, da bi tog 11. juna 1972. godine u Beogradu pobijedili FK Partizan sa 4:0 i superiorno, sa do tada najvećim brojem bodova, postali šampioni.
U povodu 50 godina od osvajanja Trofeja šampiona SFRJ bit će izrađeni artikli, koji će biti prodavani u Shopu FK Željezničar, kao što su: majice i replika šampionskog dresa iz 1972. godine. Trofej će biti predstavljen na press konferenciji, koja će biti održana 11. juna 2022. godine u Plavom salonu na Stadionu Grbavica, a tokom kojeg će se medijima obratiti svi ključni učesnici zaslužni za dolazak Trofeja u Sarajevo.
Trofej šampiona SFRJ bit će izložen u Plavom salonu na Stadionu Grbavica i svi zainteresirani će se od 12. juna do 10. jula 2022. godine moći fotografisati sa ovim jedinstvenim i dragocjenim eksponatom, neprocjenjivim dijelom historije FK Željezničar. Radno vrijeme Plavog salona pratit će radno vrijeme Shopa FK Željezničar, u kojem će ulaznice biti prodavane. Cijena ulaznice u Plavi salon bit će 10 KM za posjetitelje koji nisu članovi, odnosno 5 KM za članove FK Željezničar. Ulaznice će se prodavati u Shopu FK Željezničar, uz izdavanje fiskalnog računa. Ulaznica će istovremeno služiti i kao vaučer za ostvarivanje 20% prilikom kupovine artikala posvećenih obilježavanju 50 godina od Željinog osvajanja Trofeja šampiona SFRJ. Kupovinom ulaznice posjetitelji će steći pravo ne samo da dobiju fotografiju sa Trofejom snimljenu od strane profesionalnog fotografa, koju će narednog dana moći preuzeti u Shopu FK Željezničar, već i da se sami fotografišu sa Trofejom.
GOLEM SI ZELJO
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- svrakino1921
- Kontakt:
@Onlyleft like this...svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:21
Više informacija na www.fkz.ba
Tačno prije 50 godina, na pola puta između osnivanja Kluba i stoljeća njegova postojanja, FK Željezničar je ušao u „klub posebnih u bivšoj Jugoslaviji“, osvojivši trofej fubalskog šampiona SFRJ, najbitniju titulu u 100 godina klupske historije. Takozvane „Ribarove bebe“, nazvane tako po legendarnom treneru Milanu Ribaru, su se do posljednjeg prvenstvenog kola nadmetale sa beogradskom Crvenom Zvezdom, da bi tog 11. juna 1972. godine u Beogradu pobijedili FK Partizan sa 4:0 i superiorno, sa do tada najvećim brojem bodova, postali šampioni.
U povodu 50 godina od osvajanja Trofeja šampiona SFRJ bit će izrađeni artikli, koji će biti prodavani u Shopu FK Željezničar, kao što su: majice i replika šampionskog dresa iz 1972. godine. Trofej će biti predstavljen na press konferenciji, koja će biti održana 11. juna 2022. godine u Plavom salonu na Stadionu Grbavica, a tokom kojeg će se medijima obratiti svi ključni učesnici zaslužni za dolazak Trofeja u Sarajevo.
Trofej šampiona SFRJ bit će izložen u Plavom salonu na Stadionu Grbavica i svi zainteresirani će se od 12. juna do 10. jula 2022. godine moći fotografisati sa ovim jedinstvenim i dragocjenim eksponatom, neprocjenjivim dijelom historije FK Željezničar. Radno vrijeme Plavog salona pratit će radno vrijeme Shopa FK Željezničar, u kojem će ulaznice biti prodavane. Cijena ulaznice u Plavi salon bit će 10 KM za posjetitelje koji nisu članovi, odnosno 5 KM za članove FK Željezničar. Ulaznice će se prodavati u Shopu FK Željezničar, uz izdavanje fiskalnog računa. Ulaznica će istovremeno služiti i kao vaučer za ostvarivanje 20% prilikom kupovine artikala posvećenih obilježavanju 50 godina od Željinog osvajanja Trofeja šampiona SFRJ. Kupovinom ulaznice posjetitelji će steći pravo ne samo da dobiju fotografiju sa Trofejom snimljenu od strane profesionalnog fotografa, koju će narednog dana moći preuzeti u Shopu FK Željezničar, već i da se sami fotografišu sa Trofejom.
GOLEM SI ZELJO
treba pozvati upravu i navijace slobode da se barem pored jednog trofeja uslikaju u životuVanja8 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:31@Onlyleft like this...svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:21
Više informacija na www.fkz.ba
GOLEM SI ZELJO![]()
![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
-
killafrommanilla
- Kontakt:
@Vanja8 hos nam objasnit uz par smajlija gdje je Ivan Ikic 
Uporan si bio s Bayernom, vidi kako se vrati, ko bumerang
Mozda se pregrijala CEO uskoro najdominantnijeg kluba na Balkanu a 
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
"Josip Bender, rekorder Premijer lige
Bender je uspio na čak 16 utakmica ove sezone sačuvati vlastitu mrežu, te je time oborio rekord Premijer lige"
Jest ako se samo ova sezone gleda.
Bender je uspio na čak 16 utakmica ove sezone sačuvati vlastitu mrežu, te je time oborio rekord Premijer lige"
Jest ako se samo ova sezone gleda.
- svrakino1921
- Kontakt:
E jest nam krenuo prelazni rok u PL
Odmah nekakva zayebancija
Jel zna netko u voljenoj BiH nekog Ivana Ikica a da je 2000 godiste
Da potpise za nase komsije
I tako bi sevapa zaradio
Sigurno ima Hrvatsku putovnicu
I tako bi sevapa zaradio
Ko nam vodi klub dobri smo mikillafrommanilla je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:34@Vanja8 hos nam objasnit uz par smajlija gdje je Ivan Ikic
Mozda se pregrijala CEO uskoro najdominantnijeg kluba na Balkanu a![]()
Evo i smajlija...
Nikada ja ne bjezim od zaybancije, ako je zasluzena
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Lakše ćeš nać nekoga ko se zove Matijas Fanimo ,nego Ivan Ikić da je tih godina i ima hrvatsku putovnicu,takvi su u Dablinusvrakino1921 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:46E jest nam krenuo prelazni rok u PL
I tako bi sevapa zaradio
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Haj'mo Spreca.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Sloga dobila licencu i novi je premijerligas
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Brzo se izgleda zaboravilo.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:

"Imam ugovor do sljedećeg ljeta i ja sam zaista sretan ovdje. Istina je da su me neki već zvali, ali ne znam da li je neko uputio zvaničnu ponudu na adresu kluba. No, što se mene tiče, ja sebe i naredne sezone vidim u Željezničaru, posebno sada kada sam stekao određeno povjerenje. Naravno, ja se zahvaljujuem uvijek Željezničaru koji mi je dao pravu priliku da se pokažem na velikoj sceni. Mnogo dugujem klubu i zato sam spreman da ostanem, bez obzira na sve, ali ako dođe neka ponuda i klub bude želio drugačije, onda se može dogovarati", dodaje Bender.
GOLEM SI ZELJO
Kakav bumerang, navijači pišu imena igrača koji trebaju doći.Vanja8 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:49Ko nam vodi klub dobri smo mikillafrommanilla je napisao/la: ↑07 jun 2022, 15:34@Vanja8 hos nam objasnit uz par smajlija gdje je Ivan Ikic
Mozda se pregrijala CEO uskoro najdominantnijeg kluba na Balkanu a![]()
![]()
![]()
![]()
Evo i smajlija...
Nikada ja ne bjezim od zaybancije, ako je zasluzena![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.