UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Kojoj ba formi? Kakva forma u amaterskoj ligi covjece... legendo ponajbolji igrac iz nase lige nemoze meda u jsrednjem poljskom klubu tj ni na klupi nije dosta vremena....sta I o cemu pricamo miStevieG8 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:28Eto ovi crnogorci su krema svjetskog fudbala, nama protiv ovoh reprezentaciju s kojima se realno mozemo nositi fale golovi a igrac u najboljoj formi na klupi.gruezi je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:27Kolega nemoj molim te vise nekad spomenuti bilbiju u kontekstu repke... on ne bi trebao biti ni medzu 50 kandidata za ekipu... igra u amaterskoj ligi, u poznim godinama nije mogao meda u osrednjim ligama tj expresno se vracao svaki put... vjeruj da je bolje zvsti igraca iz austrijske I svicarske cvajte nego iz bh lige
- ASD
- Kontakt:
Šta je sa crnogorskom ligom?gruezi je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:31Kojoj ba formi? Kakva forma u amaterskoj ligi covjece... legendo ponajbolji igrac iz nase lige nemoze meda u jsrednjem poljskom klubu tj ni na klupi nije dosta vremena....sta I o cemu pricamo miStevieG8 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:28Eto ovi crnogorci su krema svjetskog fudbala, nama protiv ovoh reprezentaciju s kojima se realno mozemo nositi fale golovi a igrac u najboljoj formi na klupi.gruezi je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:27
Kolega nemoj molim te vise nekad spomenuti bilbiju u kontekstu repke... on ne bi trebao biti ni medzu 50 kandidata za ekipu... igra u amaterskoj ligi, u poznim godinama nije mogao meda u osrednjim ligama tj expresno se vracao svaki put... vjeruj da je bolje zvsti igraca iz austrijske I svicarske cvajte nego iz bh lige
- hule_barca
- Kontakt:
Strašno izjednačena grupa, ali po nekvalitetu. Ne zna se ko je lošiji. Kad se uzme u obzir da su ovo POT 3 i POT 4 reprezentacije, nije ni čudo što je tako kako je.
Što se nas tiče, imamo 5 boba i to je premija, s obzirom da smo iz prva dva meča izvukli 4 boda, a glat smo mogli biti bez bodova, ali nekim čudom da i mi okrenemo neke stvari u svoju korist.
Grupa će biti izjednačena do kraja, jer je očigledno da su sve reprezentacije manje više domaćinskog tipa. Sljedeće kolo bi nam moglo barem malo iskristalisati situaciju u grupi u smislu da bi moglo biti poznato koja to reprezentacija od ove četiri više nema šanse za prvo mjesto, a to bi naprije mogla biti Crna Gora jer za očekivati je da izgubi u Rumuniji.
Što se nas tiče, imamo 5 boba i to je premija, s obzirom da smo iz prva dva meča izvukli 4 boda, a glat smo mogli biti bez bodova, ali nekim čudom da i mi okrenemo neke stvari u svoju korist.
Grupa će biti izjednačena do kraja, jer je očigledno da su sve reprezentacije manje više domaćinskog tipa. Sljedeće kolo bi nam moglo barem malo iskristalisati situaciju u grupi u smislu da bi moglo biti poznato koja to reprezentacija od ove četiri više nema šanse za prvo mjesto, a to bi naprije mogla biti Crna Gora jer za očekivati je da izgubi u Rumuniji.
Mes Que Un Club
Ja se bojim da je to zapravo plan da momku toliko izjebu pamet da sam odluci da ode igrat za austriju... mogli su ga u kvalifikacijama kaparisati bez problema ali kao da namjerno nisu htjeli... koje su picke nasi novinari majku Im hebem pa niko ni da ga upita za ovo..hrk pljuc .. kakvi smo o nezasluzujemo bolje ovo je cak I predobro
gruezi je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:36Ja se bojim da je to zapravo plan da momku toliko izjebu pamet da sam odluci da ode igrat za austriju... mogli su ga u kvalifikacijama kaparisati bez problema ali kao da namjerno nisu htjeli... koje su picke nasi novinari majku Im hebem pa niko ni da ga upita za ovo..hrk pljuc .. kakvi smo o nezasluzujemo bolje ovo je cak I predobro
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nas problem je sto smo nerealni. Nakon tri odigrana kola smo prvi na tabeli a u naredne dvije utakmice smo domacini. Nismo mi toliko kvalitetniji od Crne Gore da bi bili nezadovoljni sa osvojenim bodom na njihovom terenu i to u utakmici gdje smo dominirali vecim dijelom meca. Takodjer ovo je treca utakmica u sedam dana koju smo igrali i to u junskom terminu na kraju sezone
. Sa pobjedom protiv Finske mi cemo imati 4 boda prednosti u odnosu na njih i najvjerovatnije Crnu Goru i dva protiv najveceg rivala Rumunije. U septembru igramo protiv Crne Gore na domacem terenu a Rumuni gostuju Finskoj. U slucaju nase i njihove pobjede dovoljan nam je bod a ako odigraju nerijeseno ili izgube mi smo se plasirali u baraz
Problem je Petev i ove stalne promjene formacije. Dvije godine je selektor a jos uvijek se ne znam ni u kojoj formaciji cemo igrati ni koji je nas stil igre.

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Najgore ce biti ako nas finska dobije kao i u kvalama,ako se to desi mi smo gotovi i vjerujem da ideno na zadnje mjesto do kraja.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- Hadersfild
- Kontakt:
Vasilj i Dedic MORAJU dobiti sansu protiv Finske!
Kult glavnog grada.
Forumasima bi ugodio...mozda ugodio...kazem mozda..petev kad bi izveo 25 igraca umjesro 11
Onda bi oni nasli nekog 26og ala hotic, prcic i psovali petevu sto fa nije zvao
Onda bi oni nasli nekog 26og ala hotic, prcic i psovali petevu sto fa nije zvao
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
zato si ti realan u tome da nam se sve poklopi, poklopilo nam se i u kvalama za katar:-)CYN3 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:41Nas problem je sto smo nerealni. Nakon tri odigrana kola smo prvi na tabeli a u naredne dvije utakmice smo domacini. Nismo mi toliko kvalitetniji od Crne Gore da bi bili nezadovoljni sa osvojenim bodom na njihovom terenu i to u utakmici gdje smo dominirali vecim dijelom meca. Takodjer ovo je treca utakmica u sedam dana koju smo igrali i to u junskom terminu na kraju sezone. Sa pobjedom protiv Finske mi cemo imati 4 boda prednosti u odnosu na njih i najvjerovatnije Crnu Goru i dva protiv najveceg rivala Rumunije. U septembru igramo protiv Crne Gore na domacem terenu a Rumuni gostuju Finskoj. U slucaju nase i njihove pobjede dovoljan nam je bod a ako odigraju nerijeseno ili izgube mi smo se plasirali u baraz
Problem je Petev i ove stalne promjene formacije. Dvije godine je selektor a jos uvijek se ne znam ni u kojoj formaciji cemo igrati ni koji je nas stil igre.
znaci pred rumuniju smo osigurali 1. mjesto:-)
-
- Kontakt:
Finci su ovdje najozbiljniji sto i Dogan potvrdi. Nemaju oscilacija u igri.
Legendo nisu ljudi nerealni nego su kivni jer se iz repke neizvlaci maksimum... kako ces izvuci maksimum kad ti umjesto buduceg igraca lige petice igraju igraci nivoa plbih a kojima je to vrhunac .. kad se jedan gojak koji nema ni jednu predispiziciju za krilo gura tu pored svoje prirodne pozicije..CYN3 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:41Nas problem je sto smo nerealni. Nakon tri odigrana kola smo prvi na tabeli a u naredne dvije utakmice smo domacini. Nismo mi toliko kvalitetniji od Crne Gore da bi bili nezadovoljni sa osvojenim bodom na njihovom terenu i to u utakmici gdje smo dominirali vecim dijelom meca. Takodjer ovo je treca utakmica u sedam dana koju smo igrali i to u junskom terminu na kraju sezone. Sa pobjedom protiv Finske mi cemo imati 4 boda prednosti u odnosu na njih i najvjerovatnije Crnu Goru i dva protiv najveceg rivala Rumunije. U septembru igramo protiv Crne Gore na domacem terenu a Rumuni gostuju Finskoj. U slucaju nase i njihove pobjede dovoljan nam je bod a ako odigraju nerijeseno ili izgube mi smo se plasirali u baraz
-
- Kontakt:
Ivajloo odlaziiiiiii i ti i pisljivi savez.
U dvije godine s tobom zabili smo avega 10 golova ni n jednoj utakmici vise od jednog. Treba li kome crtati jos mozda.
U dvije godine s tobom zabili smo avega 10 golova ni n jednoj utakmici vise od jednog. Treba li kome crtati jos mozda.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Pa to sam i napisaogruezi je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:56Legendo nisu ljudi nerealni nego su kivni jer se iz repke neizvlaci maksimum... kako ces izvuci maksimum kad ti umjesto buduceg igraca lige petice igraju igraci nivoa plbih a kojima je to vrhunac .. kad se jedan gojak koji nema ni jednu predispiziciju za krilo gura tu pored svoje prirodne pozicije..CYN3 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:41Nas problem je sto smo nerealni. Nakon tri odigrana kola smo prvi na tabeli a u naredne dvije utakmice smo domacini. Nismo mi toliko kvalitetniji od Crne Gore da bi bili nezadovoljni sa osvojenim bodom na njihovom terenu i to u utakmici gdje smo dominirali vecim dijelom meca. Takodjer ovo je treca utakmica u sedam dana koju smo igrali i to u junskom terminu na kraju sezone. Sa pobjedom protiv Finske mi cemo imati 4 boda prednosti u odnosu na njih i najvjerovatnije Crnu Goru i dva protiv najveceg rivala Rumunije. U septembru igramo protiv Crne Gore na domacem terenu a Rumuni gostuju Finskoj. U slucaju nase i njihove pobjede dovoljan nam je bod a ako odigraju nerijeseno ili izgube mi smo se plasirali u baraz

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Imajednabrigada je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:57Ivajloo odlaziiiiiii i ti i pisljivi savez.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Nemoguce da ne znaju nista odraditi preko centra, a i nazad kriticno, oscilacija ima previse, nema ideje, dobro smo opet stojali, ali samo zato sto je CG previse slaba.
Ne znam sta bi mogli promijeniti sa drugim trenerom, jer ne znam ni kogs vise dovesti
Mijenjati problem iz korijena, isto da se kuca pravi od krova, ne od temelja
SAVEZ JE SMRT REPREZENTACIJE
Kad to rijesimo, onda je lako biti trener
Ne znam sta bi mogli promijeniti sa drugim trenerom, jer ne znam ni kogs vise dovesti
Mijenjati problem iz korijena, isto da se kuca pravi od krova, ne od temelja
SAVEZ JE SMRT REPREZENTACIJE
Kad to rijesimo, onda je lako biti trener
Meni nije jasno sta rade Slaven Musa i Elvir Rahimic u strucnom stabu ,a sto se tice Peteva on stvarno vrti igrace trazi neku kombinaciji al nikakve promjene u igri se ne vide sto vise igrqmo utakmica sve manje znamo
Samo ta i protiv Finske cini mi se.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 00:00Imajednabrigada je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:57Ivajloo odlaziiiiiii i ti i pisljivi savez.
U dvije godine s tobom zabili smo avega 10 golova ni n jednoj utakmici vise od jednog. Treba li kome crtati jos mozda.![]()
![]()
Al sa kakvim igracima raspolaze odlicne rezultate ima.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.