Zasto je dovodio Dedica ako ne planira da ga uvrsti barem na spisak za utakmicu.
Priprema ga Austriji.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pa jbg ljudino...kad ae trubilo da se treba ulagat u ligu i da ti ne moze plan biti da se uzdas u dijasporu ..tad ste ismijavali ljude..Imajednabrigada je napisao/la: ↑13 jun 2022, 20:27Beduin je napisao/la: ↑13 jun 2022, 20:15Kojim to drugim, a ucinkovitim metodama onda rusiti Savez? Pisanjem po forumima, stihijskim clancima jedva dvojice novinarcica, zavijanjem na stadionu 40 gledalaca "Vico p3deru", "Savez napolje" i slicnim glupim kreveljenjima?hurem je napisao/la: ↑13 jun 2022, 18:30Lijep dan, lijepa noć, igra reprezentacija a nije prijateljska...idealno za "izleta".
Igrace, reprezentaciju treba podržati.
Savez treba rušiti, da, ali nekim drugim metodama, načinima...nikako praznim tribinama, bakljadama, vrijeđanjima protivnika po bilo kojoj osnovi i sl.
Samo represivno, covjeka ne mozes drugacije kaznjavati do udaranja po dzepu. A po dzepu ih mozes udarati samo kaznama. A kaznama ih mozes srozavati samo kao ne tako davno sto su radili i uspjeli, makar na kratko.
Sta se konkretno radilo i uradilo proteklih godina? Vjerovalo se Savezu, davala podrska, cekalo na rezultat, a dobio si najgoru reprezentaciju od nastanka, dobio si cetnika na vrhu Saveza da ti vedri i oblaci, dobio si smijesnu U21 gdje vise ne mogu iskopati ni "baustelca" poput Salihovica, Ibisevica i slicne, jer ti se pozivaju i igraju igraci Borca sa 0 (slovima: NULA) minuta u nasoj j3benoj ligi. Vise ja k'o rekreativac imam minuta na stadionu, nego ti mladi profesionalci Borca i slicni njima. Borca spominjem jer je njihovih najvise pozivano, a jedva iko minite da je igrao.
Samo ih rusit, opstruirat, prekidati utakmice, srozati ih ako je ikako i moguce vise od ovoga. Jer Bosne ce biti, nestati je nece, materijalno ce se namiriti, samo su bitne temeljite promjene.
Tako je kralju...prekucaoo si.
Ali dzaba njima trubiti i pisat ljudi ne kontaju nista. Njima samo neka ne puca i nek ima utakmica da mogu pravit svoje laicke analize.
Sve se moze srusiti kao sto se mogao srusitii prijasnji savez...samo treba muda pokazati i izaci malo u relanost iza parvana bezmuđa i foruma i svako nesto konkretno da uradi. Najlakae je ovde lizat guuzice lopovima i vikat ne moze se.
Premijer liga igra od Prosineckog vec za repku. Vise od pola prvih jedanest je iz premijer lige.Victor je napisao/la: ↑14 jun 2022, 11:23Pa jbg ljudino...kad ae trubilo da se treba ulagat u ligu i da ti ne moze plan biti da se uzdas u dijasporu ..tad ste ismijavali ljude..Imajednabrigada je napisao/la: ↑13 jun 2022, 20:27Beduin je napisao/la: ↑13 jun 2022, 20:15
Kojim to drugim, a ucinkovitim metodama onda rusiti Savez? Pisanjem po forumima, stihijskim clancima jedva dvojice novinarcica, zavijanjem na stadionu 40 gledalaca "Vico p3deru", "Savez napolje" i slicnim glupim kreveljenjima?
Samo represivno, covjeka ne mozes drugacije kaznjavati do udaranja po dzepu. A po dzepu ih mozes udarati samo kaznama. A kaznama ih mozes srozavati samo kao ne tako davno sto su radili i uspjeli, makar na kratko.
Sta se konkretno radilo i uradilo proteklih godina? Vjerovalo se Savezu, davala podrska, cekalo na rezultat, a dobio si najgoru reprezentaciju od nastanka, dobio si cetnika na vrhu Saveza da ti vedri i oblaci, dobio si smijesnu U21 gdje vise ne mogu iskopati ni "baustelca" poput Salihovica, Ibisevica i slicne, jer ti se pozivaju i igraju igraci Borca sa 0 (slovima: NULA) minuta u nasoj j3benoj ligi. Vise ja k'o rekreativac imam minuta na stadionu, nego ti mladi profesionalci Borca i slicni njima. Borca spominjem jer je njihovih najvise pozivano, a jedva iko minite da je igrao.
Samo ih rusit, opstruirat, prekidati utakmice, srozati ih ako je ikako i moguce vise od ovoga. Jer Bosne ce biti, nestati je nece, materijalno ce se namiriti, samo su bitne temeljite promjene.
Ali dzaba njima trubiti i pisat ljudi ne kontaju nista. Njima samo neka ne puca i nek ima utakmica da mogu pravit svoje laicke analize.
Sve se moze srusiti kao sto se mogao srusitii prijasnji savez...samo treba muda pokazati i izaci malo u relanost iza parvana bezmuđa i foruma i svako nesto konkretno da uradi. Najlakae je ovde lizat guuzice lopovima i vikat ne moze se.
Trazili ste najjacu ekipu i lrotiv gibraltara, nemoj slucajno da neko novi dobije priliku ..a kamol da mi Bog oprosti iz premijer lige BiH..
Htjeli ste da je repka 5ta a liga 55..e to moze al u qrcu Mugdime...
I sad kad je doslo na naplatu nesto bi se bunili? kad ste tad svi sutili sutite i sad...dok vas kupovalo rezultatima i dijasporskim tefericom na bilinom sve vam je bilo potaman
*kad kazem vas ne mislim konretno na vas dvojicu nego opcenito govorim
Suvuse prekasno suvise premalo..trebalo poceti od 2014, al ne kazem samo na igrace i pozive..a i da se ne lazemo robi je poceo zvat PL jer nije imo koga vise..Maestro je napisao/la: ↑14 jun 2022, 11:26Premijer liga igra od Prosineckog vec za repku. Vise od pola prvih jedanest je iz premijer lige.Victor je napisao/la: ↑14 jun 2022, 11:23Pa jbg ljudino...kad ae trubilo da se treba ulagat u ligu i da ti ne moze plan biti da se uzdas u dijasporu ..tad ste ismijavali ljude..Imajednabrigada je napisao/la: ↑13 jun 2022, 20:27
Trazili ste najjacu ekipu i lrotiv gibraltara, nemoj slucajno da neko novi dobije priliku ..a kamol da mi Bog oprosti iz premijer lige BiH..
I sad kad je doslo na naplatu nesto bi se bunili? kad ste tad svi sutili sutite i sad...dok vas kupovalo rezultatima i dijasporskim tefericom na bilinom sve vam je bilo potaman
Kako si i sam rekao došlo na naplatu. Ti kad si prije govorio o ovome ljudi su ti objašnjavali da se "nikad više raje nije iseljavalo".Victor je napisao/la: ↑14 jun 2022, 11:23
Pa jbg ljudino...kad ae trubilo da se treba ulagat u ligu i da ti ne moze plan biti da se uzdas u dijasporu ..tad ste ismijavali ljude..
Jer trce ljudi...prije da je to
Tako je vec, ne godinama, nego decenijama. I hajde fakat je bilo nekakvog opravdanja ranije, ali kad su ti konkurencija Susic i Civic onda se fakat radi ili o neznanju ili o bezobrazluku, a ne znam sta je gore.Ghuraba je napisao/la: ↑14 jun 2022, 12:00Pred ove cetiri utakmice, najvise me zanimalo kako ce Dedic izgledati. Bio sam ubijedjen da ce dobiti bar poluvrijeme, a frajer ga nijednom ni na klupu nije stavio. Da su mu po toj desno strani konkurencija Alexander-Arnold i Hakimi - pa inekako bih ovo razumio. Mi smo jedina reprezentacija na dunjaluku u kojoj se igrac do 20 godina ne smatra konkurentim na seniorskom nivou, a momci tih godina uveliko razvaljuju u najjacim evropskim ligama.
Izmedju ostalog i to. Hoce nasi od noge do noge, a ukopali se po coskovima i cekaju da se lopta teleportuje do njih.
Kako u martu tako i sad u junu je bila prava prilika da se to sve proba. Ali kukavica na klupi se usrala i igrala sa Gruzijom sa starcima jer mu je bilo bitno da pobjedi. Zijanio naravno. Onda protiv Luxemburga probao sa mladima i kad je na poluvremnu bilo 0:0 opet strah i vadi sve iz igre i stavlja Dzeku da ga spasi.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 jun 2022, 12:04Tako je vec, ne godinama, nego decenijama. I hajde fakat je bilo nekakvog opravdanja ranije, ali kad su ti konkurencija Susic i Civic onda se fakat radi ili o neznanju ili o bezobrazluku, a ne znam sta je gore.Ghuraba je napisao/la: ↑14 jun 2022, 12:00Pred ove cetiri utakmice, najvise me zanimalo kako ce Dedic izgledati. Bio sam ubijedjen da ce dobiti bar poluvrijeme, a frajer ga nijednom ni na klupu nije stavio. Da su mu po toj desno strani konkurencija Alexander-Arnold i Hakimi - pa inekako bih ovo razumio. Mi smo jedina reprezentacija na dunjaluku u kojoj se igrac do 20 godina ne smatra konkurentim na seniorskom nivou, a momci tih godina uveliko razvaljuju u najjacim evropskim ligama.
Odbrana Kovacevic/Vasilj, Gazibegovic, Dedic, Hadzikadunic, Ahmedhodzic je morala dobiti u barem jednoj utakmici u 2022. godini citavih 90 minuta, umjesto toga mi smo minute trosili na svakakve invalide zbog retarda od selektora i retardiranog saveza koji nema trun vizije.
Bas tako. Sve vrijeme se prica o nekakvoj smjeni generacija, a ta nova generacija je Mateo Susic od 30+ godina. Onom Kovacevicu daje do znanja da je 4. golman reprezentacije i da ne moze biti ispred Pirica koji se vec par godina samo rekreativno bavi ovim sportom, a onda kao ne zna sto momak nece da se odazove. Da mi umjesto Sehica imamo golmana bar iz nekog osrednjeg njemackog kluba, pa da kazes da su ovi ostali mladi i da jos trebaju da se strpe. Medjutim, covjek brani sve losije i losije, vec je u godinama i daj nekog mladjeg bar u prijateljskim utakmicama - taman primao po 3 gola u prosjeku. Drugo je ako ovaj ne zeli da brani za nas iz znamo vec kojih razloga, ali od ranije nisam stekao takav utisak. Od Civica i kompanije znas sta mozes dobiti i bez da ih isprobas, ali kod nas se ti polovnjaci po 10 godina vrte po spiskovima.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 jun 2022, 12:04
Tako je vec, ne godinama, nego decenijama. I hajde fakat je bilo nekakvog opravdanja ranije, ali kad su ti konkurencija Susic i Civic onda se fakat radi ili o neznanju ili o bezobrazluku, a ne znam sta je gore.
Odbrana Kovacevic/Vasilj, Gazibegovic, Dedic, Hadzikadunic, Ahmedhodzic je morala dobiti u barem jednoj utakmici u 2022. godini citavih 90 minuta, umjesto toga mi smo minute trosili na svakakve invalide zbog retarda od selektora i retardiranog saveza koji nema trun vizije.
Ne znam zaista koji mu je Q s tim?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.