09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Vasa prognoza utakmice ? (by B0SANAC)

Pobjeda BiH
113
40%
Nerijeseno
54
19%
Pobjeda Meksika
115
41%

Ukupno glasova: 282

gruezi
Kontakt:

Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la gruezi » 08 feb 2011, 23:14

vrebac86 je napisao/la:ja mislim da je Nadarevic plakao od dragosti sto ne ide,,,,,, :mrgreen: :mrgreen:
ja bih se 100 posto slozio s ovim.. :mrgreen: :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 feb 2011, 23:40

Pripreme u stadionu Georgia Dome za utakmicu, koji koloseum, cuo sam da se ocekuje 30.000 nasih navijaca:

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 feb 2011, 00:17

Uh, ima da se burrito jede k'o u priči. :lol:

Nekako mi vještački djeluje ovo "odlična atmosfera uoči meča sa Meksikom". Ok, treba se promijeniti ploča, te da se prestane pričati o prokletom neodazivanju pojedinih igrača, al' sumnjam u idiličnu atmosferu u našem timu. Meni je to teško povjerovati, ma koliko interview-a naši reprezentativci da daju. Sigurno da ne može biti zdrava atmosfera kada se zna šta se piše po medijima u posljednje vrijeme. Pa jedva smo i okupili ekipu za sutrašni meč(26 sati do istog). Ukoliko doživimo rezultatsku katastrofu, ne bi me začudilo da istog dana pročitamo kako se mnogi opraštaju od reprezentacije il' kako će neko progovoriti u vezi mešetarenja il' šta ti ja znam. Jbt, kako je krenulo, neće utakmica sa Rumunijom biti odlučujuća, već ova sa Meksikom. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 feb 2011, 00:20

Naši su upravo izašli na zagrijavanje. Mravac u prvih 11 :oops:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 09 feb 2011, 00:31

Na kojem ce kanalu biti prijenos i u koliko sati tacno, sa srijede na cetvrtak ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 feb 2011, 00:34

Pa dobro to je bilo za ocekivati. Nadarevic i Pandza nisu tu, onda je Mravac jasno taj koji ce stati pored Spahica. Vranjesa i Besica nebih stavljao na tu poziciju, mislim da je to ipak suvise senzitivno, i da bi tu mozda brzo izgorili.

Bolje ih probati po poluvrijeme na DM, pokraj Medunjanina. Sa tim da bi Salihovic igrao na ljevoj strani veznoj. Nismo bez mogucnosti jos uvjek. Ne brine me cak toliko igracki kadar kojim raspolazemo nego umor i samo jedan pripremni trening, dok se Mexikanci vecinski vec danima pripremaju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 feb 2011, 00:37

Bosnier je napisao/la:Na kojem ce kanalu biti prijenos i u koliko sati tacno, sa srijede na cetvrtak ?
BHT, 1:50, sa srijede na četvrtak. Šalim se ja malo :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 09 feb 2011, 00:40

Bosnier je napisao/la:Na kojem ce kanalu biti prijenos i u koliko sati tacno, sa srijede na cetvrtak ?
joj ljudi dragi... :twisted:
Postao/la Goalgetter dana 08 feb 2011, 16:57
Evo, jos jednom cu postaviti.

Prijenos utakmice imate na BHT-u, sutra u 01:50 h
FORZA MARŠAL !!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 feb 2011, 00:43

hodža je napisao/la:Prijenos utakmice imate na BHT-u, sutra u 01:50 h
Da ali na koje sutra se ovo odnosi? Na sutra cetvrtak ili vec na danas, posto je vec poslije 00:00 sati?

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 09 feb 2011, 00:44

Željovac je napisao/la:
Jbte sta si mi uradio , sad sam zvao dva jarana i probudio ih zbog tebe , reko sad tekma :oops:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 09 feb 2011, 00:46

:lol:

Nije ba sutra je tekma :lol: ! E ovako znaci sutra u 8 sati se igra po Istocnom vremenu u Americi, dok je to Cetvrtak 2 sata u jutru u BiH i Evropi.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 feb 2011, 00:49

Bosnier je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Jbte sta si mi uradio , sad sam zvao dva jarana i probudio ih zbog tebe , reko sad tekma :oops:
Onda je upalilo :mrgreen: Izvinjavam se. Nešto više od 24 sata do utakmice.

Visca el Višća!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 feb 2011, 00:51

Mene vec sad hvata nenormalna nervoza...puls mi je visok, pritisak krvi, uzbudjenje raste...ode ja spavati. :D

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 feb 2011, 01:07

slika
Por lo que se presume que José Manuel mandaría a Francisco Rodríguez y Héctor Moreno en la defensa central, Carlos Salcido e Iván Estrada jugarían por las laterales; los mediocampistas de contención serían Gerardo Torrado e Israel Castro, mientras que Giovani Dos Santos jugaría libre y la duda que tendría el estratega sería si juega Néstor Calderón o Pablo Barrera, quizá los dos, pues Javier Hernández estaría como centro delantero, acompañado por Dos Santos o Antonio De Nigris.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 01:12

Monolog je napisao/la:Uh, ima da se burrito jede k'o u priči. :lol:

Nekako mi vještački djeluje ovo "odlična atmosfera uoči meča sa Meksikom". Ok, treba se promijeniti ploča, te da se prestane pričati o prokletom neodazivanju pojedinih igrača, al' sumnjam u idiličnu atmosferu u našem timu. Meni je to teško povjerovati, ma koliko interview-a naši reprezentativci da daju. Sigurno da ne može biti zdrava atmosfera kada se zna šta se piše po medijima u posljednje vrijeme. Pa jedva smo i okupili ekipu za sutrašni meč(26 sati do istog). Ukoliko doživimo rezultatsku katastrofu, ne bi me začudilo da istog dana pročitamo kako se mnogi opraštaju od reprezentacije il' kako će neko progovoriti u vezi mešetarenja il' šta ti ja znam. Jbt, kako je krenulo, neće utakmica sa Rumunijom biti odlučujuća, već ova sa Meksikom. :lol:
Potuno drugi rezultat ce da bude.Ne u vezi rezultata na utamici vec opcenito.
Poneka se go-vna na vrijeme ciste.Polako isto tako ,poneko pokazuje svoje dobro kao i lose lice.
Par ove mladzarije ce moci da ima da ne kazem ponovno vatreno krstenje.Znaci da pokazu ''dokle su stigli'' :mrgreen:
Sto se tice mesetarenja i budali je jasno da ga trenutno sada najmanje ima.
Toliko se kenjalo nije ni kad je Jakirevic,Kerkez itd kolo vodio kao sad.
Iako je od svih igraca mozda jedino Mravac ''sumnjiv''
Ali zaboga zar on nije pozivan i kod drugih seletora.Da ne govorim o njegovoj pozrtvovanoj igri kad je i u hitnoj zaglavio.Da bi mu se poneki na kosti popeli.
Takav smo mi narod,pokvaren do srzi.i uperimo prst u tudju prljavsinu iako je tona prasine ispod naseg tepiha.
Los rezultat bi cak dobro dosao,jer bi se Rumuni malo ono na balkanski nacin ''oserifili''
Ovako pozitivan rezultat bi ih naostrio do bola.
A javnost ko' javnost,zar je to nekad bilo pozitiva.Mozda nekad u talasima ,kako naleti.Ali vrlo kratko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 feb 2011, 01:51

KONGO je napisao/la::lol:

Nije ba sutra je tekma :lol: ! E ovako znaci sutra u 8 sati se igra po Istocnom vremenu u Americi, dok je to Cetvrtak 2 sata u jutru u BiH i Evropi.
Tesko je to nama Bosancima shvatiti jer niko ne radi nigde i nemoze shvatiti da je u 00:00 novi dan jer se pije i sijeli do 03:00-04:00,hebiga moze se jer ne treba u 07:00 biti na poslu :D
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 feb 2011, 07:57

Sí hay fans de Bosnia
¿En serio?
http://www.oem.com.mx/esto/notas/n1958133.htm#
Da ima fanova Bosne
?Ozbiljno? :?
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 09 feb 2011, 09:29

Ova utakmica ispade totalni promasaj i narusi ovu atmosferu...

Vjerujem da bi se Dzeko, Begovic i Ibricic bez problema odazvali za kvalifikacijsku utakmicu, a ovako su ipak gledali da ih se postedi.
Prvu dvojicu zaista razumijem. Imaju tekme za vikend, a utakmica se de facto igra u cetvrtak ujutro. Znaci, ne mogu u Engleskoj biti nazad prije cetvrtka uvecer (ako i tada), a samo nepuna dva dana poslije trebaju da igraju za klub. To je stvarno ogroman napor i Pape je trebao bolje da se informise kada je organizovao ovu utakmicu. Ovako se stvorila sasvim nepotrebna tenzija oko svega. Ja njega razumijem da zeli da proba igrace i uigrava tim, ali je ipak trebao sa svakim igracem da se konsultuje, jer ocigledno da Spahicevo "odobravanje" odigravanja tekme u ime svih ostalih ipak, kako se cini, nije bilo "u ime svih ostalih"...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 09:32

Sto se tice ove utakmice, ne znam sto ljudi toliku prasinu dizu oko toga. Ova utakmica je totalni promasaj i Susic da je pametan ko sto nije, nakon otkaza Dzeke i ostalih, trebao je povesti samo B tim i probati sto vise igraca kako bi izabrao one na koje moze racunati u kvalifikacijama. No kao kompenzaciju na neigranje, trebao je okupljanje pred Rumuniju zakazati sto je moguce ranije......

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 09 feb 2011, 09:53

etttooo odradili su i prvi trening ......kakav god da bude rezultat ja cu uvijek bit za svoju zemlju
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.