Trebali smo imati 9 da je bilo pravde. Sumnjiv penal protiv Finaca. Neregularan pogodak primljen danas.
UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Igras dvije utakmice na domacem terenu protiv dvije objektivno slabije reprezentacije. U slucaju da Rumuni pobjede Crnu Goru kuci i Finsku u gostima bod ce nam biti dovoljan za prvo mjesto.
Zadnja izmjena: CYN3, dana/u 11 jun 2022, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Imas Prevljaka Demirovica Bilbiju pa cak i Menala a ti guras Krunica u napad i jos to pravda poslije utakmice

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Po cemu slabije?CYN3 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:08Igras dvije utakmice na domacem terenu protiv dvije objektivno slabije reprezentacije. Pobjeda protiv Rumunije u gostima ce nam trebati jedino u slucaju da Rumuni pobjede Crnu Goru kuci i Finsku u gostima, a i tom slucaju ce nam bod biti dovoljan za prvo mjesto.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- MaroonBjelave
- Kontakt:

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Tek sam sad skonto da je kloc onu loptu kod gola izgubio
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
E jes i bio sumnjiv

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Al visio nam je gol u zraku svakako a zasto jer Petev drzi Dzeku 90min i uveo Civica u odbranu to je odma bilo 2 igraca manje na terenu mogo je komotno zatvorit utakmicu u 70min da je odradio promjenu prije Dzeko Demirovic a Civica nikako ubacivat
- legenda reala
- Kontakt:
Pa jbt ta Cg liga je rang nase prve federalne, a mi nemamo u ligi igraca kvaliteta ovog Jovovica
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Susic je znao biti dobar, sad je bas los. Civic nikad ni nije bio dobar.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Imaš krilo Suljića, ionako smo tanki tu.legenda reala je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:12Pa jbt ta Cg liga je rang nase prve federalne, a mi nemamo u ligi igraca kvaliteta ovog Jovovica

Igrači će odmah na trening.
Cuj da je bilo pravde imali bi 9. Ma imali bi mi 2 boda sad da Rumuni nisu mrtva 2 zicera fulili. Znas kad bi ih okrenuli da su poveli. Nismo zasluzili ni ovih 5 bodova. To sto imamo kuci Fince i Crnogorce ne znaci nista. Nama su odavno vec domace utakmice vise hendikep. Svaku utakmicu u kvalifikacijama za SP smo bolje odigrali na strani.
Mi se dvije godine uigravamo a jos ne znamo pocetnih 10igraca stalno rotiramo igrace i nista nismo naucili nije mi jasno Civica guras 2godine i znas da je los i dovedes Dedica iz Austrije od 20godina koji igra citavu sezonu i 3x ga saljes na tribine
Imas Dzeku protiv Kazahstana u 90min napravio prekrsaj pred nasim golom kad smo lrimili gol iz slobodnog i znas da se momak istrosi u napadu i da mu pada snaga i koncentracija znaci cim je 70ta minuta ako vodis mijenjaj ga nek udje neko da pravi pressing u napadu
Objektivno smo mi najslabija reprezentacija, pa ne možeš dobiti B sastav Crne Gore...
Kolega nemoj molim te vise nekad spomenuti bilbiju u kontekstu repke... on ne bi trebao biti ni medzu 50 kandidata za ekipu... igra u amaterskoj ligi, u poznim godinama nije mogao meda u osrednjim ligama tj expresno se vracao svaki put... vjeruj da je bolje zvsti igraca iz austrijske I svicarske cvajte nego iz bh lige
- ASD
- Kontakt:
Da zovemo onog što je prvi strijelac crnogorske lige?gruezi je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:27Kolega nemoj molim te vise nekad spomenuti bilbiju u kontekstu repke... on ne bi trebao biti ni medzu 50 kandidata za ekipu... igra u amaterskoj ligi, u poznim godinama nije mogao meda u osrednjim ligama tj expresno se vracao svaki put... vjeruj da je bolje zvsti igraca iz austrijske I svicarske cvajte nego iz bh lige
Eto ovi crnogorci su krema svjetskog fudbala, nama protiv ovoh reprezentaciju s kojima se realno mozemo nositi fale golovi a igrac u najboljoj formi na klupi.gruezi je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:27Kolega nemoj molim te vise nekad spomenuti bilbiju u kontekstu repke... on ne bi trebao biti ni medzu 50 kandidata za ekipu... igra u amaterskoj ligi, u poznim godinama nije mogao meda u osrednjim ligama tj expresno se vracao svaki put... vjeruj da je bolje zvsti igraca iz austrijske I svicarske cvajte nego iz bh lige
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bilbija je za Demirovica Alberto Gilardino licno, Demirovic u nasoj ligi ne bi u karijeri za sezonu zabio 30 golova.gruezi je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:27Kolega nemoj molim te vise nekad spomenuti bilbiju u kontekstu repke... on ne bi trebao biti ni medzu 50 kandidata za ekipu... igra u amaterskoj ligi, u poznim godinama nije mogao meda u osrednjim ligama tj expresno se vracao svaki put... vjeruj da je bolje zvsti igraca iz austrijske I svicarske cvajte nego iz bh lige
15.10.2013.
Fakat ako Dedica ne stavi u sastav u utorak,sto se mene tice nek momak ode igrat za Austriju.Yebes ga dzaba da dolazi,a nas najperspektivniji igrac.Mrtvi Civic ti igra umjesto njega,daj ba.Od Civica svaku utakmicu strepimo kad ce sta syebat
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, BosnianDragon2024 i 12 gostiju.