Premijer liga BiH - aktuelno

Vanja8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vanja8 » 09 jun 2022, 17:21

Fakat, iz humanitarnih razloga treba vratiti Fedju Velezu, od kada covjek pobjeze od njih, ovdje frustracija skoci za 1000%, prate se transferi Sarajeva, zna se koliko su menadzeri uzeli, istice se daa su to sve fudbaleri koje nije htio Velez, zna se i za koje bekove je Dudic rekao da ih je najlakse zatvoriti... :crazy:

Hajde kad trener kaze za napadaca, za veznog ili krilo, ali brate za beka da ga je najlakse zatvoriti, e to je raritet... :rol: :rol:

Ma dobro, nekako je i razumljivo, mada je tesko shvatiti, ali ima i ona domaca, napne ti se g...., ti kontas srce pa se razmases :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 09 jun 2022, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 09 jun 2022, 17:21

Vidi se sistemski način dovođenja igrača od strane gosp Hadžića.

Od fenomenalnog transfera, mladog i željnog dokazivanja, Guzine nije viđen ovakav način dovođenja igrača.
Titula je samo formalnost, molim vas da ju je odmah dodijelite ekipi sa jezera.

Smatram da treba vjerovati gospon Hadžiću, nije da su ga u prošlom kandatu otjerali.
Zadnja izmjena: SF6, dana/u 09 jun 2022, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2022, 17:22

DembaBa21 je napisao/la:
09 jun 2022, 17:17
MortemHz je napisao/la:
09 jun 2022, 17:01
DembaBa21 je napisao/la:
09 jun 2022, 16:56
Uskoro najbolji klub na balkanu za ljevog beka dovodi dešnjaka :rol:
Čovjek je ljevak.
Ma nema šanse možda je učio kroz omladince igrati ljevom nogom ali da je izraziti ljevak nije to se vidi cim primi loptu.
Gledao sam dva klipa, u ogromnoj većini slučajeva koristi lijevu nogu i par puta se namjerno izvlačio na tu stranu. Ne znam je li izraziti ljevak ali tako se prezentuje na terenu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 09 jun 2022, 17:22

Hajdeee je napisao/la:
09 jun 2022, 17:20
Nadrealna je razlika izmedju realne situacije i odnosa u realnom zivotu, i ovdje na forumu. Najvise na ovoj temi. :mrgreen:
Reklo bi se da se navijaci Sarajeva i Veleza hvataju za vratove, tuku i presrecu gdje god se stignu....a ono kontra radikalna.

Sta ti je Virtualnost VS. Realnost :rol:
:rol:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 jun 2022, 17:23

opalaopala je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
09 jun 2022, 17:11
09 jun 2022, 17:05

Ti si jedan od većih debila ovdje i imaš potvrdu za to . Objektivno i subjektivno Željo je država za vas ! Busate se parama a podstanari ste na rusevini , busate se a furde ste . Busate se igračima i da ste bolji od Zelje a ljudi u minusu i redovno vas mlatnu sa omladincima
Ajmo ponovit gradivo budalo koliko je omladinaca Zeljinih igralo protiv nas a koliko je nasih igralo? Mi smo za Zeljom u pobjedama tu negdje da nisi pomjesao Zrinjskog i vas jer vas kituju evo 20 godina? Ja ipak mislim da tesko ko veci retard i debil moze od tebe biti,ti si mjerilo debilizma definitivno. Jases ovdje redivno,vrijedjas,smaras ja se nekada samo ukljucim da vidim jesil i dalje glup
Istina je da jašem , al jašem tebe mazlume bolesni . Ti se ponekad uključiš ? Pa debilu živiš na ovom forumu , pogledaj kolko ja a kolko ti pišeš . Imaš li drugi život osim foruma ili ti je ovo jedini izlaz u svijet ? Izadji iz podrume bolesnice ili si toliko ružan i glup da ne izlaziš vani
Popij tableticu,trebal doktora zvati? Pomijesao si nesto,ja na ovu temu dodjem ponekad kad vidim da mi pljujete po klubu i pricate lazi,cuj zivim na forumu hahah. Znaci zeljini omladinci dobili nase starohane? Inace zivis na ovoj temi i forumu,uglavnom koliko sam primjetio dodjes da napises i uvrijedis Sarajevo i da pises bljuvotine o Zrinjskom,da ih vrijedjas itd samo nastavi Ramooo
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 09 jun 2022, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 09 jun 2022, 17:23

09 jun 2022, 16:58
pitara je napisao/la:
09 jun 2022, 16:55
09 jun 2022, 16:48

Sto bi naše komšije rekle to je prošlost i to se ne gleda , samo trenutno stanje . A vi ste trenutno popušili da izvines . Nemoj se ti ljutit opet ćemo vas guznut u finalu kupa i mirna Bosna .
Bujrum, ako možete, nemam ja nista protiv Veleža, da sam mogao birati ok koga moramo izgubiti rekao bi Velež.
Al mi je smiješno ovo dizanje da ste nivo Sarajeva, Zrinjskog i Želje.
Tek ste Olimpic i Radnik stigli po peharima, polahko ako nastavite ovim tempom bit ćete ozbiljna ekipa za 5 6 godina.
Al trenutno vas ubijaju kompleksi
Ne znam ja koga ubijaju kompleksi kad niste dobili iha-haaa , najvažniju utakmicu izgubite i opet nismo isti nivo . A dobro možda vjerujem da nismo isti nivo sa vama i sa konama i vi i oni igrate na gradskom stadionu i svoje nemate ništa pa možda je to taj nivo podstanara , i jedni i drugi igrate na ruglu države . Željo je za vas nivo ako ništa po infrastrukturi
Pa to je i problem vaš, sto je to vama najvažnija utakmica poslije rata, a nama samo jos jedno finale.
Opet ti kažem, Velež mi je drag klub, al zbog takvih ko ti daBogda ispali opet da se vratite gdje pripadate

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 jun 2022, 17:25

Hajdeee je napisao/la:
Nadrealna je razlika izmedju realne situacije i odnosa u realnom zivotu, i ovdje na forumu. Najvise na ovoj temi. :mrgreen:
Reklo bi se da se navijaci Sarajeva i Veleza hvataju za vratove, tuku i presrecu gdje god se stignu....a ono kontra radikalna.

:urnebes: :thumbup:
Ma i s jedne i s druge strane ima nekih glupih rasprava. Ja najvise volim da @killu provociram, ima covjek mjere. Ispisalo se 20 stranica o jednoj te istoj temi ybt :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 jun 2022, 17:25

pitara je napisao/la:
09 jun 2022, 17:23
09 jun 2022, 16:58
pitara je napisao/la:
09 jun 2022, 16:55

Bujrum, ako možete, nemam ja nista protiv Veleža, da sam mogao birati ok koga moramo izgubiti rekao bi Velež.
Al mi je smiješno ovo dizanje da ste nivo Sarajeva, Zrinjskog i Želje.
Tek ste Olimpic i Radnik stigli po peharima, polahko ako nastavite ovim tempom bit ćete ozbiljna ekipa za 5 6 godina.
Al trenutno vas ubijaju kompleksi
Ne znam ja koga ubijaju kompleksi kad niste dobili iha-haaa , najvažniju utakmicu izgubite i opet nismo isti nivo . A dobro možda vjerujem da nismo isti nivo sa vama i sa konama i vi i oni igrate na gradskom stadionu i svoje nemate ništa pa možda je to taj nivo podstanara , i jedni i drugi igrate na ruglu države . Željo je za vas nivo ako ništa po infrastrukturi
Pa to je i problem vaš, sto je to vama najvažnija utakmica poslije rata, a nama samo jos jedno finale.
Opet ti kažem, Velež mi je drag klub, al zbog takvih ko ti daBogda ispali opet da se vratite gdje pripadate
Polako samo :njanjanja:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 jun 2022, 17:26

Hajdeee je napisao/la:

Privid situacije jer imaš jednog retardiranog navijača Sarajeva koji je vjerovatno i roditelje na rastavu natjerao, koliki je retard. :damn:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jun 2022, 17:27

Hajdeee je napisao/la:

Taman tako,od rijeci do rijeci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JugJugJug
Kontakt:

Post Postao/la JugJugJug » 09 jun 2022, 17:27

Jel moguce da se ovi tozovci nafuravaju da rade dobra pojacanja hahaha ovo ce jos gore biti nego Bodul, Palic,Catakovic...zivi odron, doveli par slobodnih igraca sa odron statistikom i minutama. Prvo slave titulu, pa kup, pa evropu..evo opet prvaci svemira DIVOVI. Daj kakvu anketu do kojeg kola cujemo uprava napolje molim vas? Ja kazem do 7 kola.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 jun 2022, 17:29

*p!p!t@* je napisao/la:
09 jun 2022, 17:26
Hajdeee je napisao/la:

Privid situacije jer imaš jednog retardiranog navijača Sarajeva koji je vjerovatno i roditelje na rastavu natjerao, koliki je retard. :damn:
Da nije opala poceo da navija za Sarajevo? Prvi pocnete da vrijedjate klub,pojedince na forumu itd i bice mi cast da vam odgovorim na vas seljacki nacin

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 09 jun 2022, 17:30

JugJugJug je napisao/la:
09 jun 2022, 17:27
Jel moguce da se ovi tozovci nafuravaju da rade dobra pojacanja hahaha ovo ce jos gore biti nego Bodul, Palic,Catakovic...zivi odron, doveli par slobodnih igraca sa odron statistikom i minutama. Prvo slave titulu, pa kup, pa evropu..evo opet prvaci svemira DIVOVI. Daj kakvu anketu do kojeg kola cujemo uprava napolje molim vas? Ja kazem do 7 kola.
Izmjeri pritisak i obavezno popij nešto za smirenje.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 09 jun 2022, 17:30

zagor1987 je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
09 jun 2022, 17:11

Ajmo ponovit gradivo budalo koliko je omladinaca Zeljinih igralo protiv nas a koliko je nasih igralo? Mi smo za Zeljom u pobjedama tu negdje da nisi pomjesao Zrinjskog i vas jer vas kituju evo 20 godina? Ja ipak mislim da tesko ko veci retard i debil moze od tebe biti,ti si mjerilo debilizma definitivno. Jases ovdje redivno,vrijedjas,smaras ja se nekada samo ukljucim da vidim jesil i dalje glup
Istina je da jašem , al jašem tebe mazlume bolesni . Ti se ponekad uključiš ? Pa debilu živiš na ovom forumu , pogledaj kolko ja a kolko ti pišeš . Imaš li drugi život osim foruma ili ti je ovo jedini izlaz u svijet ? Izadji iz podrume bolesnice ili si toliko ružan i glup da ne izlaziš vani
Popij tableticu,trebal doktora zvati? Pomijesao si nesto,ja na ovu temu dodjem ponekad kad vidim da mi pljujete po klubu i pricate lazi,cuj zivim na forumu hahah. Znaci zeljini omladinci dobili nase starohane? Inace zivis na ovoj temi i forumu,uglavnom koliko sam primjetio dodjes da napises i uvrijedis Sarajevo i da pises bljuvotine o Zrinjskom,da ih vrijedjas itd samo nastavi Ramooo
Izadji bolan iz podruma nek te svijet vidi , dovoljno si zatrovao ovaj forum . Ja svako 7 dana nešto napišem standardno bocnem kone kad će stadion , pomicanje terena , renoviranje i to al su oni navikli i to im je realnost .
Ne može niko pljuvat o vama vise od vas samih , tako da ne prosipaj se . Izadji bolan iz podruma , vidi kako svijet funkcionise , pazi na semafore samo da te auto ne udari i polako samo lijevom stranom
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

JugJugJug
Kontakt:

Post Postao/la JugJugJug » 09 jun 2022, 17:31

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
09 jun 2022, 17:30
JugJugJug je napisao/la:
09 jun 2022, 17:27
Izmjeri pritisak i obavezno popij nešto za smirenje.
Ha. Ha

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 jun 2022, 17:33

@zagor1987 i jeste se našli, mora da ste guzni haveri... Samo generalizujte...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jun 2022, 17:33

MortemHz je napisao/la:
09 jun 2022, 17:22
DembaBa21 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
09 jun 2022, 17:01

Čovjek je ljevak.
Ma nema šanse možda je učio kroz omladince igrati ljevom nogom ali da je izraziti ljevak nije to se vidi cim primi loptu.
Gledao sam dva klipa, u ogromnoj većini slučajeva koristi lijevu nogu i par puta se namjerno izvlačio na tu stranu. Ne znam je li izraziti ljevak ali tako se prezentuje na terenu.
Ma nije ljevak samo prekide izvodi i golove daje lijevom nogom,narod zna :kafa:

Oba klipa sa njegovom prezentacijom na youtube pišu da je momak ljevak.

Nego raja se ibreti kad u nasem fudbalu imas igraca koji zna igrati sa obje noge pa donekle shvatam.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 09 jun 2022, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 09 jun 2022, 17:33

zagor1987 je napisao/la:
09 jun 2022, 17:29
*p!p!t@* je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:

Da nije opala poceo da navija za Sarajevo? Prvi pocnete da vrijedjate klub,pojedince na forumu itd i bice mi cast da vam odgovorim na vas seljacki nacin
Ebo ti opala mamu glupu . Seres ovdje 10 dana debilu , definitvno dokazao si da si najveći retard imaš konkurenciju u tuti , miki , rigi al su se oni malo smirili valjda oko stadiona da presing prave na gej.a
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 jun 2022, 17:34

09 jun 2022, 17:30
zagor1987 je napisao/la:

Izadji bolan iz podruma nek te svijet vidi , dovoljno si zatrovao ovaj forum . Ja svako 7 dana nešto napišem standardno bocnem kone kad će stadion , pomicanje terena , renoviranje i to al su oni navikli i to im je realnost .
Ne može niko pljuvat o vama vise od vas samih , tako da ne prosipaj se . Izadji bolan iz podruma , vidi kako svijet funkcionise , pazi na semafore samo da te auto ne udari i polako samo lijevom stranom
:rol: :rol: :lolno:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 jun 2022, 17:37

09 jun 2022, 17:33
zagor1987 je napisao/la:
09 jun 2022, 17:29
*p!p!t@* je napisao/la:

Ebo ti opala mamu glupu . Seres ovdje 10 dana debilu , definitvno dokazao si da si najveći retard imaš konkurenciju u tuti , miki , rigi al su se oni malo smirili valjda oko stadiona da presing prave na gej.a
:lolno: kao sto sam rekao cudo do sada nisu poceli mrtve da psuju u pm,al ostavio sam i te poruke,sve elita,gospoda nekakva. Pasa o kakvih 10 dana pricas? Ti se bas prehladio u pm. Trebal ti brnjica?
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 09 jun 2022, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”