Ovu ubicu treba dovesti, kad je mogao u kukesi prije 2 godine moze i kod nas

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zvijerkeli je napisao/la: ↑13 jun 2022, 01:43https://www.transfermarkt.com/patrick-f ... ler/221118
Ovu ubicu treba dovesti, kad je mogao u kukesi prije 2 godine moze i kod nas![]()
A promašit će svakako.HeraklitMracni je napisao/la: ↑13 jun 2022, 01:24Eno Hebib pijan ispred BBI govori j ebat cu im majku boga pitaj na koga misli![]()
Ja mislim da nije za nas. Treba zaganjati Nardina Mulahusejnovića, kad smo već počeli keširati.
Koliko uopšte ima napadača sa našim pasošem, koje je moguče dovesti ?umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:10Ja mislim da nije za nas. Treba zaganjati Nardina Mulahusejnovića, kad smo već počeli keširati.
Ma od napadaca sa nasim papirima koji su slobodni ovaj Basic je daleko najbolja opcija.Valjda nam Hadzija iskopa jos nekoga,ali svi ostali su pod ugovorom.Lucas je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:19Koliko uopšte ima napadača sa našim pasošem, koje je moguče dovesti ?umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:10Ja mislim da nije za nas. Treba zaganjati Nardina Mulahusejnovića, kad smo već počeli keširati.
Pa ček.. Imamo 4 stranca sa ovim novim makedoncem? Znaci mozes dovesti i napadača strancaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:40Ma od napadaca sa nasim papirima koji su slobodni ovaj Basic je daleko najbolja opcija.Valjda nam Hadzija iskopa jos nekoga,ali svi ostali su pod ugovorom.Lucas je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:19Koliko uopšte ima napadača sa našim pasošem, koje je moguče dovesti ?umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:10
Ja mislim da nije za nas. Treba zaganjati Nardina Mulahusejnovića, kad smo već počeli keširati.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lokomotifa, SineTalexy i 52 gosta.