FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ševelj uvijek moze na stopera uletiti ako zagusti,a svakako jos jednog desnog beka treba dovesti pored njega.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Iskreno ne bih volio Anicica. Drobarov trenutno u finoj formi, standardan, 29 godina moze jos igrati dosta. Anicic 32 godine, skroz slaba minutaza zadnjih godinu dana i msm da ne bi igrao za sicu. Karijera mu je bolja od Drobarovove ali trenutno to nije mjerilo.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kad imas sigurnu prednost, 15, 20 min do kraja Ahmo je okej opcija, realno to je i neka uloga treceg napadaca.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Da se ne lažemo, ni za toga nije.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:50Kad imas sigurnu prednost, 15, 20 min do kraja Ahmo je okej opcija, realno to je i neka uloga treceg napadaca.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Koliko ce biti takvih situacija moj Javiere, al hajd. Treca opcija je neki plafon za njega, obavezno dovesti nekog napadača koji ce biti konkurencija Čatakoviću.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:50Kad imas sigurnu prednost, 15, 20 min do kraja Ahmo je okej opcija, realno to je i neka uloga treceg napadaca.
Nisam za njega cuo, evo od tebe saznajem. Nisam nesto odusevljen ako njega ciljaju. Mislim da je makedonac nas

@benko 21 imas pp od mene al nece poruka da ri prodje..vidi mozda imas pun inbox pa obrisi
-
- Kontakt:
Fedja Dudic

Bilo je zaista trenera dobrih i hajmo reci sa mudimaaa.
Al imati ovakva mudaaa da syebes i otjeras jednu citavu klapu uhljebe one kao da rade u drzavnoj firmi a ne rade nista niti daju neki doprinos uljeva povjerenje u Fedju a samim tim i vjeru da je uprava konacno stala iza jednog trenera.
Al imati ovakva mudaaa da syebes i otjeras jednu citavu klapu uhljebe one kao da rade u drzavnoj firmi a ne rade nista niti daju neki doprinos uljeva povjerenje u Fedju a samim tim i vjeru da je uprava konacno stala iza jednog trenera.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Makedonac je dogovoren
Neka Ahmeumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:51Da se ne lažemo, ni za toga nije.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:50Kad imas sigurnu prednost, 15, 20 min do kraja Ahmo je okej opcija, realno to je i neka uloga treceg napadaca.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Trebaju nam cetri Avramovska i ostalo omladinci.
Od ovih osrednjih nema nista.
Iskesirati za jos tri dobra igraca, i tek je onda to nesto.
Al treba pohvaliti ovu čistku, svake godine ovako rijesavati se skarta. A ne da se vuku na platnom spisku godinama.
Od ovih osrednjih nema nista.
Iskesirati za jos tri dobra igraca, i tek je onda to nesto.
Al treba pohvaliti ovu čistku, svake godine ovako rijesavati se skarta. A ne da se vuku na platnom spisku godinama.
Treci put rekonstrukcija reorganizacija i re jos nesto ahbabu. Poslije ovog poteza sve mi mirise na zdravu sezonu, necu pretjerati ako kazem titulu. Ova krizanja kao da je neko anketirao komentare sa foruma pa prenio fedji koga ce otjerati, bukvalno sve po nasoj zelji. Cak su i sa foruma udaljeni sabrini botovi, prodisalo se kao ikad je ona otjerana.Samozdravlje je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:13
Treci put se spasavamo od gasenaja Ahbabu ?
1 put gosp.TAN
2 put gosp.NAM
3 put Gosp. Mirvic i Dudic
Jesu li ovo Suljic i Dal ?
PS. Haram ti bilo Sabrina sto nas vrati na pocetak. Za lijeka ti trebalo aBd, ako si svjesno ovo radila. Dvije sezone si nas unazadila.
Sada su na redu pojacanja Ismire, ali pojacanja a ne novajlije!
NEMA NAZAD
ado-hz je napisao/la: ↑12 jun 2022, 21:07Bilo je zaista trenera dobrih i hajmo reci sa mudimaaa.

-
- Kontakt:
Sezona će biti propala u startu ako se karijera bude spašavala ijednom od ovih iz akademije rođenih 2001. godine i ranije. Dakle što se mladih tiče, samo 2002. i mlađe, a realno pošto 2002. godišta i nemamo, dakle samo 2003. i mlađe.
Nekakvo popunjavanje Bešićem, Imamovićem, Islamovićem, Dervišagićem je u startu promašaj i na dobro ne može izaći. Svaka minuta koju uzmu Jovaševiću, Ramićima, Bijelonji, Ališahu i da ne nabrajam dalje, potpuni je promašaj.
Naravno, ovdje ne mislim na etablirane prvotimce Dizdarevića, Dala i Đokanovića.
Nekakvo popunjavanje Bešićem, Imamovićem, Islamovićem, Dervišagićem je u startu promašaj i na dobro ne može izaći. Svaka minuta koju uzmu Jovaševiću, Ramićima, Bijelonji, Ališahu i da ne nabrajam dalje, potpuni je promašaj.
Naravno, ovdje ne mislim na etablirane prvotimce Dizdarevića, Dala i Đokanovića.
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci 3 su ostala od ovih nabrojanih. Slusa se moj glasElCartel11 je napisao/la: ↑01 jun 2022, 18:30OUT: Hebibovic, Velkoski, Ahmetovic, Kobiljar, Palic, Bodul, Oremus, Lazic, Kanuric, Dupovac, Cmiljanic.
Ispod ovog nema napretka. Ostanes sa 1 pravim strancem Avramovskim, ostanu ti 3 prazna mjesta jos za strance.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ovog Kobiljara je trebalo otjerati samo zbog današnjeg stajlinga, da ne znam za njega nikad ne bi rekao da je fudbaler.
@fks74 Bitno je da terenu više nece primirisati, pogotovo Velkoski i Hebibović, a ostalo je na sportskom sektoru da riješi.
@fks74 Bitno je da terenu više nece primirisati, pogotovo Velkoski i Hebibović, a ostalo je na sportskom sektoru da riješi.
Na samo 2 igraca 30+ godina smo ostali,Suljic i Ahmetovic
.
Ono sto sam ja cuo da se Ahmetovic najviše ostavio zbog toga jel treba neki "vodja" i covjek kojeg svi poštuju i cijene u svlacionici,dolazi jos jedan spic i Ahmet nece imati skoro nikakvu ulogu na terenu bukvalno nece ni igrati i svakako se oprasta od fudbala nakon isteka ugovora,a definitivno u svlacionici moras imati jednog takvog covjeka,pogotovo sad u situaciji kad si ostao na dva starija igraca u rosteru.Mora neko i da ohladi a i ohrabri kad zatreba a da je medju njima.

Ono sto sam ja cuo da se Ahmetovic najviše ostavio zbog toga jel treba neki "vodja" i covjek kojeg svi poštuju i cijene u svlacionici,dolazi jos jedan spic i Ahmet nece imati skoro nikakvu ulogu na terenu bukvalno nece ni igrati i svakako se oprasta od fudbala nakon isteka ugovora,a definitivno u svlacionici moras imati jednog takvog covjeka,pogotovo sad u situaciji kad si ostao na dva starija igraca u rosteru.Mora neko i da ohladi a i ohrabri kad zatreba a da je medju njima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Kyle88, Mahalac7, N3R3D, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Proximic, Vanja8 i 63 gosta.