Nisam taj opis al mi ne smeta covjek. A dodji lutko sutra prije utakmice pisi slobodno da se vidimo kad se vec poziva ko je veci patriota.
UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Najvise me iznerviraju one Varta zastave, ako vec vidis da je trend da 80 % stadiona digne ljiljane, spusti tu nametnutu zastavu. Jos mi je to zelja i necu vise ici na utakmice, puno Bilino Polje i milion zastava sa ljiljanima bez onog zutila i zvjezdica i dusa mi na mjestu, hvala dovidjenja prijatno..
Ja kako sam onako upikirao očima svojim zadnje vrijeme jer pratim Sarajevski kraj skoro svi ljiljane nose, Mostarski kraj takodjer, Krajina takodjer(svi bez izuzetka), najvise onih Varta dolazi gdje se okupljaju ovaj dio gore Kalesija, Zivinice, Lukavac, Tuzla i taj sjeveroistočni dio Bosne..
Ja kako sam onako upikirao očima svojim zadnje vrijeme jer pratim Sarajevski kraj skoro svi ljiljane nose, Mostarski kraj takodjer, Krajina takodjer(svi bez izuzetka), najvise onih Varta dolazi gdje se okupljaju ovaj dio gore Kalesija, Zivinice, Lukavac, Tuzla i taj sjeveroistočni dio Bosne..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma dobro meni licno ne smeta, kakva je da je nasa je zastava i koliko god se najezio (pozitivno) kad vidim ljiljane i koliki god ponos osjetio...ipak treba postovati i vartu..to je na kraju krajeva zvanicna zastava drzaveavenija je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:53Najvise me iznerviraju one Varta zastave, ako vec vidis da je trend da 80 % stadiona digne ljiljane, spusti tu nametnutu zastavu. Jos mi je to zelja i necu vise ici na utakmice, puno Bilino Polje i milion zastava sa ljiljanima bez onog zutila i zvjezdica i dusa mi na mjestu, hvala dovidjenja prijatno..
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Bas su napaceni... Svi imaju najnovije mobitele, jedu po restoranima svaki dan, idu na utakmice.... Bas bih volio tako biti napacen.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:36Dijasporaš reži na obične Bosanske ljude dole, koji žele malo da se opuste od svog uobičajenog napaćenog života.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Ovaj Maestro klocina nije konkretnog posta napisao, neko mu napise cinjenice i argumente on nastavi plakat za Asmirom i Barbarezom. Nema šanse da Samso nije ili glupan Ibrulj ili neki mu jaran. Kakav kmečavac i jadnik.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
-
- Kontakt:
Tvoji rasisticki Zenicani su krivi za tu kaznu, a ne BHF.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Upitno je da li on i Hariza imaju zajedno trocifren IQ.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Gumistucna
- Kontakt:
ivaylo,sve ti oprastamo,ako čivića ukloniš iz repke
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
avenija je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:20Ima dosta ljudi koji su sredili svoje zivote i boli nas kurcina za vas napacene koji kukate, hocu da odem pogledam utakmicu malo naboja malo atmosfere malo adrenalina, popije se piva, ćevap koji, na utakmici istreses malo negativne energije **** sudiji sve redom i lijepo ispunjeno popodne uz omiljeni sport i drzavnu selekciju

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Divota mi je citati uvrede na racun ovih momaka koji mahom dolaze iz Bosne, uz manju grupu onih koji su vani, svejedno uzivaju, druze se, putuju, navijaju i onda dodju neki forumasi koji meda u stvarnom zivotu ne mogi i krijuci se iza raznoraznih nickova pa im hlupaju raznorazne nadimke.

slabo sredjen zivot ako je jedan od razloga da dodjes i istreses negativnu energiju hebavajuci sudiji sve redom, slabo.Virtu4l je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:35avenija je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:20Ima dosta ljudi koji su sredili svoje zivote i boli nas kurcina za vas napacene koji kukate, hocu da odem pogledam utakmicu malo naboja malo atmosfere malo adrenalina, popije se piva, ćevap koji, na utakmici istreses malo negativne energije **** sudiji sve redom i lijepo ispunjeno popodne uz omiljeni sport i drzavnu selekciju![]()
![]()
ASD je napisao/la: ↑13 jun 2022, 12:022 najgora centaršuta sa strane u historiji reprezentacije su imali LulićVictor je napisao/la: ↑13 jun 2022, 10:43Lulic? Jel se ti salis...pa nije covjek igro 1974 pa da se ne sjecamo...Covjek je proveo deceniju u Laziju igrajuci beka/krilo i nikad nije znao centrirati..imao je drugih kvaliteta al vala centarsut nije bio jedan od njih..zgembo89 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 22:27Sta znaci jedno dobro krilo Tadic dribling ubacaj Mitrovic glavom gol..Mi nemamo takvog igraca mozda od Senada Lulica koji je mogao probit po strani i asistirati niti imamo u veznom plejmekera od Misimovica da ubaci loptu u prazan prostor pred gol..Totalno smo hendikepirani
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
feniksptica je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:54Pustite ljude. U vremenu kakvo jest, zasto ne dodji i malo odmoriti glavu na stadionu.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Lijep dan, lijepa noć, igra reprezentacija a nije prijateljska...idealno za "izleta".
Igrace, reprezentaciju treba podržati.
Savez treba rušiti, da, ali nekim drugim metodama, načinima...nikako praznim tribinama, bakljadama, vrijeđanjima protivnika po bilo kojoj osnovi i sl.
Igrace, reprezentaciju treba podržati.
Savez treba rušiti, da, ali nekim drugim metodama, načinima...nikako praznim tribinama, bakljadama, vrijeđanjima protivnika po bilo kojoj osnovi i sl.
- ASD
- Kontakt:
-
- Kontakt:
avenija je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:20Ima dosta ljudi koji su sredili svoje zivote i boli nas kurcina za vas napacene koji kukate, hocu da odem pogledam utakmicu malo naboja malo atmosfere malo adrenalina, popije se piva, ćevap koji, na utakmici istreses malo negativne energije **** sudiji sve redom i lijepo ispunjeno popodne uz omiljeni sport i drzavnu selekcijuImajednabrigada je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:51Ma bošnjo zivi od jutra do sutra, bosnjo ne zna ni razmisljati sta ce biti za pola godine ili godinu dana. BOSNJI SAMO DAJ HLJEBA I IGARA KORIDA TEFERIČA I SL.
Na izborima se prodaju za marku , zene se jebu za marku i gle cuda svi se žale na politicare, na drzavu a oni pojedinacno gori od sviju politicara. Ljudi bez svog stava, bez rijeci i bez vlastitog 'garda' i sta onda ocekivati.
Pa ima nas jos koji smo sredili svoje zivote ali isto tako bi zeljeli srediti stanje u drzavi i u repki u ovom slucaju, jer mi ne zivimo od jutra do sutra kao vi pojedini, jer bas mi imamo uredjen zivot.
A vidim s tim si sve rekao kako si uredio, Zenica najdalja destinacija, daj cevapa , pive krkanluka, korida kao sto sam rekao u prvom postu. Eto kako smo mi uredili zivot kad ti se repka i ljubav prema repki svodi na to da odes na cevape i pivu, sudiji **** mater i djecu...tipicno bosnjacki.
Jarane ima nas ovde koji smo jos uredjeniiji i koji bi otisli dalje od Zenice npr na Ep ili Sp... bilo gdje u svijetu, a cevape, pive i derneke ostavite za kafanu i za ove nase domace igre bez granica.
E vala bas cete u Zenici osjetit taj naboj i istresti frustracije...gdje atmosfere kao nekad vise i nema. Tako da sagledajte malo realno.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson