To Hodzic produzio ugovor?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma glupost ba.. Mozda poneki facebook navijac lupa ali mislim da 95 % navijaca shvata situaciju i da je trenutna realnost ovo sto imas, pa zato i ovaj Clarismario ti ispade igracina.
@igrajlopte 🐦
-
CiroDiMarcio
- Kontakt:
Za nas ovakve kakvi smo Europa je misaona imenica i shvatite to vec jednom. Zrinjski, Sarajevo, Tuzla, Borac (sudije), Velez sa parama od Europe, su daleko pobjegli. Nama se jedino nadati da cemo u prvih nekoliko kola ostvariti dobre rezultate na onih +40 i zo nas jedino moze izvaditi jer ako odmah krene iz x u x, nema od nas nista a pogotovo ne od podrske sa tribina.
A sto se Mulalica tice, mislim da njemu najvise i odgovara da promijeni cijeli sastav svakih 6 mjeseci jer jedino tako moze nafuravati igrace, nakon 6 mjeseci i igrac skonta gdje je i sta je.
A sto se Mulalica tice, mislim da njemu najvise i odgovara da promijeni cijeli sastav svakih 6 mjeseci jer jedino tako moze nafuravati igrace, nakon 6 mjeseci i igrac skonta gdje je i sta je.
Ako se proda mali Amir Hadžiahmetović..i dođu neke pare, mogu se očekivati i neka pojačanje, a ne prinove.
Ne znam meni su ljudi nekako postali bezveze, crnjacilo se prije 2 sedmice kako ce nas Bender napustiti, onda izadje fin clanak sa njim kako vjerovatno i ostaje, i onda ljudi samo take it for granted, kao eto, i onda samo nadju drugu stvar gdje se opet gleda crno.
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Niko ne ocekuje evropu, a ni pojacanja.. Vrh nasih ocekivanja je opstanak u ligi i obezbjedjivanje licence za onu tamo sezonu.. Od kluba koji je svake godine imao sampionske ambicije, do kluba kojem je cilj u sezoni ovo gore nabrojano.. Lagano odumiremo..
Pročepit će negdje.
- jointunija
- Kontakt:
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Zeca može biti sramota kako igra, Dželo sa 52 godine bolje igra i izgleda od njegaBojudaosinebu je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:34A to bi nam trebalo znaciti nesto da Zec ostane hahah pa u duplo boljoj formi je Dzelo
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Bender ideTristan10 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:17Ne znam meni su ljudi nekako postali bezveze, crnjacilo se prije 2 sedmice kako ce nas Bender napustiti, onda izadje fin clanak sa njim kako vjerovatno i ostaje, i onda ljudi samo take it for granted, kao eto, i onda samo nadju drugu stvar gdje se opet gleda crno.
- DobojskiManijak
- Kontakt:
kako nećete vjerovati insajderu Smrdlivoj čarapi 
Šta ono reče kad dolazi amerikanac ili ne dolazi?
radi se o mentalno bolesnoj osobi i samo treba ignorisatiDobojskiManijak je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:40kako nećete vjerovati insajderu Smrdlivoj čarapi
Jos 8 dana19fkz21 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 11:15Te priče “još malo” slušamo od zimske pauze.JugJugJug je napisao/la: ↑08 jun 2022, 22:57Jos malo....manijacikonjic87 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 22:09kaze Oro uradili smo sve sto je bilo do nas u vezi investitora.. odmah mi prodje kroz glavu identicna izjava pred dobijanje licence.. da li je ovo nagovjestaj![]()
![]()
![]()
Šta uopste znaci jos malo, sta je za tebe malo, dani, sedmice ili godine?
Jel ti rodjsk to rrkoTristan10 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:42radi se o mentalno bolesnoj osobi i samo treba ignorisatiDobojskiManijak je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:40kako nećete vjerovati insajderu Smrdlivoj čarapi
Ako griješim neka me neko ispravi. Na našoj klupi je još Edis M.
Kome, čemu Santos, Haračić, Mesi, Mbape ... ovaj, onaj. Par prvih kola neki hajc, vječne nade navijača, nešto više raje na tribinama ... ubrzo povratak u realnost a interes navijača sve manji.
Čast Edisu, ali on nije ni blizuuuuuu rješenje za klupu Želje pa ma u kakvom finansijskom stanju bio klub, on ni jedno pojačanje ne može iskoristiti na pravi način jer on to ne zna. A ako Željo ne može obezbjediti taj famozni opstanak kojeg ovdje svi prizivaju i bez Edisa onda i ne zaslužujemo ništa drugo nego Prvu ligu F BiH.
Kome, čemu Santos, Haračić, Mesi, Mbape ... ovaj, onaj. Par prvih kola neki hajc, vječne nade navijača, nešto više raje na tribinama ... ubrzo povratak u realnost a interes navijača sve manji.
Čast Edisu, ali on nije ni blizuuuuuu rješenje za klupu Želje pa ma u kakvom finansijskom stanju bio klub, on ni jedno pojačanje ne može iskoristiti na pravi način jer on to ne zna. A ako Željo ne može obezbjediti taj famozni opstanak kojeg ovdje svi prizivaju i bez Edisa onda i ne zaslužujemo ništa drugo nego Prvu ligu F BiH.
11. skupstina?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ti nam možes napisati da li dolazi i ako dolazi je li uskoro.Šutite kao zaliveni i dajete prostor za mahalanje.A svi smo nervozni punoDobojskiManijak je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:40kako nećete vjerovati insajderu Smrdlivoj čarapi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.