A sta znas mozda promjenimo i sponzoraa ...uostalom pricam o unikatnosti zanimljivo je vidjeti ideje pa nikad se ne znaRobust je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:40razne zmajeve , cevape i ine igrarije ti Adidas nikad nece staviti i sto si limitiran na tri cetiri adidas modela iz kataloga za sezonu i na njemu jedino mozes dodati neki detalj Adidas ti nikad nece uraditi custom dres gdje ce lutati od godisnjeg kataloga svi dresovi kod adidasa i nikea su varijacija dva modela za jednu sezonuImajednabrigada je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:37Zasto da ne brate....
Nekako osjwcam da ce uskoro doci vrijeme kada cemo se nesto i mi pitati a dobar prijedlog uvijek je dobro imati spreman.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
ne znam ja ne bih nike jer su i oni isti ocaj kao Adidas ev ove godine su bacili norvešku i sloveniju u nizi rang i odmah od specijalno dizajniranih dresova dobili su generickeImajednabrigada je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:52A sta znas mozda promjenimo i sponzoraa ...uostalom pricam o unikatnosti zanimljivo je vidjeti ideje pa nikad se ne znaRobust je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:40razne zmajeve , cevape i ine igrarije ti Adidas nikad nece staviti i sto si limitiran na tri cetiri adidas modela iz kataloga za sezonu i na njemu jedino mozes dodati neki detalj Adidas ti nikad nece uraditi custom dres gdje ce lutati od godisnjeg kataloga svi dresovi kod adidasa i nikea su varijacija dva modela za jednu sezonuImajednabrigada je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:37
Zasto da ne brate....
Nekako osjwcam da ce uskoro doci vrijeme kada cemo se nesto i mi pitati a dobar prijedlog uvijek je dobro imati spreman.
macron i umbro a posebno NB bi za nas bili pun pogodak jer bi nam se posvetili maksimalno
'naci u bijelom protiv CG.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Robust je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:56ne znam ja ne bih nike jer su i oni isti ocaj kao Adidas ev ove godine su bacili norvešku i sloveniju u nizi rang i odmah od specijalno dizajniranih dresova dobili su generickeImajednabrigada je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:52A sta znas mozda promjenimo i sponzoraa ...uostalom pricam o unikatnosti zanimljivo je vidjeti ideje pa nikad se ne znaRobust je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:40
razne zmajeve , cevape i ine igrarije ti Adidas nikad nece staviti i sto si limitiran na tri cetiri adidas modela iz kataloga za sezonu i na njemu jedino mozes dodati neki detalj Adidas ti nikad nece uraditi custom dres gdje ce lutati od godisnjeg kataloga svi dresovi kod adidasa i nikea su varijacija dva modela za jednu sezonu
macron i umbro a posebno NB bi za nas bili pun pogodak jer bi nam se posvetili maksimalno

Ne znam cijene za NB, oni su cini mi se u ovaj rang sa adidasom i nike?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovaj dres Bjelorusije bas ekstra.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Promjenio sam misljenje... ipak mi se svidja novi dres:

Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Nez sta bi reko.. nije ruzan al ko sto sam vec pisao..adidasovi dresovi obicne majice za tertanu sa logoimaCevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑09 jun 2022, 21:48Promjenio sam misljenje... ipak mi se svidja novi dres:
![]()
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
normalno da ce doci u padu kvalitete kad ih stancaju (svi proizvodjaci) samo za jednu utakmicu, nije ni cudo sto teze ka recikliranim materijalima,Victor je napisao/la: ↑10 jun 2022, 10:40Nez sta bi reko.. nije ruzan al ko sto sam vec pisao..adidasovi dresovi obicne majice za tertanu sa logoimaCevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑09 jun 2022, 21:48Promjenio sam misljenje... ipak mi se svidja novi dres:
![]()
nekada je bilo pojam kvalitete (nakon tekme masina)
kad pritom dodas da nemas oficijalni shop, valjda ljudi skontali da u tom slucaju isporuce dresove koje obicni navijaci mogu standardno kupiti i barem na taj nacin se identifikovati sa zemljom iz koje dolaze
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Nije los ovaj bijeli.
Tooo Hoticu tako
dobar dres pravo 

Zadnja izmjena: Robust, dana/u 11 jun 2022, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Golmanski dres je prelijep noćas. Btw evo Crnogorcima pravi Legea dresove, užasno izgledaju.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Poskupila plava boja zbog rata u Ukrajini.
Sad i oni 100% na nekom crnogorskom sportsport forumu komentarisu kako smo mi miljama ispred njih jer nas oblaci Adidas

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
joj kad vidim ove brojeve na ovim dresovima crne gore majke mi epi napad na one nase od dva kvadrata sto su bili
neopjevano smece svega mi ostao im isti dizajn kao kad su i nama bili sponzor
-
- Kontakt:
Sta je dobro na ovom dresu? Kakve simbolike ima sa Bosnom i Hercegovinom? Dres koji kada gledam nemam ama bas nikakav osjećaj, ovo su dresovi sa lagera. Bezlicni, skroz....
Evo i oni tebe selame!
Realno trening dres adidasa je masterpiece za ove Legea pizdarije
-
- Kontakt:
Gdje je logika s crnom bojom ? Zar su tolike cicije da ne mogu platiti za plavu boju ?
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Zašto odjednom igramo u bijelo crnim dresovima? What the fuck?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.