FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovdje se prezentiralo da klub samo treba da obezbijedi model da investitor moze uci, a da amerikanac jedva ceka da ulozi novac cim mu to bude omoguceno.. Sad kada je model tu, odjednom se nesto koleba.. Moglo se to pretpostaviti vec duze vrijeme.. Da je on imao iskren nijet da ulaze nasao bi i ranije nacin.. Ne bi dopustio da klub ovisi o akciji navijaca..
Nadam se da medju iskrenim navijacima ima i sposobnih ljudi koji nas mogu pokrenuti da se svi aktivnije ukljucimo i da se nadje neki koncept koji ce omoguciti neki konstantniji i sigurniji priliv novca od strane navijaca.. Navijaci su jedina konstanta.. Kakvi investitori qrci palci.. Ne daju oni marke ako je ne mogu uduplati u kratkom vremenu..
Zna li neko sta sad konkretno treba da se osposobe poslovni prostori na istoku? Imamo li sve potrebne dozvole i papire? Da li je samo novac potreban?
Nadam se da medju iskrenim navijacima ima i sposobnih ljudi koji nas mogu pokrenuti da se svi aktivnije ukljucimo i da se nadje neki koncept koji ce omoguciti neki konstantniji i sigurniji priliv novca od strane navijaca.. Navijaci su jedina konstanta.. Kakvi investitori qrci palci.. Ne daju oni marke ako je ne mogu uduplati u kratkom vremenu..
Zna li neko sta sad konkretno treba da se osposobe poslovni prostori na istoku? Imamo li sve potrebne dozvole i papire? Da li je samo novac potreban?
Pročepit će negdje.
Ma dolazi investitor, ali ne u tom kapacitetu kao sto mi mislimo, uglavnom bolje nego sto je sada svakako, ali nedovoljno za neke vece domete, barem kratkorocno
- manijacikonjic87
- Kontakt:
isto tako ste govorili i kad je identicnu izjavu dao sto se tice licence.. opustite se je*o vas crnjak ba nista vam ne valja i samo trazite nacin da pljujete nesto.. bit ce dobro aBd samo sabura jos maloJugjesamojedan je napisao/la: ↑10 jun 2022, 12:48Valjda je Oro najavio da of investitora neće biti ništa jučerašnjom izjavom, nije baš precizirao ali se moglo shvatiti onim što je izjavio...

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Iducih 14 dana je kljucno
- manijacikonjic87
- Kontakt:
a volio bih vidjeti ove pojedince sto svaki dan nesto laju u situaciji u kojoj radi trenutna uprava.. bas me zanima da li bi uopste i pokusali.. ovoj upravi KAPA DO PODA sto se svim silama bori za ono sto nama predstavlja smisao zivota a ovi dusmani sto znaju samo lajati nek se lagano pokupe pa u komsiluk gdje je stabilno stanje i ima se para.
hajde Eldine da popucaju čirevi.

hajde Eldine da popucaju čirevi.

Da ne pukne tebi, kad vidis da to nije bas takomanijacikonjic87 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 13:42a volio bih vidjeti ove pojedince sto svaki dan nesto laju u situaciji u kojoj radi trenutna uprava.. bas me zanima da li bi uopste i pokusali.. ovoj upravi KAPA DO PODA sto se svim silama bori za ono sto nama predstavlja smisao zivota a ovi dusmani sto znaju samo lajati nek se lagano pokupe pa u komsiluk gdje je stabilno stanje i ima se para.
hajde Eldine da popucaju čirevi.![]()
![]()

Ali opet bolje od ovih hadalja sada.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
druze tebi vec sad puca od same pomisli da ce Želji biti bolje nego sad.. sto se mene licno tice i tog pucanja cireva nisi ni svjestan koliko smireno sve to posmatram.. dosao ne dosao LJUBAV PREMA TEBI NIKADA NE PRESTAJE !Bradao1 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 13:48Da ne pukne tebi, kad vidis da to nije bas takomanijacikonjic87 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 13:42a volio bih vidjeti ove pojedince sto svaki dan nesto laju u situaciji u kojoj radi trenutna uprava.. bas me zanima da li bi uopste i pokusali.. ovoj upravi KAPA DO PODA sto se svim silama bori za ono sto nama predstavlja smisao zivota a ovi dusmani sto znaju samo lajati nek se lagano pokupe pa u komsiluk gdje je stabilno stanje i ima se para.
hajde Eldine da popucaju čirevi.![]()
![]()
eldin nije novi mirvic, on je tamo gazda. Eldin ce nam biti strateski partner, isto ti moze biti i npr bh telecom.
Ali opet bolje od ovih hadalja sada.
-
- Kontakt:
Pa samo malo logicki postavis, ko je ozbiljan i planira nesto s ekipom on barem mjesec prije prvenstva, to je neki minimalan period dodje tu, oformi strucni stab, dovede bar 4.5 iole kvalitetnih igraca, organizuje solidne pripreme i ulazis u sezonu s nekom nadom za nesto za to 4.mjesto jer jedino preko evrope se mozes malo stabilizovat i zaraditi. Sta sad doci ce neko za 2 mjeseca pa cemo na polusezoni probat nesto stici 15 bodova.
-
- Kontakt:
Bojudaosinebu je napisao/la: ↑10 jun 2022, 14:31Pa samo malo logicki postavis, ko je ozbiljan i planira nesto s ekipom on barem mjesec prije prvenstva, to je neki minimalan period dodje tu, oformi strucni stab, dovede bar 4.5 iole kvalitetnih igraca, organizuje solidne pripreme i ulazis u sezonu s nekom nadom za nesto za to 4.mjesto jer jedino preko evrope se mozes malo stabilizovat i zaraditi. Sta sad doci ce neko za 2 mjeseca pa cemo na polusezoni probat nesto stici 15 bodova.

A pitanje je i da udju te neke pare u klub, kako bi se snasli sa tim parama. Ja ne nazirem neku aman poboljsanje i da nam 10miliona kapne, a ne strateski partner.
Volio bih da se politika okrene u tom smjeru, a ne hajcanju i ocekivanju. Bar nek se obezbjedi neki plan, nesto evo svi smo halalili vrh tabele, al daj bar nesto da znamo kuda idemo pa onda i ako udju pare znamo kako cemo i sta cemo.
Da dodju pare, nama je glavni cilj vratiti dugove. Yebo igrace i titule, to mozda za deset godina.
Malo o lopti, za promjenu...
U16 odigrala 2:2 s Lokomotivom, nakon što smo gubili 2:0.
Talentovana generacija
U16 odigrala 2:2 s Lokomotivom, nakon što smo gubili 2:0.
Talentovana generacija
Brate moj, moraš shvatiti da ovdje ne pišu ljudi koji imaju veze sa klubom, nego ljudi koji navijaju i svako može napisati šta poželi. Ja koliko znam jedina zvanična informacija je ta da je Eldin Diglisic poslao pismo namjere u klub. To što sam napisao ja, 1921boy, KANA ili neko četvrti ne možeš smatrati informacijom od nekog značaja. I ja sam skeptičan oko svega, ali treba sačekati zvaničnu informaciju, da li je propalo, ili će nešto biti, u kojem obliku će biti saradnja i ostalo.MojaMalenkost je napisao/la: ↑10 jun 2022, 13:15Ovdje se prezentiralo da klub samo treba da obezbijedi model da investitor moze uci, a da amerikanac jedva ceka da ulozi novac cim mu to bude omoguceno.. Sad kada je model tu, odjednom se nesto koleba.. Moglo se to pretpostaviti vec duze vrijeme.. Da je on imao iskren nijet da ulaze nasao bi i ranije nacin.. Ne bi dopustio da klub ovisi o akciji navijaca..
Upravo počinje na SK HD Partizan-Željo kup prijateljstva 1/4 finale
Evo potražio sam ti maksuz, jest da kasni 3 minute ali yebiga
http://rc.freestreams-live1.com/sk-hd/
hvala brate moj dobribraco je napisao/la: ↑10 jun 2022, 17:16Evo potražio sam ti maksuz, jest da kasni 3 minute ali yebiga
http://rc.freestreams-live1.com/sk-hd/
- manijacikonjic87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I mi kao placemo sto nekog od ovih ne stavlja da igraju seniorski fudbal hahah
dobar mi ovaj mali Kobasevic
-
- Kontakt: