Ceka Ikica da mu stavi cijenu oko 900k
Premijer liga BiH - aktuelno
-
RAStolac01
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jeste zivi? Opet ofiranje. Juce se svi primili i sad se poklopili.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:03Danas prizivaju Nedima Hadžićazagor1987 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 17:01Kako je Sefkija Rumeni Resic? Samo prizivajte nase odpatke od srca vam zelim da vam barem jedan dodje,grijeh se smijat bijedi,jadu i cemeru. Svaki igrac koji dodje i koji se povezuje sa nama vama ne to mokri san ako cemo iskrenoJugJugJug je napisao/la: ↑06 jun 2022, 16:54Jao sto se primaju 4 kmecavca na jedan post. Kako ih istina upali. Kako oni to samouvjereno pisu, Ovcina ZAVRSEN. Vako ste i za kup pisali i evropu. Samo fakat se brzo dignete ali i spustite. Kad bude 2 remija i poraz bas cu da ovo citiram kad krene pljuvanje, nismo doveli Ovcinu, Dudicu je domet Radnik i tako u krug.
Hajde malo pocnite placati pojacanja i odstete a ne cekati ko ce ugovor raskinuti i ima li kakva ubleha iz Srbije i Makedonije. Svi klubovi koji imaju te ,milione' tako rade. Mozete li mi napisati zadnjeg kupljeneg igraca? Rijeka,osijek,Zvezda,Dinamo ko god ima te pare i milione ljusi i plate 300-400.000 pa prodaju za 2-3 miliona. Sve sto je dzaba to je skart i smece, u pet deka.
Mi se ne furamo napisao sam vam 10x, nama kad dodje investitor to ima odma.da osjetite. Mi se ovakvi nosimo sa vama u 3,4 boda.![]()
Nije valjda da ne moze ni Ikic? Hajde sad ce Dzafic iateko mu je ugovor, ako ne nadje sta. Vi ste zadnja opcija, divovi.
-
Fourteenwords
- Kontakt:
Dobro smo vas najeli čvarcima a?NerminFatic je napisao/la: ↑07 jun 2022, 17:18Da li je ikad u PL BiH bilo sest hercegovackih klubova? Garant nije, i bas je to fino: Leotar, Velez, Posusje, Svinjski, Cherokee Catholic FC i Igman Konjic!Jos vise Bosne a i Hercegovine na okupu.
![]()
Kraj iduce sedmice
- NisamInSajder
- Kontakt:
Samo što sve to može propasti ukoliko suđenje ne bude korektno, tačnije bez očite namjere da se jedan protivnik osakati radi drugog kluba. A sigurno da možemo imati odlično suđenje Peljto, Bilbija, Jelić, Grbić ili Gigović svi oni odlično znaju sudit. Ali, problem je što će biti pritiska na njih (najblaže rečeno) pa će suditi onako kako i do sada vrlo vjerovatno. Drugi problem može biti rotiranje trenera, evo sad svi klubovi osim Leotara imaju odlične trenere za svoj renome i stanje u klubu (još da Sloboda uzme Miljanovića, to bi bilo vrh). Nakon 3-4 kiksa ići će novi trener, to nam je loše, potrebno je vrijeme za neki određeni rezultat, iako se napredak u dobrom okruženju može vidjeti i u roku dva-tri mjeseca. Umjesto ovogo pravila što su naredili klubovima da igraju 2 mlada igrača bolje da su uveli pravilo da tokom sezone možeš imati samo 2 trenera, dakle jedna rokada je sasvim dovoljna.HeraklitMracni je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:57Mislim da je slijedeća sezona najjaca od kad se igra , najvise ce se uložiti , Zrinja , Borac , Sarajevo , Tuzla i Velež bitnu ulogu sa ludim trenerima …
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Neko objavio da ce Ikic doci osim sto su forumasi pisali? Uglavnom opusti se komsija,prizivaj Nedima i ostale nase proplaitete kao sto je rumeni SevkijaJugJugJug je napisao/la: ↑07 jun 2022, 17:46Jeste zivi? Opet ofiranje. Juce se svi primili i sad se poklopili.
Nije valjda da ne moze ni Ikic? Hajde sad ce Dzafic iateko mu je ugovor, ako ne nadje sta. Vi ste zadnja opcija, divovi.
Jesu li ga izbacili iz viber grupe igraca ?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Al kakvi su ovo kompleksi da se zamaraju sa Aylom,slikom gdje navijaci pisu ko je moguce pojacanje hahah mostarci,opustite se,necemo nikog dovest da vam bude lakse.
Jbte jest ovom Lalatovicu porasla glava i brkovi
Momci bar se dogovorite da isto piste na vasoj temi i ovdje.
E nek si nam rekao mi mislili da nam temu ne citaju drugi haha. Svako ima svoje misljenje nije to tor kao kod vas,cim neko kaze nesto kontra doceka ga 29 vasih da mu objasni da je Sose idol nacije i da Hasic nije cicija. Kap sto rekoh nemoj da se brines za pojacanja i pojacanje sa slike sve je 5, pricacemo nakon zavrsenog transfer roka,mozda i Hasaga multimilioner na baterije odrijesi kesu tj SDA
Momak zasto pjenis bez razloga? Kakve ima veze Hasic,Šoše,Velez sa tim sto ste pisali da je Ikic dodan u viber grupu igraca Sarajeva
Vise se vi ovim pravdanjima brukate od ljudi zaduženih za transfere.
Vise se vi ovim pravdanjima brukate od ljudi zaduženih za transfere.
Ko pjeni? U kakvom vi filmu zivite jbte cim neko odgovri odma pjeni hahah nidje veze vjeruj mi. Hasic,Sose i sl imaju veze sa ovim kao i nasa famozna direktorica koju spominjete stalno. Poenta je bila da se napise koji je igrac,mozda jest Ikic mozda nije al eto vidjeces ovih dana nema potrebe da ljubomorises,bice pojacanja kao i uvijek. Ajde dajte oduska posto vam je Sarajevo glavna tema
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 07 jun 2022, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Zagor je kanta foruma
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Brate, dok se nije zakuhalo oko transfera Ikica bilo je sigurno da je Ikic, bolji vam igrac od Ovcine dolazi i slicno. Sad prica mozda jeste mozda nijezagor1987 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:09Ko pjeni? U kakvom vi filmu zivite jbte cim neko odgovri odma pjeni hahah nidje veze vjeruj mi. Hasic,Sose i sl imaju veze sa ovim kao i nasa famozna direktorica koju spominjete stalno. Poenta je bila da se napise koji je igrac,mozda jest Ikic mozda nije al eto vidjeces ovih dana nema potrebe da ljubomorises,bice pojacanja kao i uvijek. Ajde dajte oduska posto vam je Sarajevo glavna tema
Evo i nasi najavise potpis, nadam se da nece biti kao i kod kona
- svrakino1921
- Kontakt:
Clarismario Santos-Santi
Vedran Kjosevski-Veca
Amer Ordagic-Ordaga
Đorđe Pantelic-Panta
Damir Sadikovic-Dado
I rijesen prijelazni rok
GOLEM SI ZELJO
Vedran Kjosevski-Veca
Amer Ordagic-Ordaga
Đorđe Pantelic-Panta
Damir Sadikovic-Dado
I rijesen prijelazni rok
GOLEM SI ZELJO
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, riki46 i 15 gostiju.