Reciklirani dresovi. To je danas trendy. Mi smo moderni.gigglessmoke je napisao/la: ↑06 jun 2022, 23:16Kakav smo mi cirkuz od saveza govori činjenica da 3 reprezentacije igraju u 3 različite garniture dresova. Žene u četvrtoj. Više ne znaš koji je aktuelan dres. Mladi su neki dan igrali u tim sa žutim kragnama od prije 5 godina. Ma cirkuz.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dres reprezentacije BiH
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Nije toliko los ovaj novi dres kad ga vidis na igracima

Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
smece mrtvo ljudi bili nesposobni da logo smanje na dresovima pa ev na toj slici dzeko ima na sorcu selotejp preko legea logoa

Nike ima najbolje dresove, njihovi obicni bijeli su bolji od svakog adidasa...adidas nema smisla za "modu", prave u sustini majice za trening u vise boja
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hebo vas i nike i adidas, nece niko davati 150KM + na majicu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Za NIKE dres reprezentacije bi dao i 200. Niko ne pravi bolje dresove.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:21Hebo vas i nike i adidas, nece niko davati 150KM + na majicu.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Kazem ja ..obicni bijeli je bolji od svakog puminog i adidasovogneurofunk je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:58Za NIKE dres reprezentacije bi dao i 200. Niko ne pravi bolje dresove.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:21Hebo vas i nike i adidas, nece niko davati 150KM + na majicu.
![]()

Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- kontrasviju
- Kontakt:
Victor je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:25Kazem ja ..obicni bijeli je bolji od svakog puminog i adidasovogneurofunk je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:58Za NIKE dres reprezentacije bi dao i 200. Niko ne pravi bolje dresove.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:21Hebo vas i nike i adidas, nece niko davati 150KM + na majicu.
![]()
![]()

i Nike zna usrati sefa i stanicu ev prije nekoliko dana objavili novi gostujući dres norveške odavno sta ruznije i tuznije nisam vidio

J.ebes dres, da je nama jedan ovakav napadac.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Imamo demirovichsona
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Ružan ovaj žućo u pm.
-
- Kontakt:
Ima li neko od forumasa da bi se malo zabavio da je dobar dizajner i da kreira neki idealan dres u skladu s nasim simbolima i obiljezjima. Neka ponudi tri varijante.
Da se malo prekine to gore bezveze namudavanje i nagadja kao s gore navedenim .
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Nije neka aman korist kada se nas tu nista ne pita. Mozemo samo ubijati vrijeme sa prijedlozima.Imajednabrigada je napisao/la: ↑07 jun 2022, 17:37Ima li neko od forumasa da bi se malo zabavio da je dobar dizajner i da kreira neki idealan dres u skladu s nasim simbolima i obiljezjima. Neka ponudi tri varijante.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Da vidimo bijele dresove
Pa jarane ovi naši dresovi su space shuttle kad vidim ove hudnike Rumune, šta je ba ovo 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Zasto da ne brate....DeeWa je napisao/la: ↑07 jun 2022, 20:16Nije neka aman korist kada se nas tu nista ne pita. Mozemo samo ubijati vrijeme sa prijedlozima.Imajednabrigada je napisao/la: ↑07 jun 2022, 17:37Ima li neko od forumasa da bi se malo zabavio da je dobar dizajner i da kreira neki idealan dres u skladu s nasim simbolima i obiljezjima. Neka ponudi tri varijante.
Nekako osjwcam da ce uskoro doci vrijeme kada cemo se nesto i mi pitati a dobar prijedlog uvijek je dobro imati spreman.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
razne zmajeve , cevape i ine igrarije ti Adidas nikad nece staviti i sto si limitiran na tri cetiri adidas modela iz kataloga za sezonu i na njemu jedino mozes dodati neki detalj Adidas ti nikad nece uraditi custom dres gdje ce lutati od godisnjeg kataloga svi dresovi kod adidasa i nikea su varijacija dva modela za jednu sezonuImajednabrigada je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:37Zasto da ne brate....DeeWa je napisao/la: ↑07 jun 2022, 20:16Nije neka aman korist kada se nas tu nista ne pita. Mozemo samo ubijati vrijeme sa prijedlozima.Imajednabrigada je napisao/la: ↑07 jun 2022, 17:37Ima li neko od forumasa da bi se malo zabavio da je dobar dizajner i da kreira neki idealan dres u skladu s nasim simbolima i obiljezjima. Neka ponudi tri varijante.
Nekako osjwcam da ce uskoro doci vrijeme kada cemo se nesto i mi pitati a dobar prijedlog uvijek je dobro imati spreman.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.