ja bih se 100 posto slozio s ovim..vrebac86 je napisao/la:ja mislim da je Nadarevic plakao od dragosti sto ne ide,,,,,,![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ja bih se 100 posto slozio s ovim..vrebac86 je napisao/la:ja mislim da je Nadarevic plakao od dragosti sto ne ide,,,,,,![]()
BHT, 1:50, sa srijede na četvrtak. Šalim se ja maloBosnier je napisao/la:Na kojem ce kanalu biti prijenos i u koliko sati tacno, sa srijede na cetvrtak ?
joj ljudi dragi...Bosnier je napisao/la:Na kojem ce kanalu biti prijenos i u koliko sati tacno, sa srijede na cetvrtak ?
Postao/la Goalgetter dana 08 feb 2011, 16:57
Evo, jos jednom cu postaviti.
Prijenos utakmice imate na BHT-u, sutra u 01:50 h
Da ali na koje sutra se ovo odnosi? Na sutra cetvrtak ili vec na danas, posto je vec poslije 00:00 sati?hodža je napisao/la:Prijenos utakmice imate na BHT-u, sutra u 01:50 h
Jbte sta si mi uradio , sad sam zvao dva jarana i probudio ih zbog tebe , reko sad tekmaŽeljovac je napisao/la:BHT, 1:50, sa srijede na četvrtak. Šalim se ja maloBosnier je napisao/la:Na kojem ce kanalu biti prijenos i u koliko sati tacno, sa srijede na cetvrtak ?
Onda je upaliloBosnier je napisao/la:Jbte sta si mi uradio , sad sam zvao dva jarana i probudio ih zbog tebe , reko sad tekmaŽeljovac je napisao/la:BHT, 1:50, sa srijede na četvrtak. Šalim se ja maloBosnier je napisao/la:Na kojem ce kanalu biti prijenos i u koliko sati tacno, sa srijede na cetvrtak ?
Potuno drugi rezultat ce da bude.Ne u vezi rezultata na utamici vec opcenito.Monolog je napisao/la:Uh, ima da se burrito jede k'o u priči.![]()
Nekako mi vještački djeluje ovo "odlična atmosfera uoči meča sa Meksikom". Ok, treba se promijeniti ploča, te da se prestane pričati o prokletom neodazivanju pojedinih igrača, al' sumnjam u idiličnu atmosferu u našem timu. Meni je to teško povjerovati, ma koliko interview-a naši reprezentativci da daju. Sigurno da ne može biti zdrava atmosfera kada se zna šta se piše po medijima u posljednje vrijeme. Pa jedva smo i okupili ekipu za sutrašni meč(26 sati do istog). Ukoliko doživimo rezultatsku katastrofu, ne bi me začudilo da istog dana pročitamo kako se mnogi opraštaju od reprezentacije il' kako će neko progovoriti u vezi mešetarenja il' šta ti ja znam. Jbt, kako je krenulo, neće utakmica sa Rumunijom biti odlučujuća, već ova sa Meksikom.
Tesko je to nama Bosancima shvatiti jer niko ne radi nigde i nemoze shvatiti da je u 00:00 novi dan jer se pije i sijeli do 03:00-04:00,hebiga moze se jer ne treba u 07:00 biti na posluKONGO je napisao/la:![]()
Nije ba sutra je tekma! E ovako znaci sutra u 8 sati se igra po Istocnom vremenu u Americi, dok je to Cetvrtak 2 sata u jutru u BiH i Evropi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.