To Hodzic produzio ugovor?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma glupost ba.. Mozda poneki facebook navijac lupa ali mislim da 95 % navijaca shvata situaciju i da je trenutna realnost ovo sto imas, pa zato i ovaj Clarismario ti ispade igracina.
Zeca može biti sramota kako igra, Dželo sa 52 godine bolje igra i izgleda od njegaBojudaosinebu je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:34A to bi nam trebalo znaciti nesto da Zec ostane hahah pa u duplo boljoj formi je Dzelo
Bender ideTristan10 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:17Ne znam meni su ljudi nekako postali bezveze, crnjacilo se prije 2 sedmice kako ce nas Bender napustiti, onda izadje fin clanak sa njim kako vjerovatno i ostaje, i onda ljudi samo take it for granted, kao eto, i onda samo nadju drugu stvar gdje se opet gleda crno.
radi se o mentalno bolesnoj osobi i samo treba ignorisatiDobojskiManijak je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:40kako nećete vjerovati insajderu Smrdlivoj čarapi
Šta ono reče kad dolazi amerikanac ili ne dolazi?
Jos 8 dana19fkz21 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 11:15Te priče “još malo” slušamo od zimske pauze.JugJugJug je napisao/la: ↑08 jun 2022, 22:57Jos malo....manijacikonjic87 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 22:09kaze Oro uradili smo sve sto je bilo do nas u vezi investitora.. odmah mi prodje kroz glavu identicna izjava pred dobijanje licence.. da li je ovo nagovjestaj![]()
![]()
![]()
Šta uopste znaci jos malo, sta je za tebe malo, dani, sedmice ili godine?
Jel ti rodjsk to rrkoTristan10 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:42radi se o mentalno bolesnoj osobi i samo treba ignorisatiDobojskiManijak je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:40kako nećete vjerovati insajderu Smrdlivoj čarapi
Ti nam možes napisati da li dolazi i ako dolazi je li uskoro.Šutite kao zaliveni i dajete prostor za mahalanje.A svi smo nervozni punoDobojskiManijak je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:40kako nećete vjerovati insajderu Smrdlivoj čarapi
Trenutno korisnika/ca: Manijakdolopate, Pablo11 i 54 gosta.