English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kalvan Phillipa je engleski balvan
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
"Manchester United's offer was bigger than Liverpool's but the project of Liverpool playing in the Champions League was very decisive for Darwin Nunez to choose Anfield and not Old Trafford." #lfc [sky]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Talenat, ali i propuh u glavi. Ja ne bih rizikovao sa njim.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
360k sedmicno za igraca koji izlazi iz svog primea
Fino ce to mane iskorisit da poboljsa kvalitet zivota u svom selu

Fino ce to mane iskorisit da poboljsa kvalitet zivota u svom selu

Jedan od najboljih igrača Bayerna i Bundeslige te kandidat za Ballon'D Or bježi iz Bayerna to je dovoljno da nekim na forumu ne bude dobro.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Do prije 10 godina bukv suprotna situacija bila, svako malo citao isto. Da mi je neko rekao da cu ovo dozivjeti tada, ne bih mu vjerovao.
Liverpool neće biti jači. Darwin je pojačanje, ali Dijaz je klasa ispod Manea i Salah u zadnjoj godini ugovora i već su počela prepucavanja nezadovoljstva što će rezultirati klupiranjem Salah u pola sezone a i njegovom lošom formom. Tako mislim da Liverpool očekuje teška sezona i borba za LP. Ja tipujem da će Tot završiti ispred Liverpoola iduće godine.
Vidi se dugogodisnje iskustvo pracenja fudbala nema sta. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Jbt imal igrač da valja znalcima 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
A Chelsea, United i Arsenal?Sport90 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 19:24Liverpool neće biti jači. Darwin je pojačanje, ali Dijaz je klasa ispod Manea i Salah u zadnjoj godini ugovora i već su počela prepucavanja nezadovoljstva što će rezultirati klupiranjem Salah u pola sezone a i njegovom lošom formom. Tako mislim da Liverpool očekuje teška sezona i borba za LP. Ja tipujem da će Tot završiti ispred Liverpoola iduće godine.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nije samo Tondeli.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Cuj luzeri iz tottenhama zavrsiti ispred lpoola i klopa.
-
- Kontakt:
Jel ovo panju nojeru kroz noge uvalio

Ko je ovaj 2ica u bayi

Lijepo od Minhenske krave muzare sto su mu ispunili uvjete.NEW: Sadio Mane was asking for close to £400,000 a week for a four-year deal to stay with Liverpool. That would work out at a total, including bonuses, of around £83m. #lfc [david maddock - mirror]

Gube doduse svog najboljeg ofanzivca svih vremena, red je bio nac pristojnu zamjenu.
Lik zabio Gol Liverpoolu, Bayernu, Ajaxu, Barceloni i oni pisu kao lahko je zabit Tondeli itd, sve strucnjaci a nit prate fudbal dovoljno, Darwin 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Zabio 2 gola(liverpulu) vise od njihove najbolje 9ke ikad - lewata

Trebali reci da su ga fabinho i matip strpali u dzep

Način razmišljanja ovih glavešina iz Liverpoola je fascinantan npr važnije je dati veću platu teletabisu Chamberlainu nego povećati platu Maneu kao najbojem igraču ili Salahu kao drugom.Jedan je već na pragu odlaska a drugi je blizu jer i on traži povećanje.Ameri zato trehnu 100 mil za nekog Nuneza kojeg bukvalno niko od evropskih velikana nije tražio.Doveli onog Diaza koji se gubi ko abdest po terenu kažu dostojna zamjena Maneu.
Hoće li Kloop opet srati drugim kako troše a on jadan jedva sklopi tim od igrača od 100 mil,80 mil,65 mil itd.Bolje mu da je više ne izlijeće u medije sa sličnim izjavama.

Hoće li Kloop opet srati drugim kako troše a on jadan jedva sklopi tim od igrača od 100 mil,80 mil,65 mil itd.Bolje mu da je više ne izlijeće u medije sa sličnim izjavama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jesi ih skontao jbt, jesi ovo sve uspio na pauzi na bausteli uz kobaju za rucak 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.